Partyflock
 
­ Nederland

Drie-keer-feestdagen met Crackhouse

gepubliceerd door , op
Drie-keer-feestdagen met Crackhouse
13 december 2008
Liefhebbers van een stomende dansvloer kunnen hun harten weer ophalen tijdens de feestdagen, want de crack is weer in de maand! Crackhouse organiseert maar liefst drie avonden om en nabij Kerst en Oud & Nieuw - in Watt, Melkweg en Stubnitz.

Op zaterdag 20 december wordt de Rotterdamse Watt op zijn kop gezet, als New York-legende Kerri Chandler zijn dwingende deephouse ten tonele brengt. Op 31 december wordt het nieuwe jaar met gepaste zwierigheid ingeluid in de Melkweg (kaarten gaan rap!!), onder bezielde begeleiding van een exquisiet groepje Amsterdamse helden. En - last but not least - op 1 januari gooit Crackhouse alle goede voornemens overboord met de viering van het Opnieuwjaar, het kleinere en ietwat langzamere broertje van NYE.

Op 20 december laat Kerri Chandler Rotterdam op zijn grondvesten schudden het spiksplinternieuwe Watt. Chandler is niet zomaar een legende; hij is de grondlegger van een hele muziekstroming. Platen als A Basement, A Redlight & A Feeling (1992) en Atmosphere EP (1993) waren blauwdrukken voor deephouse, het genre dat al ruim vijftien jaar tot de verbeelding van velen spreekt en momenteel zelfs een nieuwe opmars in het Nederlandse clubleven maakt. En wederom staat soulbrother Chandler in de voorhoede, getuige zijn recentere clubkrakers als Bar A Thym (2005) en Computer Games EP (2007).

Onder het motto 'eerlijk duurt het langst' wordt Kerri Chandler bijgestaan door het residentiële Crackhouse-ABC (Aron Friedman, Brent Roozendaal, Carlos Valdes) en niet te vergeten hoofdsponsor Naks Havelaar, marktleider in eerlijke cracksoorten (zie reclameblok). Een uitgelezen kans voor de heren Crackhouse om de Maasstad kennis te laten maken met de sound die zij vertegenwoordigen, en de ideale gelegenheid voor hoofdstedelijke Crackhousers om Watt - 's lands meest vooruitstrevende en duurzaamste podium - eens van binnen te zien.

En dat was lang niet alles... want Crackhouse viert maar liefst tweemaal de inluiding van het nieuwe jaar. Te beginnen op woensdag 31 december in thuishaven de Melkweg, waar de Oude Zaal het domein is van Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman en niemand minder dan Melon. Laatstgenoemde heeft het afgelopen jaar zoveel dikke houseklappers uitgebracht, dat Crackhouse hem wel moest vragen om een ereplaats op het Oud en Nieuw feest.

Ook de rest van de Melkweg is een beestenboel, met Border Community in de Max (James Holden, Fairmont e.a.), Disco Op Woensdag in de theaterzaal (Dekmantel & co.) en acts van o.a. het Ruilhuisje. KAARTEN VOOR DEZE AVOND VLIEGEN DE DEUR UIT, dus wees er als de kippen bij. Wij willen namelijk wel dat we samen met al onze crackvriendjes en -vriendinnetjes het glas kunnen heffen tijdens het beste Oudejaarsfeest van Amsterdam!

En voor wie na alle strijkers, oliebollen en crackpijpen nóg niet uitgefeest is, heeft Crackhouse een mooi slotakkoord in het verschiet. Op 1 januari worden namelijk alle goede voornemens overboord gekieperd op de Stubnitz. Met een grandioze selectie Mokummer glorie viert Crackhouse daar namelijk de geboorte van het Opnieuwjaar, voor een ieder die het nieuwe jaar nog één keertje op gepaste wijze wil inluiden. Want laten we wel wezen: de ware crackhouser kijkt niet op een dag of twee... en laat 2009 volgens welingelichte bronnen nou net het jaar van de crack-revival worden.

Driedubbel feest dus!

20 opmerkingen

Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
dat zijn geen misselijke feestjes boys!
 
Beter Crackbeats B) Of gewoon crack (L)
hoe kunnen we aan kaartjes komen voor 1 januari??
Meer info over 1 januari Stubnitz svp :)
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Uitspraak van Pleun op zaterdag 13 december 2008 om 16:54:
Meer info over 1 januari Stubnitz svp

Ongeduldig dametje zeg, ik hoop niet dat zij ook gaat! Is zeker zo iemand die ook gaat voordringen in de rij enzo. Nee, dank je de koekoek!
Uitspraak van da_renzo op zaterdag 13 december 2008 om 17:24:
Ongeduldig dametje zeg, ik hoop niet dat zij ook gaat! Is zeker zo iemand die ook gaat voordringen in de rij enzo. Nee, dank je de koekoek!

:lief:
Niceeeee :), goed bezig mannen. Laat die Crack maar in tha house lekker tot je komen :D
ben vooral ook benieuwd naar de 1e!:)
Once you go Crack, you never go back:)
Artiest {SHOWLIST artist 4370, 99925, 70177}
Goedzo jongens, dat is de spirit...

Find your inner crackwhore.
Uitspraak van m.a nightcrawler op zondag 14 december 2008 om 16:24:
morgen komt alle info voor 1 januari naar buiten.. heel ffkes geduld dus nog

brent, het is nu overmorgen en nog steeds geen info. Ik zit op hete kolen!