Partyflock
 
­ Nederland

Multigroove’s stierengevecht versterkt met ere-matadore DJ Promo

gepubliceerd door , op
Multigroove’s stierengevecht versterkt met ere-matadore DJ Promo
8 september 2008
FeestNo Bullshit · Same shit, different kick
Datumzaterdag 1 november 2008
LocatieAlmere Events Centre
Op 1 november 2008 wordt in het Almere Events Centre een eeuwenoude traditie geëerd als de toreros en matadores van Multigroove en DNMC het gevecht aan gaan met de Bull; Een stierengevecht als blijk van waardering en ontzag voor de mytische krachten van dit beest. Daarbij schijnen dergelijke gevechten voor sommige vrouwen als afrodisiacum te werken, dus het zal er ongetwijfeld in alle opzichten verhit aan toegaan tijdens ‘No Bullshit’.

De Bull is terug, wreder en medogenlozer dan ooit tevoren. De vechtlust, intelligentie en onuitputtelijke kracht van de Bull is vele jaren onderschat en dus zetten Multigroove en DNMC deze keer alles op alles om het beest te bedwingen. Drie arena’s vormen het toneel voor een groot aantal heftige battles, brute twee uur durende sets en een battaljon toreros en matadores waar de Bull een geduchte tegenstander aan heeft.

Met tierende en razende hardcore en Early hardcore zullen de toreros Dano vs. The Antidote (Multigroove/DNMC) en The Vinyl Junk (UHM) de Bull te lijf gaan in de eerste arena. Echter, voordat een torero na twee uur het strijdtoneel mag verlaten, zal hij eerst een twintig minuten durende battle moeten voeren met de volgende torero om zijn dapperheid te tonen en ervoor te zorgen dat de razernij van de Bull niet verslapt. Na de set van The Vinyl Junk is het tijd voor de laatste fase van het gevecht, la hora la verdad; het doden van het beest. Na wederom een battle is het de eer aan matadore Vince (Masters of hardcore) om het beest onder bedwang te krijgen. Als de aangekondigde speciale twee uur durende suprise act zal niemand minder dan ere-matadore Promo (The Third Movement) de arena betreden om na een bloedstollende battle met Vince een laatste poging te wagen om de Bull definitief naar de eeuwige jachtvelden te helpen. MC Stylistic B. (DNMC) zal verslag doen van de bloedige strijd in deze arena.

In de tweede arena zal de strijd er nog heftiger aan toe gaan met toreros Angernoizer vs. Noizefucker (DNA Records/Distorted Noize Records), The Rapist vs. Isolater (Hellbound/DNMC), T.C.O. (BKJN Events) en Dr Smog vs. Rabutu (NrA). Ook zij zullen telkens een battle moeten aangaan met de volgende torero alvorens zij op de schouders de arena uitgedragen worden en de volgende twee uur durende set of ijzingwekkende battle begint. In het heetst van de strijd zal hier de matadore Smurf (GGM, UK) de stier laten brullen van waanzin met een - met Engelse humor doorspekte – bulderende terrorset. Matadores The Vizitor vs. Little Terror Man (Pendeho) zullen tenslotte ten tonele verschijnen om de Bull er met drie decks en de Korg-effectenbak van langs te geven, zoals ze al eerder de gevestigde orde het nakijken gaven tijdens Ground Zero Festival 2008.

Een dozijn talentvolle forcados daagt de Bull uit in de derde arena. Onder toeziend oog van presidente Dano proberen Razor Shock, Noisome, Darknezz, J-Roon vs Kosmix, Bonecrucher, Phrenesis, Therapy vs Shock, The Docter en Deazac vs Splitt2nd het beest hier op heldhaftige wijze te stoppen, aangemoedigd door MC Flax 2 da max. Presidente Dano zal oordelen wie van deze talenten hier als beste uit de strijd komt, maar ook jij kunt meebeslissen door binnen twee weken na No Bullshit te stemmen op jouw favoriete focado. Stemmen kan uiteraard via www.multigroove.nl en www.dnmc-events.nl.

Rodeo competitie
Speciaal voor de onverschrokken die-hards zal er tijdens ‘No Bullshit’ ook een Mechanic Bull aanwezig zijn. Neem jij deze woeste Bull bij de hoorns? Of laat jij je juist door de Bull op de hoorns nemen en delf je het onderspit? Take a ride en win waanzinnige goodies zoals gesigneerde platen van de toreros en matadores, CD’s en meer vette prijzen.

No bullshit scratch special op Thunderdome radio
Op 29 oktober is er vanaf 20.00u een No Bullshit Scratch Special op Thunderdome Radio met de meest gewaardeerde scratch-toreros van No Bullshit. Wil jij weten hoe deze helden op 1 november ten strijde zullen trekken tegen de Bull of één van de gratis kaarten voor No Bullshit in de wacht slepen? Tune in of zorg dat je erbij bent in Studio 80 in Amsterdam. De entree is voor deze speciale uitzending geheel gratis! De omverschrokken scratch-helden die hier hun kunsten ten gehore zullen brengen worden binnenkort bekend gemaakt op www.multigroove.nl en www.dnmc-events.nl.

Limited tickets available now
Voor deze exclusieve editie van No Bullshit zijn slechts 1000 kaarten verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle 40 Primera winkels en via Paylogic voor 15 Euro ex fee. Kijk voor de dichtstbijzijnde Primera winkel op www.paylogic.nl. Kaarten aan de deur kosten 20 Euro.

Interviews
Check www.multigroove.nl en www.dnmc-events.com voor de laatste No Bullshit updates en lees wekelijks exclusieve interviews met de torreros en matadores van deze nacht waaronder Dano, The Vinyl Junk, Smurf, Angernoizer, Vizitor, Noizefucker, Vince en natuurlijk ere-matador Promo.

26 opmerkingen

Veeel te veel Terror Dj's En dat multigroove :nee:


Bagger
multi en terror :/


word weer tijd dat multi leuke en gezellige oldstyle feesten gaat geven
laatste aanpassing
Uitspraak van :jaja: Jeffrey :jaja: op maandag 6 oktober 2008 om 10:13:
leuke en gezellige oldstyle feesten

http://wappieparty.hyves.nl/
Uitspraak van :jaja: Jeffrey :jaja: op maandag 6 oktober 2008 om 10:13:
word weer tijd dat multi leuke en gezellige oldstyle feesten gaat geven

Ja, sinds die New Years Rave in de Item stelt het niet veel meer voor dat Multigroove :x
Uitspraak van :jaja: Jeffrey :jaja: op maandag 6 oktober 2008 om 10:13:
multi en terror :/

massa is kassa
laatste aanpassing
 
Isolater :honger:

En wat betreft Multigroove...
Blij dat die eens met de tijd mee gaat, eens wat vernieuwends probeert (Y)
Sommige mensen blijven graag hangen, ieder z'n ding, maar verwacht niet dat de rest van de wereld ook stil blijft staan (F)
Uitspraak van verwijderd op maandag 6 oktober 2008 om 10:54:
En wat betreft Multigroove...
Blij dat die eens met de tijd mee gaat, eens wat vernieuwends probeert
Sommige mensen blijven graag hangen, ieder z'n ding, maar verwacht niet dat de rest van de wereld ook stil blijft staan

helemaal mee eens! nu is terror niet echt helemaal mijn ding maar vernieuwing is altijd goed het is niet voor niets dat multigroove de oudste organisatie is in de scene!

gaat een vet feest worden!!
Artiest Vexer
Ken No Bullshit meer als een "oldschool" gebeuren in oa. Melkweg.
Maar dit is ook geinig..dope dat bijv. TCO hier tussen staat (Y)
Uitspraak van Remco op maandag 6 oktober 2008 om 10:36:
massa is kassa
mwah, denk dat er met een terrorfeest voor liefhebbers niet echt dik geld verdient wordt :)
(en je weet waar ik op doel ;))
Uitspraak van Remco op maandag 6 oktober 2008 om 10:36:
Ja, sinds die New Years Rave in de Item stelt het niet veel meer voor dat Multigroove

Dat vin ik wel meevallen!! Ground Zero is een concept van UDC en Multigroove en dat pakt elke keer heel goed uit!! En laatst op de Subnitz of hoe heet die boot :D was ook een toppertje:jaja:


Uitspraak van :jaja: Jeffrey :jaja: op maandag 6 oktober 2008 om 10:13:
multi en terror

Dat vin ik ook wat minder jah, omdat ik niet echt van die herrie hou. (in een hc setje wat terror ok, maar niet een terrorset jwt)

iig :respect: multi
laatste aanpassing
We hebben onze krachten voor deze No Bullshit samen gespanning met de Almeerse org. DNMC-events.zij staan bekend om hun eigen harde sound en laten daarom van hun horen op n onuitputtende manier en hebben in zaal 2 de explosive hardcore terror sound ingevuld op n sublime manier :respect:

Maar in zaal 1 zal gewoon de eigenzinne harde Multigroove sounds uit de boxen knallen zoals alleen zei het geluid kunnen laten donderen!!!
Zaal 3 is niet terror gericht maar n brede geprogrameerde sound...

