Partyflock
 
­ Nederland

Snotapen naar Amsterdam!

gepubliceerd door , op
Snotapen naar Amsterdam!
1 oktober 2008
FeestSnotapen on Tour · Eerste 020 Snot Sessie
Datumvrijdag 3 oktober 2008
LocatieTWSTd Site
Een familietripje is leuk, zeker wanneer Amsterdam de bestemming is! In plaats van suf naar doffe schilderijen kijken in het Rijksmuseum, neemt Snotapen on Tour de TWSTd in, om zo ook Amsterdam van een vleugje aapachtige baldadigheid te voorzien!!

Snotapen on Tour heeft tegenwoordig een goed plekje veroverd in het Utrechtse nachtleven. Door de gratis entree is het zeer toegankelijk voor menigeen om er een drankje te doen. Naast de toegankelijkheid vindt Snotapen het belangrijk dat er kwalitatief gezien goede dj’s staan. Snotapen on Tour heeft dan ook altijd een prima line-up klaarstaan, waardoor het weekend goed kan beginnen! Het belangrijkste is in ieder geval dat het bij Snotapen on Tour altijd gezellig is, aangezien iedereen wel in is voor een lolletje en men zichzelf niet al te serieus neemt. Nu de apenkooi is opengebroken is het tijd om de grenzen te gaan verleggen. Amsterdam here we come!! Het zal niet lang meer duren voordat Snotapen de touringcar start en de TWSTd overloopt van nieuwsgierige aapjes! Snotapen on Tour heeft er zin in!

Jesse Ten zet de boel op gang in Amsterdam! Als resident van Snotapen on Tour in de Nederlandse hoofdstad zal hij de ‘snothouse feeling’ voortzetten en Snotapen on Tour het leven geven in een nieuwe stad. Dit lieve en bescheiden aapje heeft al meerdere malen de decks gedeeld met boezemvriend Macroscope. Waar ze samen op Fonk draaide, draaide hij alleen op Beatvreters, Springplank en Stekker. Voor degene die hem nog niet kennen, laat je verassen, want hij is echt een aanwinst voor de Amsterdamse scene.

Wesdex is een jongen die je er goed bij kan hebben in een touringcar. De Utrechter gaat als een speer en kan nog veel meer dan hij nu al heeft laten zien. Met onder andere boekingen op Timewarp NL, Cocoon goes Amsterdam en als resident van Magnetronik kan je niet zeggen dat deze jongen stil zit. Graag tissues bij de hand, want het wordt een waardige snotsessie met iemand als Wesdex achter de tafels.

Ingy & Flow worden op Centraal Station in Amsterdam opgepikt! Deze promotors van Club Krang zijn namelijk al in hun woonplaats en zijn daar niet geheel onbekend. Als Amsterdammers zijn ze geliefd onder hun stadsgenoten en hebben ze kunnen genieten van boekingen op onder andere Linkesoep, Welcome to the Future en Club Fritz. Een liefdeskoppel vormen achter de draaitafels is één ding, maar elkaar het jawoord geven in Club 11 is een heel andere manier van het uiten van je liefde voor elkaar en voor je vak. Waar er niet meer gefeest wordt op de elfde verdieping, wordt er binnenkort wel gefeest in de TWSTd!

Mike Ravelli heeft ook op de eerste Utrechtse snotsessie mogen draaien. ‘Never change a winning team’ is een uitspraak die voor hem zeer toepasselijk te noemen is! De 020 snotsessie zal mede dankzij de heer Ravelli een grenzenloze rave gaan worden. Samen met Alexander Koning vormt hij tevens het DJ-duo Joystick Junkies, wat hem zelfs tot over de landsgrenzen heeft gebracht, met optredens in Estland en Rusland. Zet je dus schrap voor een avondje muzikaal geweld van de bovenste plank.

Snotapen on Tour speelt een potje Stratego en heeft na Utrecht zijn zinnen gezet op Amsterdam! De TWSTd heeft in ieder geval de snotapen met open armen ontvangen. Op vrijdag 3 oktober zet de TWSTd zijn deuren om 20.00 uur open. De avond zal om 03.00 uur beëindigd worden. Koop van je entreegeld maar een extra paar biertjes, want de entree is volledig en geheel gratis!!

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
:lol: