Partyflock
 
­ Nederland

Passepartouts ADE Cocoon goes Amsterdam & M_nus Contakttour uitverkocht

gepubliceerd door , op
Passepartouts ADE Cocoon goes Amsterdam & M_nus Contakttour uitverkocht
1 oktober 2008
FeestCocoon goes Amsterdam
Datumvrijdag 24 oktober 2008
LocatieThe Sand
FeestContakt · Richie Hawtin presents 10 Years MINUS
Datumzaterdag 25 oktober 2008
Met nog een kleine vier weken te gaan zijn alle passe-partouts voor de ADE-evenementen in The The Sand dik uitverkocht! Kaarten voor Cocoon goes Amsterdam op vrijdag 24 en Contakt op zaterdag 25 oktober kunnen vanaf nu alleen nog in losse verkoop worden aangeschaft. Deze tickets zijn te verkrijgen via www.evotions.nl, www.paylogic.nl of alle Primera-outlets.

De voorverkoop-statistieken wijzen uit dat beide avonden een groot succes gaan worden, en vermoedelijk ook allebei uitverkopen. Te verwachten is dat Contakt zelfs binnen anderhalve week door haar kaarten heen is! Wil je zeker zijn van een plek op de dansvloer, ren dan nu naar de winkel (of naar je computer) om een ticket te bemachtigen.

Vrijdag 24 oktober strijkt het bonte gezelschap van Cocoon, ‘The Disco Invaders’, neer in The The Sand te Amsterdam. Expect it all; een hele vette line up met aan kop Captain Väth vergezeld door Mathew Jonson en Guy Gerber die beiden een liveset neerzetten. Verder staan nog de Duitse helden André Galluzzi en Tobi Neumann, sexy lexy futuristische dance-acts, de sublieme sound van Funktion One en visuals van Eyesupply VJ Collective op het program! En laten we vooral de helden in de tweede zaal niet vergeten! Jawel, the Disco Invaders are coming to get you! Uiteraard zal Dance Department opnamen maken van deze gedenkwaardige nacht!

Zaterdag 25 oktober wordt het 10 jarig bestaan van Richie Hawtin’s label M_nus te vieren! Neem je ballon en feesthoedje mee, want alle remmen gaan los tijdens deze M_nus experience, oftewel Contakt, waarbij Hawtin, Magda, Troy Pierce, Marc Houle, Heartthrob en Gaiser hun unieke stijlen samen zullen brengen in een geïntegreerde, spontane en live-geïmproviseerde mix. Samen met visuals van Ali Demirel en een imposante LED wand zullen zij zeker voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Voor meer info:

Cocoon goes Amsterdam - Disco Invaders – The The Sand Amsterdam
Vrijdag 24 oktober 2008
22.00 uur tot 06.00 uur

Tickets: €35,- via www.paylogic.nl of www.evotions.nl en alle Primera Outlets

Area 1
Sven Väth
André Galluzzi
Guy Gerber – live
Mathew Jonson – live
Tobi Neumann

Area 2
Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje
Fokko Versloot
Jason Shae
Koen Lebens
Pete Bandit
Wesdex
Live: Loops

www.cocoongoesamsterdam.nl

Contakt M_nus tour – The The Sand Amsterdam
zaterdag 25 oktober 2008
22.00 uur tot 06.00 uur

Tickets: €35,- via www.paylogic.nl of www.evotions.nl en alle Primera Outlets

Area 1
Richie Hawtin
Magda
Troy Pierce
Live: Heartthrob
Live: Gaiser
Live: Marc Houle

Area 2
Ambivalent
Barem
Phonopunk
Tractile

www.contakt-events.com

28 opmerkingen

Ok, zal even naar mn computer rennen.
 
Werkzaam bij SEKOIA
neem aan dat je daar nu op zit thijs?
of ben je hip met n iphone B)?


anyway... gee geld voor contact-tour
wat ik wel balen vind overigens
He wat verassend dit...

