Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud


· Opmerkelijk

Daar gaat de Amerikaanse droom :lol:


· Filmpje



dus... 8)

·PvdK

Poll, geopend op woensdag 11 februari 2009, looptijd van 5550.9 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Hoeveel feesten heb je tot nu toe bezocht in je leven?

36428%
2 tot 50, want ben jong :/
36428%
51 tot 100, want ben midden twintig of ga elke week party machen :D
28722%
100 tot 200, want ben eind 20 of ga elke dag feesten :woop:
14811%
201 of meer, want ben in de dertig (of ouder) of ik klik alles aan wat ik zie B)
12910%
1, want het leven is een groot feest :cheer:
81%
0, want weet niet eens wat ik hier op deze site doe :O

· Column


Muziek · Tjah, wat is muziek eigenlijk? Een opvolging van tonen van bepaalde hoogte, duur en volume in een vastgesteld ritme of patroon soms onder begeleiding van vocals? Als je de definitie erop na wilt slaan zul je erachter komen dat die er helemaal niet is. Want, wat is dan nu muziek?

· Recensies

Sven Väth - The Sound of the 9th Season · Een enkele keer glipt er wel eens een cd door de mazen van het Partyflock-net, ‘The Sound of the 9th Season’ was er bijvoorbeeld zo eentje. Omdat de releases van Sven Väth en zijn Cocoon label toch zeker ter zake doen, nemen we bij deze alsnog samen met Sven de klappers van het afgelopen jaar nog eens door.

365 Clubnights - Mixed by Andy Sherman & Dorothy · Naar aanleiding van de 365 Clubnights feesten is er ook een CD uitgebracht, waarmee Slam!FM ons muzikaal gaat proberen te verreiken in de vorm van een terugblik op het jaar 2008. De feesten zijn inmiddels al lang achter de rug en dus werd het hoog tijd voor deze recensie

FabricLive.44 - Commix · Het uit Cambridge (UK) afkomstige drum & bass duo Commix - waarachter George Levings en Guy Brewer schuil gaan - ken je wellicht van hun releases op toonaangevende labels als Good Looking, Hospital en Metalheadz. Niet bepaald de minste labels om je platen op uit te brengen!

Bubbling Beats - The New Sound 2009 · Iedereen, neem snel die massageolie in de aanslag en los die heupen, want de Bubbling Beats zijn terug. En hoe! Ja, hoe eigenlijk..?

· Goed fout (y)


Zou ook een ''Oude doos'' kunnen zijn... maar 't is toch meer goud fout ;)


· De ontdek je plekje quiz


Zoals vorige week verteld hadden we een makkelijke gekozen en werd daarom ook in 2 minuten geraden door actief en het was, uiteraard, MECC Maastricht.
Deze week een nieuwe opdracht :D


· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : verwijderd


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    verwijderd
  2. Echte naam:
    Evelien
  3. Leeftijd:
    Een kwartje 8)
  4. Woonplaats:
    Amersfoort
  5. Relatie:
    :no: Wél één van De 100: Singles B) *klik*
  6. Dark of Light?
    Dark B) Light prikt aan m'n ogen :rot:
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben pedagogisch medewerker, en daarnaast studeer ik nog O:)
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Via m'n vriendinnetje Liset ©
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    M'n gezelligste flockje natuurlijk B) En daarnaast de agenda om de leukste feestjes niet te missen ;-) En als ik me verveel is albums doorkijken ook een van m'n favoriete bezigheden (Y)
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Fake profielen :[
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Alle privéberichtjes lezen 8)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    M'n eerste keer Defqon is om nooit meer te vergeten. Geweldige locatie, de sfeer was goed, en als hoogtepunt een helicoptervlucht boven het feest :lief:
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Iets in de organisatie denk ik, zelf draaien is aan mij niet besteed 8)
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    vagepaul Met z'n ellelange teksten ;)
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardstyle B) Het is begonnen met plaatjes van de Klubbheads, waar ik helemaal wild van was 8) Tegenwoordig hoor je niets meer van die gasten, maar de verslaving aan de muziek met een flinke bass is gebleven :D
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Volgens mij niet, ik ben heel braaf O:)
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Ik vind Flock eigenlijk best goed zo, ik mis niets (Y)
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee, wordt dus wel eens tijd ;-)
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Vanuit Twente naar Raving Nightmare in Maastricht. Dikke 3 uur onderweg geweest, doe ik NOOIT meer!!
  20. Schuw of fotogeil?
    Fotogeil 8) Het is toch altijd leuk om een herinnering te hebben aan een feest (y) Die je vervolgens thuis aan de muur kunt hangen O:)
  21. Ben je donateur en waarom?
    :jaja: Omdat ik jullie zo lief vind :lief: En omdat ik dagelijks gebruik maak van Flock en daar wel wat tegenover mag staan (Y)
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Vorige week vrijdag, nieuwe coupe aangemeten B)
  23. Sinterklaas of de Kerstman?
    Sinterklaas :cheer: Ik speel zelf elk jaar zwarte piet, dus ik krijg ruzie als ik nu voor de Kerstman zou kiezen ;-)
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Dikke 10 (Y)
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? (userid's graag indien mogelijk)
    Mijn lieve flockvriendinnetjes Sisje, miss. baksel en verwijderd

