Partyflock
 

Get Q Serious · Doneer en feest mee

gepubliceerd door , op
Je steentje bijdragen aan het goede doel én een geweldige avond beleven? Op 19 december 2008 kan dit in Discotheek Q-Nation, Breda. In samenwerking met Hardist wordt daar het evenement Get Q serious georganiseerd, waarbij alle opbrengsten naar het goede doel van Serious Request gaan.

Why so serious?
Dit jaar staat het Glazen Huis van de 3FM actie Serious Request in het Brabantse Breda. 3FM en Het Rode Kruis halen hierbij geld op voor vluchtelingen over de gehele wereld. Sta eens stil bij wat 36 miljoen mensen elke dag meemaken. Ze moeten vluchten voor het gevaar, op zoek naar veiligheid. Alles zijn ze in één klap kwijt. Hun spullen, hun huis en soms ook hun dierbaren. Ze leven jarenlang een onzeker bestaan en hun enige hoop is om terug te keren naar hun land of ergens anders een nieuw bestaan op te bouwen.

Het Rode Kruis biedt vluchtelingen hulp, door middel van simpele, praktische en werkbare oplossingen. Voor jouw donatie via Get Q serious kunnen voedselpakketten, dekens, keukensets, waterpompen, jerrycans, tenten en medische zorg beschikbaar worden gesteld. Door toename van rampen en conflicten overal ter wereld, neemt ook het aantal vluchtelingen toe. Meer en meer mensen zijn slachtoffer van een natuurramp en zijn genoodzaakt te vluchten voor een lange of korte periode. Daarnaast worden oorlogen steeds complexer en is soms wel 90% van de slachtoffers burger. Het is een stille ramp die alleen maar groter wordt als wij “de welvarende mens” er niets aan doet.

Housen voor het goede doel
Meestal wordt de serieuze snaar in Discotheek Q-Nation overgeslagen. Het is er altijd een dolle boel vol gekte en gezelligheid. Maar voor Serious Request maken ze graag een combinatie tussen serieus en gek. Op deze manier wordt ook het uitgaanspubliek bewust gemaakt van de problematiek van vluchtelingen in de gehele wereld. De combinatie feesten en doneren werkt uitmuntend. Hiermee worden twee vliegen in één klap geslagen. Het publiek krijgt een fantastisch feest én het goede doel zet een stap in de goede richting van een recordbedrag.

Vele DJ’s, MC’s en bedrijven waren bereidt hun bijdrage te leveren. Mede hierdoor is er een dikke line-up ontstaan, waarvan menig houseliefhebber kan genieten. Zo zullen onder andere Quintin, Hardwell, Randy Katana, Afrojack, Sunnery James en Ryan Marciano hun beats voor het goede doel laten horen.

Tot slot
Het hoofddoel van het evenement: zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request! De geweldige line-up, heerlijke housebeats en de leuke extra’s zijn een prettige bijkomstigheid.

Kaarten kosten €12,50 en zijn te koop via www.­hardist.­nl.
Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan Serious Request.