Partyflock
 
­ Nederland

Aftellen geblazen
Club Poema december 2008

gepubliceerd door , op
De laatste maand van het jaar staat voor velen gelijk aan extreme drukte, gezelligheid, veel feesten en een lege portemonnee. Club Poema RAW probeert zich in te leven in de vliegende feestganger en geeft hierbij een overzicht van een aantal niet te missen feesten in december.

Wanna Funk? – 12 dec: House, funk, groove, electro, minimal – alles door elkaar, een echte mash-up met o.a. Jesse Voorn, Dirtcaps, Prunk Le Funk en nog veel meer talent! Nieuw, maar zeker het proberen waard! Hosted by MC Lima Beau.

Magnetronik – 13 dec: Oude & vertrouwde minimalorganisatie Magnetronik komt weer gezellig langs! Na het vieren van Poema RAW’s 4 jarig bestaan in samenwerking met deze organisatie dit keer weer een editie met resident Wesdex, Jay Shepheard Verenigd Koninkrijk en het gestoorde Das Krause Duo Duitsland.

Subway – 20 dec: Een vreemde dubstep-eend in de bijt. Deze Drop! invites avond staat garant voor dikke kwaliteitsmuziek van o.a. Komonazmuk Verenigd Koninkrijk, Youngsta Verenigd Koninkrijk, 501 Finland, Nuno dos Santos en twee dikke back2back sessies met Nicon, T-Mus, Chillum & DJ+!

Poema Labelnights: Sino – 27 dec: Wie techno zegt, zegt Technasia. Het van oorsprong Hongkongse label Sino levert al sinds 1999 knallende dancefloor-oriented techno af en staat deze avond in de belangstelling. Verwacht funky, uptempo, straight forward techno met een ‘oude knalset’ van Charles Siegling. De line-up: Technasia Frankrijk, Dosem Spanje, Pinxt, Ritzi Lee en Joris Voorn.

NYE 2009 – 31 dec: Even wat extra aandacht voor deze zeer speciale avond, want ook dit keer knalt Club Poema RAW weer op onvergetelijke wijze het nieuwe jaar in! Geen zin in belachelijk hoge entreeprijzen, volgepropte zalen of de hele nacht suf op de bank tv te kijken? Dan is er een goed alternatief: gezellig met vrienden en bekenden de jaarwisseling vieren in een intieme sfeer met Nederlands toptalent!
Na enorm onder de indruk te zijn van de sfeer en gezelligheid van afgelopen oud&nieuw was Michel de Hey erg blij dat hij dit jaar weer werd uitgenodigd in Club Poema RAW. De man achter de succesvolle Hey! en EC Records weet als geen ander de feestende menigte aan het dansen te krijgen. Ook 2000 and One keert weer terug op New Year’s Eve. Voor hem was 2008 een geslaagd jaar, met een aantal fijne en goed ontvangen producties en remixen. Verder staat ook Amsterdamse trots Melon op het programma, naast resident Wouter de Moor en Utrechts talent Erik Heijting. Tip: koop je kaartje op tijd om teleurstellingen te voorkomen (vorig jaar was ruim van tevoren uitverkocht)!

Meer info? Check www.clubpoema.nl voor openingstijden, online kaartverkoop en meer.
Tot slot een aankondiging: Club Poema RAW gaat direct na oud&nieuw 3 weken dicht! Tekst en uitleg volgen snel…

8 opmerkingen

de 26ste wordt het ook erg gezellig in de Poema :jaja: :9
Tekst en uitleg volgen snel…

Gut gut gut... Wat zou dat toch zijn :P

;)
''‘oude knalset’ van Charles Siegling''

YES!
Mooie maand :D Fucking veel zin in de Sino avond en NYE natuurlijk!

En wat er na NYE gaat gebeuren.. laat de geruchten maar komen ;) :x
Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
Hoppaaaa!! Een gerucht: Grote artiesten voor héééél weinig ;)
 
Sinooo! :D