We bedanken verwijderd voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos

Deze Duitse danceproducer werd geboren op 23 juni 1970 in Dorsten als Marko Albrecht. In 1986 richt hij de hardrockgroep Line Up op, waar hij zelf gitarist wordt. In 1990 verandert hij echter helemaal van stijl en wordt hij DJ en producent. Na op een aantal grote rave- en technofeesten te hebben gedraaid, organiseert hij in 1993 zelf een feest: Randy, Never Stop That Feeling. Naar aanleiding van dat feest wordt de single Randy (never stop that feeling) uitgegeven, dat een populair ravenummer wordt. In Duitsland heeft hij ermee zijn eerste hit te pakken; het nummer komt tot #25 in de Duitse hitparade. In Nederland breekt hij door 1995 met deze hit.



· Anekdotes


:gaap:

· Geen heden zonder verleden

  • 1858 - In Lourdes zou in een grot voor de eerste maal de Maagd Maria aan Bernadette Soubirous zijn verschenen. Dit leidde tot het ontstaan van één van de grootste katholieke bedevaartsoorden.
  • 1929 - Mussolini en Paus Pius XI sluiten het Verdrag van Lateranen waarbij het Vaticaan als autonome staat wordt erkend.
  • 1939 - Lise Meitner en Otto Frisch publiceren in Nature voor het eerst over kernsplitsing.
  • 1975 - Margaret Thatcher wordt gekozen tot de eerste vrouwelijke leider van de Britse Conservative Party
  • 1990 - Nelson Mandela wordt na 27 jaar gevangenschap vrijgelaten.
  • 1992 - Een F-16 op weg naar vliegbasis Twenthe stort neer op de Hengelose wijk Hasseler Es.



· Nieuwsberichten


Internettende jeugd wapent zich tegen vreemden
Steeds meer jongeren proberen op het internet om vreemden buiten de deur te houden. Op populaire netwerksites heeft een overgrote meerderheid van de tieners (85 procent) de toegang tot persoonlijke gegevens beperkt. Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerd onderzoek van het programma Digivaardig & Digibewust en TOP-X, het jongerenpanel van Eénvandaag. Tieners zijn tegenwoordig massaal op de sociale netwerksites te vinden. In 2008 had 84 procent er een profiel, tegenover 66 procent in 2007. Op de sites doen zich volgens de onderzoekers echter ook problemen voor, zoals identiteitsdiefstal en het zonder toestemming plaatsen van foto's. Een op de negen tieners heeft er wel eens pijnlijke, onjuiste of discriminerende informatie over zichzelf zien staan.

Jongeren worden volgens de onderzoekers dan ook steeds huiveriger om persoonlijke gegevens te delen. Met name het e-mailadres wordt steeds vaker afgeschermd. Circa 44 procent van de tieners vermeldt geen achternaam.






Eerste namen Lowlands bekend
Op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen heeft van 21 tot en met 23 augustus de zeventiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise 2009 plaats. Lowlands programmeert volgens impresariaat Mojo dit jaar meer dan 150 acts variërend van alternatieve pop, rock, hiphop en dance tot theater, stand-up comedy, wetenschap (Lowlands University), dans, kunst, straattheater, film en literatuur. De eerste muzikanten voor het festijn zijn al genoteerd: Arctic Monkeys, Basement Jaxx, Bon Iver, Crookers en La Caravane Passe.






