Partyflock
 
­ Nederland

Radio Soulwaxmas

gepubliceerd door , op
Radio Soulwaxmas
12 november 2008
Zin om Kerstmis dit jaar op een vette vuige manier in te luiden? Vlak voor de feestdagen touren de bekende Belgische Dewaele broertjes door Europa om samen met bevriende dj's het jaar 2008 af te sluiten. Het programma van Radio Soulwaxmas is bomvol dus dat betekent dat er tot in de late uurtjes doorgehaald kan worden.

Natuurlijk ontbreekt Soulwax niet, de band van David en Stephen Dewaele die door de jaren heen altijd vernuftig op het snijvlak zit van dance en rock. Natuurlijk kruipen de Dewaeles als het beruchte duo 2ManyDJs óók achter de draaitafels met hun superdansbare cut & paste-mix.

Afgelopen zomer was het Franse duo Justice zonder twijfel één van de hoogtepunten van 5daysoff. Het paradepaardje van het Ed Banger label staat met Radio Soulwaxmas achter de draaitafels voor een vlammende dj-set. Tiga en Erol Alkan zijn veelgevraagde remixers, maar ook als dj's draaien ze al jarenlang mee.

Rauw-spreekstalmeester Joost van Bellen trekt op zijn eigen eigenzinnige wijze hard van leer met zijn onnavolgbare mix van alles wat dansbaar is. Samen met Das Pop, Riton, Midnight Mike, Aeroplane en Paul Chambers live belooft deze nacht van Radio Soulwaxmas in Rotterdam een onvergetelijke rauwe mix van electro en rock te worden.

9 opmerkingen

 
Zeker vet ja!!:D
Hele dikke shit ;-)
 
Werkzaam bij SEKOIA
toch geen crookers
Te smakelijk gewoon!! :kwijl:
:-)
kaarten zijn in de pocket hoor :D
 
Paul Chambers! :respect:
Wat een aanfluiting. Veel en veel en veel te druk. Heeft de brandweer zitten slapen?