Partyflock
 
­

Dirty Filthy Stompin’ komt met XXL editie

gepubliceerd door , op
Drie maal is scheepsrecht luidt het bekende spreekwoord, maar dat geldt ook zeker voor de komende editie van Dirty Filthy Stompin’ op vrijdag 7 november in discotheek El Sombrero te Reusel. De locatie en organisator Just Party slaan de handen in een om het concept naar een hoger niveau te tillen. Dit resulteert in de vorm van een XXL editie.

Een XXL editie, dat betekent dus nog meer grote namen in de line-up. Maar ook twee area’s zoals men dat de eerste editie zag. De grote zaal wordt het terrein van de populairste namen uit de hardstyle en early hardcore scene, terwijl voor The Mexican een samenwerkingsverband wordt aangegaan met Earlyhardstyle.nl en je daar de gelijknamige muziekstijl kunt verwachten.

Alleen headliners
Als je terugkijkt naar de voorgaande edities van Dirty Filthy Stompin’, dan wist je al dat er ook op vrijdag 7 november weer grote namen achter de draaitafels zouden verschijnen in de hoofdzaal. Na het bekend maken van de datum werd er druk gespeculeerd wie dat zouden zijn. Enige tijd terug publiceerde de organisatie al dat onder andere The Prophet en Noisecontrollers komen. Dit werd érg positief ontvangen. Maar voor een XXL editie zou dat niet helemaal toereikend zijn. Tijd dus voor Just Party om de line-up uit te breiden. Er werden nog twee headliners toegevoegd en dat resulteerde in de volgende line-up voor de grote zaal:
- The Prophet
- Deepack
- Noisecontrollers
- Dozer
- Leep
- MC Da Hustla

Earlyhardstyle.nl
De andere zaal – The Mexican – wordt gevuld met de DJ’s van www.earlyhardstyle.nl. Een initiatief wat enige tijd terug ontstond op het forum van Q-dance. Daar ontmoetten diverse DJ’s uit allerlei windstreken elkaar met exact dezelfde voorliefde. De liefde voor early hardstyle. Het mengelmoesje van diverse muziekstijlen van eind vorige eeuw, waaruit de hedendaagse hardstyle ontstond. Dit resulteerde al eens in het eigen evenement ‘Return to forever’, met alleen de platen uit die tijd! Op 7 november komt www.earlyhardstyle.nl volgens hetzelfde concept met de volgende DJ’s:
- Dynamike
- Ernestoow
- Sigma
- The Sixth Sense

Entrée
Er zal geen voorverkoop plaats vinden voor dit feest, alleen deurverkoop à € 15,-. Het maximum aantal bezoekers wordt gesteld op 1.000 personen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en er voldoende ruimte is om te feesten. Hiermee proberen ze ook de échte liefhebbers te scheiden van de grote massa. Dus liefhebbers, voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd aanwezig bent!

13 opmerkingen

het is dat ik die avond al andere plannen heb, anders had ik zeker naar de 2de zaal gegaan :D
:jaja: :jaja: :bounce: Gasserop !!! Superlineup, goeie sfeer en prima geluid en licht in de Elsom (y) kortom....

er bij zijn is een must ;p
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cheer:
 
Gaan er weer voor! Deze editie ALLES uit de kast getrokken :cheer:
 
Werkzaam bij Haelen.tk
dikke line-up :respect:
 
:respect:

gaat n zeer vette party worden denk ik zo :D
 
:D natuurlijk weer van de partij! heb er nu alweer zin in :D
Word egt super vett!! ik benner bij!
 
Zeer zeker weer aanwezig!