Verband gebruik cannabis en teelbalkanker
Langdurig gebruik van cannabis vergroot het risico op een bijzonder agressieve vorm van teelbalkanker. Die conclusie van een Amerikaans onderzoek is maandag bekendgemaakt. Onderzoekers van het Fred Hutchinson Centrum voor Kankeronderzoek in Seattle vergeleken het marihuanagebruik van zo'n 370 mannen die leden aan teelbalkanker met dat van ongeveer 980 mannen die de ziekte niet hadden. Uit analyse van de gegevens bleek dat marihuanarokers zeventig procent meer kans hadden een zogenoemd non-seminoom te ontwikkelen dan niet-gebruikers.






Nieuw album Krause in de maak
Krause is het alter ego van de Groningse technopop artieste Susanne Clermonts. Met haar eerste single Radio Edit maakt ze een spetterend debuut. "Er zit geen verhaal achter de track, het gaat meer om een attitude, right in your face", legt Clermonts uit. Het nummer Radio Edit wordt goed ontvangen en de tweede single Outta Yer Mind is al vrij te downloaden op internet. "Een full length album komt van het najaar pas daar ben ik druk mee bezig, maar van het voorjaar komt er een pre-release". Krause won de Lopend Vuur Pitch; een wedstrijd geiniteerd door platform Lopend Vuur en Sony BMG. De Groningse overtuigde de jury met een optreden en een veelbelovend marketingplan wat haar een platencontract met Sony BMG opleverde. Aanvankelijk vaarde Susanne Clermonts een punkrock koers maar kwam op de popacademie in aanraking met andere muziekstijlen. "Met die punk bandjes heb je het op een geven moment wel gezien, je zit de hele tijd maar in dezelfde scene en ik dacht ik wil wel eens wat anders".



· Nooit grappig

Nooit grappig is je eigen corruptie filmen
Een niet al te snuggere Kroatische agent draait acht maanden de cel in wegens corruptie. De diender had met een camera opnamen gemaakt van een ongeval, maar vergat de opnameapparatuur uit te zetten toen hij van een van de betrokkenen geld aannam bij een poging de verzekering te tillen. Dat meldde het Kroatische dagblad Jutarnji List dinsdag. De agent nam 50 euro aan van de automobilist. In ruil daarvoor schreef hij een veel grotere schade op het registratieformulier, zodat de eigenaar van de auto fors meer verzekeringsgeld zou kunnen incasseren. De fraude kwam aan het licht tijdens een nader onderzoek van het ongeval. Een rechtbank veroordeelde de agent tot acht maanden gevangenisstraf en een beroepsverbod van drie jaar. De autobestuurder kreeg drie jaar cel wegens het omkopen van een ambtenaar.



· Nieuws dat eigenlijk vrij logisch is

Zoenen wekt hormonen op
Koppeltjes die zoenen genieten van sensatie, ontspanning en opwinding door een aantal chemische reacties in de hersenen, volgens nieuw onderzoek. De studie laat zien dat vrouwen meer dan een zoen nodig hebben om dezelfde kick te krijgen als de man. Zij verlangen meer naar een romantische sfeer met gedimde lichten en ontspannende muziek. Het team testte de hormonen van 15 koppels voor en na handen vast houden en het zoenen. Ze vonden dat het door het zoenen het aantal stresshormonen afnam, zowel bij mannen als vrouwen. De hoeveelheid oxytocin, een hormoon dat zorgt voor de gebondenheid tussen de partners, steeg alleen bij de man. Romantische liefde hangt erg samen met de neurologische activiteit, scans laten zien dat er in de hersenen veel overeenkomsten zijn met cocaïnegebruik.

Bron:Spits


· Nieuws dat eigenlijk helemaal niemand wist

Vrijdag is het Warme Truiendag. 8).

KNIP – 4e jaargang – nr. 06

132 opmerkingen

 
Uitspraak van Stijn op donderdag 12 februari 2009 om 02:33:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "201 of meer"

