Partyflock
 
­ Nederland

Vijf uur lang Panic vs. The Viper @ Club Poema

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag staat alweer de tweede editie van het nieuwe concept van Frontstar Events op het programma in Club Poema RAW, te Utrecht.

Dit nieuwe concept is simpel: Twee top DJ's in een vijf uur durende battle. Wekelijks zijn er door het hele land verschillende feesten waar vaak dezelfde DJ's staan en ook vaak dezelfde platen te horen zijn. Frontstar Events vond dat het tijd was voor iets nieuws, dat het tijd was om de DJ's weer de tijd te geven een set neer te zetten waarin hij zijn gevoel kwijt kan, een set waarin ook platen te horen zijn die je niet zo vaak meer hoort. En dus stonden er tijdens het 't Gezellige oldskoolfeest in Februari maar drie DJ's op de line up. Paralizer opende de avond met een twee uur durende Oldskool set en voor de resterende vijf uur werd The Darkraver uitgenodigd. Hij mocht zelf kiezen met wie hij vijf uur lang de strijd aan wilde gaan in een zinderende battle. Steve koos voor maatje The Viper en de mensen die deze avond aanwezig waren weten hoe vet het was!

Voor deze tweede editie was het de beurt aan The Viper om iemand aan zijn zijde te kiezen om de overige twee decks te bemannen, hij koos zonder te aarzelen direct voor DJ Panic en deze pakte met veel plezier de handschoen op, Panic zelf legt uit waarom:

"We hebben regelmatig samen gedraaid en het is altijd super om met mijn mattie Melvin te draaien. Er is een bepaalde chemie tussen ons, waardoor we zelfs al bijna van te voren weten van elkaar wat de volgende plaat is die we gaan draaien. Op Decibel gebeurde dat bijvoorbeeld een paar keer, echt grappig is dat. Ook sta ik altijd te genieten van Melvin zijn scratch skills. En om dit dan vijf uur lang te doen is iets waar ik niet op kan wachten! We komen deze week even bij elkaar om platen uit te zoeken van Oldskool, Breakbeat en Early hardcore zodat we er een gezellig avond van gaan maken. Het wordt een lekkere variatie, dat kan ik alvast beloven. Dus tot 10 Oktober!"

Ook The Viper zelf kan niet wachten totdat het vrijdag is:

"Het is altijd super om op het ‘t gezellige Oldskoolfeest te draaien. Ik was er vanaf de eerste editie bij en beschouw het dus ook een beetje als mijn kindje. De battle in februari met The Darkraver tijdens het vier jarig jubileum was super en ik vind het dan ook te gek om dit concept nog een keer te doen en dan ook nog met niemand minder dan DJ Panic. Wij zullen alles uit de kast halen om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen, vrijdag gaan alle remmen los!"

Zoals gebruikelijk wordt ook deze avond in stijl geopend, voor een Oldskool set van twee uur lang zal DJ Red Alert vanuit het mooie Limburg afreizen naar Utrecht om zijn skills te vertonen. Red Alert loopt al een hele tijd mee in het circuit, in de periode 1991-1993 werkte hij als Lightjockey in Carte Blanche te Weert. Op vrijdag was er vaak een houseavond met live optredens van o.a. L.A. Style en Human Resource en het was dan ook niet vreemd dat dit hem meteen aansprak. Rond die tijd spendeerde hij samen met zijn goede vriend Bert uren achter de Amiga om tracks te schrijven, een titel als "Boshoven Staat Strak" zal regionaal nog zeker bekend in de horen klinken. In de jaren die volgden kwam er steeds meer op zijn pad, zo kreeg hij zijn eigen avonden in Carte Blanche. Op deze avonden draaide hij non-stop van 21:00 tot 03:00 een heerlijke mix van Breakbeat, Oldskool en Club. Hij draaide op verschillende feesten in binnen- en buitenland, met als hoogtepunt de "Hypodrome" in Londen. En enkele jaren geleden richtte hij samen met Gart Smits de organisatie BSHVN Underground Events op. Tot op de dag van vandaag organiseren zij verschillende feesten en is een vrij weekend zeldzaam te noemen. Als er dus iemand is die weet wat er bedoeld wordt met Oldskool, dan is het Red Alert wel!

Frontstar Events meent met deze drie top DJ’s, oude vertrouwde host MC TMC én het aanwezige Funktion One geluidsysteem alle ingrediënten in huis te hebben om er weer een onvergetelijke en vooral gezellige avond van te maken.

Voor kaartverkoop kun je zoals gewoonlijk terecht op de volgende website .

15 opmerkingen

Heeft te lang geduurd, maar :woep: ik heb er zin in!!!!
Woooooow te vet concept! :D Wel een flinke reis voor mij, ik zet em als optie :)
 
Redje (Y) en Panic en The Viper uiteraard ook top.. wordt een vet avondje dit :D
:cheer: we gaan weer tetteren :bier:
lijkt me wel erg lekker! Maar voortaan graag op zaterdag !!
hop hop, zin an :woep:
Zin in :woep: :bounce: :banana: :bounce: :woep: eindelijk krijgt een dj de tijd om zijn ware kunsten te tonen ipv een uurtje draaien
Zozo dat klinkt wel goed (Y)
 
Artiest Da Hustla
3 Van mijn favoriete dj's op 1 feest...Erg jammer dat ik niet kan!
 
super vet,
 
Wordt helemaal (Y)
Uitspraak van poupoulossos op maandag 6 oktober 2008 om 18:46:
nkt goed

Kom nou maar joekie :bier

1 van de leukste feesies op vrijdagavond :)