Partyflock
 
­ Nederland

New concept 'The Freaxxshow'
Met oa Agnelli & Nelson, Sean Tyas vs Simon Patterson

gepubliceerd door , op
New concept 'The Freaxxshow'
22 oktober 2008
Matrixx en Bas&Ram lanceren spectaculaire clubnacht: The FreaXXshoW
Voor de echte megaparty’s in een grote club moest je tot nu toe richting het buitenland – met Ibiza als meest prominent voorbeeld, waar party’s als Manumission een stevige trend hebben gezet. Aan die situatie komt zaterdag 20 december een eind: The Freaxxshow is het geesteskind van Bas & Ram in samenwerking met The Matrixx. De beste DJ’s in hun genre gecombineerd met de meest extravagante acts en spectaculaire shows… all night long!

The Freaxxshow presenteert op de allereerste editie het legendarische trance duo Agnelli & Nelson Verenigd Koninkrijk. Met kneiters van hits als 'El Nino' en 'Everyday' zijn zij zo’n beetje de vaandeldragers geworden van de echte Ibiza trancesound die de wereld verovert heeft. Vijf top 10 hits in the UK charts willen ook wel wat zeggen, en als ze geen hits schrijven voor zichzelf, zijn ze druk met remixen voor onder meer U2 en Armin.

Amerikaanse DJ-producer Sean Tyas is het andere trance kanon dat achter de draaitafels zal kruipen. Sean Tyas heeft een CV waar je de vingers bij aflikt, met remixes voor Christina Aguilera, Daniel Beddingfield en Moby. Hij maakte samen met Armin van Buuren de fabuleuze track Intracacy voor zijn album ‘Imagine’.

Maar eerst nog even wat meer over The FreaXXshow. Want wat maakt deze party nou anders dan alle andere? Dat zit ‘m vooral in de grootse aanpak (of zeg maar uitpak) van het feest. Een danceparty die een grandioze mix is van shows, spetterende actie, lichteffecten, verbluffende acts en nog veel meer. En dan niet acts als ‘snoepje tussen de muziek door’, maar als één geheel met de party èn met jou als bezoekers. Vandaar dat bezoekers ook nadrukkelijk wordt uitgenodigd zich te laten gaan – zowel op kledinggebied als dansgebied. The Freaxxshow wordt – als het aan The Matrixx en Bas & Ram ligt, de grootse glamour- en showparty van Nederland – Ibiza style!

Kort dan nog even het vervolg van de line up: Simon Patterson Verenigd Koninkrijk is de man die het vak leerde bij Seb Fontaine en Judge Jules, en knallend de trancewereld binnenzeilde met zijn hits ‘F16’ en ‘Strip Search/Panic Attack’. Van Dance Valley tot Dubai, er is geen plek waar je Patterson niet tegenkomt, eventueel in zijn hoedanigheid als alter ego Dogzilla, waar hij deel van uitmaakt. En speciaal voor de Freaxxshow gaan de heren Sean Tyas & Simon Patterson buiten hun normale set een B2B set laten zien. Dat beloofd een muzikaal spektakel te worden.

Bedenkers Bas & Ram van The FreaxxshoW behoeven weinig introductie. Dit zijn de vaderlandse meesters van de electro-trance, tech trance en trance. Van Mystery Land tot Dance Valley en Emporium, never a dull moment met de mannen die trance hun eigen rauwe randje hebben gegeven.
Voeg daarbij Jochen Miller, Artento Divini, en de lokale held Marc Simz, en dan heb je dus een line-up waar de kwaliteit en het betere partygevoel van af druipt. Vanuit heel Europa worden daarbij artiesten en acts ingevlogen, zodat The FreaXXshoW een allure gaat neerzetten vdie je eerder op Ibiza zou verwachten. Dit wordt een nacht die zijn gelijke niet kent, waar het maar om één ding gaat: een heel, heel dikke party.

Kom vroeg want de eerste 250 betalende bezoekers krijgen een FreaXXshow cd van Agnelli & Nelson!

Met voor het eerst arrangementen voor VIPS: een eigen vipcorner met tafel en bediening, 100 euro (voor 2 personen) inclusief fles drank (reserveren via 024-3449948/Frances Brand). Reguliere kaarten in de voorverkoop: 17,50.
Ibiza is dicht, The Freaxxshow is open

14 opmerkingen

Dit word er een voor in de boeken!
wil dit wel meemaken ja :yes:
1 x manumission geweest toen t nog in de Privilege was en dat is idd een belevenis...
Wordt Ron Jeremy ook ingevlogen :lol:
Met deze namen kan het alleen maar 1 groot knalfeest worden :)
Tis alleen weer zo ver weg......
Werkzaam bij PT Events
Artiest {SHOWLIST artist 12, 107103, 47439}
dit word een show :) dat wil je niet missen :)
Uitspraak van Ramstar op woensdag 22 oktober 2008 om 12:48:
dat wil je niet missen

dit gaan we niet missen, 200% aanwezig!!
Uitspraak van COÑO op woensdag 22 oktober 2008 om 12:26:
wil dit wel meemaken ja

Ow ja ikke ook hoor :D

wat een line up zeg!!
Ibiza dicht? Dichtbij zullen ze bedoelen ! nog een paaaar nachtjes
:kwijl: dit ziet er lekker uit :P

alleen in de matrixx, niet mn favoriete locatie maar dat neem ik er wel voor lief bij :cheer:
Artiest Jones
Patterson! :respect:

Aanwezig! :yes:
je hebt feestjes en je hebt feesten. dit wordt er een van het jaar 2008 :)