Ik ben iets ouder dan 20 O:)
Uitspraak van Vinnie© op donderdag 12 februari 2009 om 00:42:
412 feesten bezocht, en dat met mijn 27 jaar poepoe

ja kan ik ook als ik 3 feesten heb aangeklikt op 1 dag! of moest je er ook draaien?
laatste aanpassing
Zoenen wekt hormonen op
Koppeltjes die zoenen genieten van sensatie, ontspanning en opwinding door een aantal chemische reacties in de hersenen, volgens nieuw onderzoek. De studie laat zien dat vrouwen meer dan een zoen nodig hebben om dezelfde kick te krijgen als de man. Zij verlangen meer naar een romantische sfeer met gedimde lichten en ontspannende muziek. Het team testte de hormonen van 15 koppels voor en na handen vast houden en het zoenen. Ze vonden dat het door het zoenen het aantal stresshormonen afnam, zowel bij mannen als vrouwen. De hoeveelheid oxytocin, een hormoon dat zorgt voor de gebondenheid tussen de partners, steeg alleen bij de man. Romantische liefde hangt erg samen met de neurologische activiteit, scans laten zien dat er in de hersenen veel overeenkomsten zijn met cocaïnegebruik.

goh, had ik nooit gedacht:x
ben benieuwd hoeveel Euries er voor dit onderzoek weer doorheen zijn geknald:/,...
Uitspraak van dacobra op woensdag 11 februari 2009 om 19:32:
Ontdek je plekje is de Carte Blanche in Weert !

Friture Jimmy is dat! Carte ligt aan de andere kant :p
 
whoehahahahahah! Dat filmpje!
dat filmpje van moment vd waarheid is echt geniaal

amusementswaarde: een dikke 10 zou ik zeggen!
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op donderdag 12 februari 2009 om 10:18:
Gewoon stomme vraag even tussen door, maar leest iemand de poll wel goed met de antwoorden?
Er staat toch echt telkens of een leeftijd of ik ga veel feesten
Kan het ook mis hebben hoor?

nee je hebt gelijk hoor :jaja:
en nog heb ik t foute antwoord aangeklikt :rot:

verder een leuke knip :D :D
Dat programma kun je toch ook gewoon niet winnen...?
Een vraag over wat ze zelf vind beantwoord ze fout?!? Hoe de neuk kan dat nou? Zij vind zichzelf een goede minnaar, maar uit de testen blijkt dat ze zichzelf eigenlijk toch niet zo'n goede minnaar vind? Damn wat een bullshit.

Ik snap echt niet waarom mensen aan dit programma mee doen... :no:

Wel leuk 'aangepast' om het nog kijkbaar te maken.


btw, waar moet ik op klikken in de poll als ik meer dan 200 feesten bezocht heb, maar nog (lang) niet in de 30 ben...?
Smurfen...jeugdsentiment(L)
 
Beetje jammer van de anekdotes maar de rest van de knip was weer gewoon top(Y) zoals altijd maar
moet ik nu morgen weer een trui aan omdat het truiendag is:S. krijg bijna de neiging om express
juist morgen geen trui aan te doen. maar ach waar maak ik me eigenlijk druk om het is maar een
of andere malloot die weer een belachelijke dag verzint.
Dat commentaar! Oww Echt geweldig!!! :roflol:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Gaaf filmpje over die muts met dat paardengebit.... Ik heb die uitz toen gezien, ik zat echt te kijken van :S hahahahaha, geweldig dat joetjoep
In 5,5 jaar 337 feesten bezocht...pff..hartstikke leuk maar wat een geld..haha...;-)
 
Lien :cheer:
51 tot 100, want ben midden twintig of ga elke week party machen
nou kmoet tog nog zekker 3 jaar wachten voor ik twintig ben maar ik hou gewoon van feesten :D
 
ja het filmpje is super, je doet toch ook niet mee aan zn programma
:D
 
geen anekdotes :'( boehoeoeohoe :'(
 
Lien :bye:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "100 tot 200, want ben eind 20 of ga elke dag feesten "
ben alleen 22 en k ga echt niet elke dag feesten maar wel vaak :P
uit de oude doos :respect: heb dat nummer nog wel s op staan in de auto heerlijke bass zit daar in
"moment van de waarheid" < geniaal filmpje :D, in your face RTL en idiote deelnemers
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 februari 2009 om 13:09:
Ik ben iets ouder dan 20

stel je bent 20 dan geloof ik niet dat jij op al die feesten bent geweest want dan was je ok je 6e ongeveer al op hellbound :) nou niet dus
laatste aanpassing
 
Moment van de waarheid: Een mening kun je toch niet fout rekenen?? (Vind je jezelf een goede minnares?)
laatste aanpassing
Uitspraak van Sjimson op donderdag 12 februari 2009 om 17:48:
Uitspraak van dacobra op woensdag 11 februari 2009 om 19:32:
Ontdek je plekje is de Carte Blanche in Weert !

Friture Jimmy is dat! Carte ligt aan de andere kant :p