Partyflock
 
­ Nederland

Onraad

gepubliceerd door , op
Onraad
1 december 2008
FeestOnraad · Michel de Hey
Datumzaterdag 20 december 2008
LocatieMetropool Site
De dagen zijn weer ingekort, en het einde van het jaar nadert! Tijdens de vorige editie van Onraad was er nog volop nazomer en gezelligheid. Deze lijn zal ook in de koude winter worden doorgezet nu er is uitgelekt dat er hoog bezoek op komst is uit het westen des lands. De sfeer is grimmig en er wordt in het hol van de Onraad bende druk beraad op volgende stappen. De strijdbijlen moeten door het legioen nu bijna dagelijks worden bijgeslepen en we hebben zelfs nieuwe muiters moeten recruteren om voor en achter schermen de zaak scherp te houden.

Nu kunnen de muiters uit het Oosten slagvaardig verder naar de volgende editie! Op het strijdveld van 20 december krijgen de muiters namelijk wel heel hoog bezoek, een van Neerlands beste export producten: Michel de Hey! Deze king of Hi-tech en techno heeft de nieuwe Onraad uitdaging aangenomen en een heftige strijd in Metropool wordt gevreesd..

Wanneer men Michel de Hey hoort dan word het bloed toch gevoed met warme gevoelens. Wie heeft er geen goede herinneringen aan een set van deze technokoning. Michel stond aan de wieg van de Future avonden in Nighttown Rotterdam in The Early Nineties, met weergaloze sets in de Chemistry, de FFWD Danceparade en elk festival is hij nog altijd een icoon van de Nederlandse scene. Met zijn Future concept liet hij ons kennis maken met zijn muziek en heeft via dezelfde weg al vele internationale artiesten naar Nederland gehaald om het publiek te onderwijzen. Michel de Hey is en blijft zo puur dat het telkens weer een genot is om zijn show te beleven. Als presentje voor alle liefhebbers en alle Onraad-muiters presenteren wij dus met gepaste trots de laatste Onraad van 2008: Michel de Hey gaat in Hengelo alvast een Terrifying Christmas vieren!

De muiters zelf blijven het hoofd koel houden in aanloop naar deze avond. Maarten Alberti en Christoph Voorn bereiden zich gepast en zorgvuldig voor. Vol trots zullen zij de avond inluiden met hun hi-tech warme sound. Net als de eerste editie zal Hydro ons bijstaan in het voorcafé. Daarnaast zal er ditmaal een nieuwe muiter zich bij de bende van onraad voegen: Maarten Mittendorff! Hij is geen vreemde voor de onraad avonden, aangezien hij al eens eerder als muiter zijn kunsten heeft getoont in Hengelo. Hij zal het vanaf nu niet meer kunnen laten om de komende tijd met de gevestigde Onraad bende mee te strijden en alle zeilen bij te zetten voor een daverende afloop!

2 opmerkingen

 
Wat n muiters....kan er helaas niet bij zijn, jammer wordt vast een gezellige avond!!!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Kom wel ff check doen, niet voor niets plaats gemaakt ;)