Partyflock
 
­ Nederland

Budel Knock – Out

gepubliceerd door , op
Wat begon als een geintje in de kroeg, wordt op zaterdag 6 december eindelijk werkelijkheid. Vijf vrienden komen met een nieuw concept dat maar weinig tot zijn verwachtingen over laat. Het wordt tijd om dit concept, dat plaatsvindt in de De Bierketel, eens goed op de kaart te gaan zetten. Daarnaast wordt het ook meteen tijd om het met alles erop en eraan gelijk weer van de kaart te vegen. “Budel Knock-Out” wordt een avond die door de liefhebbers onder ons niet snel vergeten zal worden.

Om de avond te beginnen stapt Eargazm de ring in om de eerste klappen uit te gaan delen. Mensen die hem ooit hebben horen draaien weten waar hij voor staat. Energieke Hardstyle, soms gecombineerd met een beetje Jump. Een paar jaar terug stond hij elke week als resident te draaien in het keldercomplex van Discotheek de Energy. Als hij uitgeteld is staat Jones klaar om het van hem over te nemen. Jones draait op hoog niveau mee in de scene en stond eerder op feesten zoals Defqon.1 Festival en Zak in 2007. Hij zal wanneer hij uitgedraaid is plaatsmaken voor de hardstyle - headliner van Budel Knock-Out: A-lusion, bekend van onder andere Defqon.1 Festival 2008, Qlimax 2008 en Q-BASE 2008. Deze eerste acts zijn puur op hardstyle gericht. Hierna wordt het tijd om het grovere geweld van start te laten gaan met de Heavy weights:

Met Energizer in de linkerhoek en Mantis in de rechterhoek, zijn wij ervan overtuigd dat het geweld nu echt los gaat barsten. Deze jongens zijn bekend als residents van Hoegaardan feesten en ze gaan het tegen elkaar opnemen alsof hun leven er vanaf hangt. Daarna zal alleen Jeckle nog op zijn benen kunnen staan om de avond tot een succesvol klappend eind te brengen. Jeckle heeft al een tijdje niet meer op feesten gedraaid maar stond vroeger standaard op knalfeesten te draaien als resident van X-Periment.

MC Snixx stapt deze avond als scheidsrechter de ring in, om alles in de gaten te houden en smerige trucjes te voorkomen!

De Line-up: Dj Eargazm (Jump/Hardstyle), Dj Jones (Hardstyle), Dj A-lusion (Hardstyle), Dj Mantis VS. Dj Energizer (Hardcore Battle), Dj Jeckle (Hardcore +), “MC Snixx

De locatie waarin dit feest gegeven wordt is de De Bierketel in Budel. Deze discotheek staat bekend om zijn harde, zuivere geluid en mooie lichteffecten. We hebben de mogelijkheden om hiervan optimaal gebruik te kunnen maken en zullen dit zeker gaan doen. De entreeprijs betreft 6 euro per persoon. Hierbij zit ook het ophangen van je jas inbegrepen!

Bass4You: http://www.bass4you.nl
Budel KO: Budel Knock-Out

6 opmerkingen

Dit wordt een lekker feestje! :bounce:
 
dat zeker! b)
 
beter!
 
word weer knalluh(H)
Tot zaterdag b)

Flink knallen!