Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Park @ Parkzicht
new generation vs. oldskool

gepubliceerd door , op
Crazy Park @ Parkzicht
14 oktober 2008
FeestCrazy Park · new generation vs oldskool
Datumzaterdag 25 oktober 2008
LocatieParkzicht
Crazy Park "New Generation VS Old Skool"

Terug naar toen alles nog puur en onbezonnen was. Of op weg naar waar alles in een rijp en trendy jasje is gestoken. Terwijl vele generaties zich diep hebben geworteld in het bruisende nachtleven van toen, plukken de ‘groentjes’ daar tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van. Twee werelden, onoverkoombare verschillen maar zoveel passie voor hetzelfde. De ware battle is dan ook pas compleet als beide ingrediënten brutaal bij elkaar gevoegd worden… Crazy Park presents: the New Generation VS Oldskool!

Crazy Park: generations

Hoe is de toon van hedendaagse house gezet? Hoe dirty waren die beats toen eigenlijk? Waarop werkten de pure clubbers zich voor in het zweet op de dansvloer? En waar gooien de verse partyminders hun handen recentelijk voor in de lucht?
Combineren is het codewoord en er is voor elke partij wat wils. Crazy Park biedt een smakelijke mix van beide werelden en schuift de onzichtbare grens tussen het ‘toen en nu’ volledig van de baan. Opbouwend vanaf de nieuwe generatie naar oude tijden: het kan en mág niet gek genoeg!

Crazy Park: it’s all about the balance

Op zaterdag 25 oktober onthaalt Crazy Park jou vanaf 22:00uur op spectaculaire wijze in het klassieke en moderne Parkzicht te Rotterdam. Tot 05:00 wordt jou een warm menu voorgeschoteld, vol invloeden op het gebied van minimal, electro, dirty- en latinhouse – waaraan ook het heerlijke aanbod van classics en pure oldskool platen niet ontbreekt. Aangevuld door artiesten die kenmerkend zijn voor beide werelden en door live entertainment die een perfecte balans weet te houden, ontvangt Crazy Park beide generaties dan ook met open armen!

Crazy Park: the menu
Ondanks de veelzijdigheid van beide generaties, weten alle artiesten er een kenmerkende draai aan te geven! In volgorde van opkomst:

Outsiders: Bekend van hun explosieve en muzikaal gepassioneerde sets op o.a. “Suikerspin” en “Gekkehouse”, weten de vers maar zeer behendige Outsiders hoe zij het publiek met zich meekrijgen. Vanavond bijten de heren het spits af en zoeken ze met jou gelijk de grens van de nieuwe generatie op!

Billy the Klit: Iedereen omver blazend met zijn tijdkenmerkende skills, raast deze jong begonnen en intensief bezonnen nog steeds door heel Nederland. Met zijn karakteristieke sets op o.a. “Franchise” en “Sneakerz”, zijn tour “Parade of Fools” en met zijn productielijst weet Billy the Klit de aandacht op zich te vestigen. Dit alles maakt ook hem tot een artiest die de naam van Crazy Park eer aandoet!

Robert Abigail: als opkomend producer en muzikaal talent met veel potentie, vergaart Robert met zijn productionele en muzikale bijdrage aan de nieuwe Bacardi reclame veel naamsbekendheid. Beschikkend over gloedhete beats, sounds & loops, legt ook Robert Abigail de lat hoog…

Marvelous K: Als ware muziekfreak deinst ook Marvelous K, bekend van bijdrages op o.a. “Glam” en “F*ckers”, nergens voor terug. Klimt dus met hem mee naar meerdere hoogtepunten en ontdek zijn invulling van de nieuwe generatie.

Miss Monica: Wie kent deze puur Rotterdamse en topgetalenteerde dame nu niet? Dit vrouwelijke deejayicoon vormt met haar unieke draaistijl nog steeds een graag geziene én vaste gast in Parkzicht en heeft daarnaast haar kunsten tevens op vele grootste evenementen vertoond. Van haar “Absolutely Stereo” tot aan “Dance Again” en ook de festivallen – zoals “Mysteryland” – mogen niet in het lijstje ontbreken. Vanavond laat Miss Monica horen dat ze nog steeds bij de nieuwe generatie hoort én neemt ze je mee terug naar waar het allemaal begon…

Deaz D: Wie Deaz D zegt, hoort een kwartje vallen… Dit is dé man die bekend staat om zijn beruchte sets tijdens de legendarische reeks Bitte Ein Bitt! Nog steeds zijn draai vindende in de clubwereld, sluit hij Crazy Park vanavond af door er ‘oldkool’ de vonken vanaf te laten vliegen!

Alle generatietyperende sets worden door percussionist Sammiro en MC Uno rijkelijk voorzien van een krachtig ritme. Ook de hot Gogo Dancers laten zich van hun meest elegante, sexy en entertainende kant zien, waarna jij de avond in eigen stijl complementeert op de dansvloer.

Leef je uit en stil je honger met zowel het programma als het aanbod uit de heerlijk gevulde snackcorner in Parkzicht Rotterdam.

Crazy Park: tickets

Tickets kosten €17,50 in de voorverkoop en zijn nu online te bestellen via www.ticketservice.nl of te verkrijgen bij één van de grote postkantoren, VVV, Free Recordshops, VVV- en GWK-kantoren bij jou in de buurt. Kaarten kosten meer aan de deur. Samen leggen we vanavond de lat voor de vólgende generatie alvast klaar!

Crazy Park and its New Generation VS Old Skool: where do you belong?

2 opmerkingen