Partyflock
 
­

Nederlandse technoartiesten zijn Magnifique

gepubliceerd door , op
Na een mooi festivalseizoen is het weer tijd voor Magnifique. Op vrijdag 14 november vanaf 23.00 is het dan zover. Voor de derde maal dit jaar zal Club 22.24 te Doetinchem the place to be zijn. In deze chique club ben je verzekerd van een heerlijke avond met goede en vooral verrassende nieuwe muziek.

Voor de verandering hebben we voor de komende editie gekozen voor een geheel Nederlandse line-up met talent en gevestigde namen. De ervaring heeft ons geleerd dat je helemaal niet ver hoeft te zoeken voor goede kwaliteit, want dat is er in ons kikkerlandje genoeg!

De avond zal geopend worden door Luc Harter. Deze (nog) onbekende Arnhemmer kon door omstandigheden niet zijn opwachting maken op de Magnifiquestage, tijdens Ruhr In Love deze zomer. Zijn verrassende set op Have A Nice Day overtuigde vele bezoekers en ons, en daarom gaat hij nu in Club 22.24 zijn kunsten te gaan vertonen. Hij zal de Magnifique-bezoeker laten genieten van een progressive/techhouse-set zoals je hem het liefst hoort vol energie onder het genot van heerlijk bassgeluid.

Headliner deze avond is Peter Horrevorts. Deze veelzijdige Brabander timmert al enkele jaren aan de weg als producer, iets dat niet onverdienstelijk is gebleken. Enkele releases op het legendarische Kanzleramt-label van Heiko Laux zijn al een mooie voorbode voor wat er allemaal nog komen gaat. De release 'Evolver LP', een dubbelrelease, in 2007 kan gezien worden als zijn definitieve doorbraak als producer. Niet alleen als producer maar ook als dj/liveact heeft Peter Horrevorts de smaak te pakken, met feesten als Awakenings en de Secret Cinema Invites Evenementen als meest in het oog springende gigs.

Ten slotte zal resident Roel Salemink weer alles uit de kast halen om de avond op gepaste wijze af te sluiten; met een heerlijk knallende set. Zoals de afgelopen edities zal het dak er wederom afgaan. Met de carrière van Roel gaat het momenteel in stroomversnelling. Zijn release 'ManAlive' op het Bush Records van technokoning Carl Cox is een regelrechte technohit geworden. Deze hit is mondiaal de best verkopende house- en technoplaat van dit moment! Alsof dat nog niet alles is, komt er zeer binnenkort een passende opvolger uit met als toepasselijke naam: Magnifique EP. Kortom, dit is zeker een artiest om in de gaten te houden, om te starten op de komende Magnifique editie. Roel Salemink hoeft het echter niet alleen te doen, hij wordt versterkt door Rhoon. Deze nog vrij onbekende semi live-act heeft op Ruhr In Love onverwachts een onvergetelijke set weggegeven waardoor wij niets anders kunnen doen dan de avond completeren met deze talentvolle artiest.

Het belooft weer een heerlijke technoavond te worden,die je niet wil missen. Voor het bedrag van slechts € 7,- kun jij hier deel van uitmaken.

5 opmerkingen

 
Horrevorts !
 
Werkzaam bij Music in Mind
Artiest Luc Harter
Jihaa! Ik zal ernum voorzien van flyerts....­
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 oktober 2008 om 14:29:
Jihaa! Ik zal ernum voorzien van flyerts....­

Thats the spirit! (Y)