Partyflock

Publi© Domain

 

Publi© Domain

gepubliceerd door , op
Op 6 December is ’t zo ver, de eerste editie van het gloednieuwe hardstyle concept ‘Publi© Domain’ van ADB zal de Q-Nation op zijn grondvesten doen schudden. Alle artiesten van ADB die op Publi© Domain achter de decks plaats nemen produceren, ook hun eigen originele sound.

Josh & Wesz behoeven inmiddels geen introductie meer en bewijzen keer op keer waarom zij thuis horen op de mainstage van menige party.
Ook 2-Sidez zijn met hun originele en vernieuwende live-act een naam die zich steeds meer begint te vestigen in de top van de hardstyle scene. Ze hebben ook dit jaar op 4 oktober in de Heineken Music Hall op Q-dance: Scantraxx hun eigenzinnige kunsten aan de grote publiek vertoond.
Ran-D, B-Front en Pulse (2-Sidez) leverden als residents van A2-Records het afgelopen jaar producties af die niet alleen staan als een huis, maar ook menig huis niet lieten staan. Met hun explosieve en energieke sound zullen Ran-D en B-Front dit jaar op Qountdown mainstage laten zien waar de A2- sound voor staat.

Energiebom Alphaverb, ook een producer in hart en nieren, leverde inmiddels de nodige kneiters af op diverse labels. Zijn producties zijn consistent van hoge kwaliteit en bevatten de juiste ingrediënten om iedere zaal op z’n kop te zetten.
Low-E voormalig bekend als Glowiej, co-producer in enkele van de producties van Josh & Wesz, weet met zijn muzikaal talent iedere track tot iets bijzonders te maken.
Duco kent als ex resident van de megaclub Time Out inmiddels het klappen van de zweep. Met zijn dj-skills laat hij de zaal keer op keer exploderen. Op Straight On Recordings leverde hij tracks af die de playlist van menig topartiest sierden.

MC’s Rems en J-B zullen de avond hosten en weten als geen ander het publiek naar een extra level te tillen. Om de avond tot een complete beleving te maken is ook VJ Vidolic van de partij om je te voorzien van oogstrelende visuals. Immers het oog wil ook wat!

Publi© Domain staat garant voor een avond hardstyle van topkwaliteit. De beste dj-skills, de nieuwste producties en een grote diversiteit in sound zullen Publi© Domain tot een onvergetelijke avond maken. Geen standaard setjes, maar originaliteit en vernieuwing, dat is waar Publi© Domain voor staat. De echte hardstyle liefhebber weet dat hij/zij dit niet mag missen.

Zorg dat je er op tijd bij bent deze avond, zodat je geen track mist en gegarandeerd toegang hebt tot deze eerste editie van Publi© Domain, want vol is vol. Q-Nation leden kunnen op Publi© Domain gewoon gebruik maken van hun kortingspas.

De Time-table zal er als volgt uitzien.
22:00 – 23:00 Duco vs Pulse
23:00 – 00:00 Josh & Wesz vs Low-E
00:00 – 01:00 Ran-D
01:00 – 01:40 B-Front
01:40 – 02:10 2-Sidez (live)
02:10 – 03:00 Alphaverb
22:00 – 03:00 MC: J-B vs MC Rems
22:00 – 03:00 VJ: Vidolic

14 opmerkingen

Uitspraak van VJ Vidolic op maandag 1 december 2008 om 13:26:
We gaan er weer eens iets moois van maken!

Vroeg aanwezig! :)
Uitspraak van VJ Vidolic op maandag 1 december 2008 om 13:26:
We gaan er weer eens iets moois van maken!

laat het meubilair heel he :9
Uitspraak van Joostjeng! op maandag 1 december 2008 om 14:00:
Vroeg aanwezig!

Zal wel moeten matje:) Hoop nu wat meer van J&W mee te krijgen als afgelopen zaterdag..

Zin:)!
laatste aanpassing
Uitspraak van Mijn Sleutel :jaja: op maandag 1 december 2008 om 22:54:
alle toeters en bellen gereed voor zaterdag

Neem jij of Ik die Feestmutsen en die Confetieschieter mee? :roflol:
Uitspraak van MC REMS op woensdag 3 december 2008 om 20:10:
Ik niet ;-)

Als MC Ren kwam, dan kwam ik ook wel ;-)

MC Ren, IceCube and Eazy "MFing" E :respect: jwz

laatste aanpassing