Uitspraak van Tante Annie op maandag 6 oktober 2008 om 09:40:
Veeel te veel Terror Dj's

dus dat valt wel mee en het is nooit verkeerdt iets anders af en toe te presenteren dan alleen de 'oude' Multigroove sounds

We gonne rock like we never rock bevore...

Cia on november the first to help us whit this bull fight...iff you dare
 
Vet, hoop zeker binnenkort een multi feestje te bezoeken alleen dit feestje nog ff niet
Uitspraak van Gatecrasher 22 Juni Escape op maandag 6 oktober 2008 om 13:04:
We gonne rock like we never rock bevore...

Cia on november the first to help us whit this bull fight...iff you dare

praat is nederlands joh
 
Uitspraak van Mental Power op maandag 6 oktober 2008 om 14:21:
praat is nederlands joh

Of schrijf goed engels als je int engels wat wilt zeggen :lol:
Uitspraak van :jaja: Jeffrey :jaja: op maandag 6 oktober 2008 om 10:13:
multi en terror


word weer tijd dat multi leuke en gezellige oldstyle feesten gaat geven

ja dat waren tog wel de beste multi´s hoor :respect:
Leuke line-up van mensen die ik al een tijd niet heb gezien.
Misschien wel ff langswippen!!:D
Uitspraak van Remco op maandag 6 oktober 2008 om 10:36:
massa is kassa

Wat een onzin weer. :/
Tis gewoon een hele nette line up met misschien idd wat meer 'terror DJs' dan 'mainstream DJs' maar wat maakt dat nou uit?
IIG is het geen masssa is kassa.
Dan zou er eerder meer (naar mijn mening foute) mainstream bij hebben gestaan.
Uitspraak van hoeisiedan? op maandag 6 oktober 2008 om 12:40:
En laatst op de Subnitz of hoe heet die boot was ook een toppertje

Wat een feest was dat en wat een super publiek!
Was voor mij de eerste keer mc-en op Multigroove ik had de volgende dag geen stem meer over maar het was het helemaal waard!

Uitspraak van Gatecrasher 22 Juni Escape op maandag 6 oktober 2008 om 13:04:
We hebben onze krachten voor deze No Bullshit samen gespanning met de Almeerse org. DNMC-events.zij staan bekend om hun eigen harde sound en laten daarom van hun horen op n onuitputtende manier en hebben in zaal 2 de explosive hardcore terror sound ingevuld op n sublime manier

Inderdaad! als 2 organisaties samen gaan werken moet er ook elementen van bijde organisaties in het feest zitten!
Artiest {SHOWLIST artist 60869, 28013}
WAT EEN GEZEIK!!!! MAAR NEGATIVE AANDACHT IS OOK AANDACHT!!! :BOUNCE: DNMC OLE OLE......
[img width=726 height=423]http://album.partyflock.nl/52175296.jpg?nocache;58885052[/img]{non-image link}
 
Ik vind het nogal een nette line-up voor maar 15 Euries :D

Laat maar komen, we zullen die stier es een poepie laten ruiken! :bounce:


:respect: Multi :respect:
 
Uitspraak van Mental Power op maandag 6 oktober 2008 om 14:21:
praat is nederlands joh

Leer eens Engels joh:lol:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 55517, 42745}
Uitspraak van verwijderd op maandag 6 oktober 2008 om 22:12:
Ik vind het nogal een nette line-up voor maar 15 Euries

Laat maar komen, we zullen die stier es een poepie laten ruiken!

Helemaal mee eensch! (Y)
Er wordt toch net zo lang hardcore en early gedraaid als dat er terror wordt gedraaid? Wat maakt de hoeveelheid dj's nou weer uit.
laatste aanpassing
Toch jammer dat het stierenvechten in dit artikel zo geromantiseerd wordt. Blijft een moordspel voor lafbekken.