Ricky ik zit in Greece dan :(
Dan zijn er nog steeds een paar duizend kaarten over dus geen paniek. er zijn zoveel feesten tijdens ADE en ze verkopen bijna nooit uit. Ik ga donderdag naar Dave Clarke's feest en voor de vrijdag en zaterdag weet ik het nog niet maar deze twee feesten staan wel op optie natuurlijk!
Cocoon was vorig jaar uitverkocht paar dagen van tevoren en volgt dezelfde lijn. Contakt is over anderhalve week los... O:)

Maar niemand hoeft ons verhaal te geloven, iedereen kan ervoor kiezen om vertrouwen te hebben in dit relaas van Bertus Boterkoekje... :D
 
Lijkt me ook niet echt nodig om te liegen over de kaartverkoop.. Die verkopen zichzelf met zulke line-ups :)
Hopelijk aanwezig zaterdag!
Uitspraak van bertus boterkoekje op woensdag 1 oktober 2008 om 11:38:
Dan zijn er nog steeds een paar duizend kaarten over dus geen paniek. er zijn zoveel feesten tijdens ADE en ze verkopen bijna nooit uit. Ik ga donderdag naar Dave Clarke's feest en voor de vrijdag en zaterdag weet ik het nog niet maar deze twee feesten staan wel op optie natuurlijk!

Vorig jaar anders wel...


Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 1 oktober 2008 om 12:02:
Cocoon was vorig jaar uitverkocht paar dagen van tevoren en volgt dezelfde lijn. Contakt is over anderhalve week los...

2 weken van tevoren zelfs... iedere Contakt editie waar ook ter wereld was zwaar uitverkocht... neem aan dat het hier niet anders gaat zijn.
Denk dat ik dit bericht toch maar erg serieus neem....
Wordt dus snel een kaartje halen!!
Uitverkocht was Cocoon vorig jaar niet:
http://partyflock.nl/party/98896:Cocoon
Vrienden van mij kochten toen ook gewoon aan de deur
Viel me trouwens wel op dat zelfs Dave Clarke een nieuwsbericht op partyflock heeft gezet voor de donderdag dus je hoeft je niet te schamen Tjeerdo
Artiest {SHOWLIST artist 50875, 25631}
Berta ik mag je niet meer pesten van je oom Rokkoow...
Heb nog een Passe-partout maar kan de vrijdag niet,
Wil heb ruilen tegen 30e en een kaartje voor Contact..
Interesse? PB ff :)
Dave Clarke was trouwens zwaar ruk op awakenings festival als afsluiter, vind je het met dat in je achterhoofd gek dat het niet storm loopt voor zijn feestje
We hadden vorig jaar dezelfde policy die je geliefde neef ook altijd hanteert. De laatste 100 kaarten aan de deur om de zwarthandel eruit te halen. VVK was twee dagen vooraf stilgelegd. Dus als je hier (voor de zoveelste keer met je commentaar over feesten van een ander) de organisatie probeert onderuit te halen zeg je dus eigenlijk dat Awakenings ook nooit uitverkoopt...

Ik vind het prima hoor, maar denk dat je straks weer een standje van je grote neef zal krijgen omdat je je bemoeit met grote mensen zaken! En terecht! :[
laatste aanpassing
Rokko is toch de oom van die Brintakoek??
Awakenings heeft nooit kaarten aan de deur! Dat ze een keer zo'n actie deden is echt vele jaren terug. Zwarthandel voor de deur is ook echt meer een zaak van het verleden. Prima dat jij je PR zo aanpakt hoor maar accepteer wel dat niet iedereen erin trapt. Verder geef ik commentaar waar ik wil want het is geen dictatuur hier op PF. Ik hoop dat je met die twee dagen de productie beter kan maken en genoeg kan investeren want die sand was vorige keer echt kut. Ik wil het op die minimale kliklak vrijdag (ik hou mijn hart vast voor een slaapverwekkend feest) graag weer een keer proberen. Kun je er iets over zeggen?
Sand zag er vorige keer volgens mij juist prima uit. Met die leds op de achtergrond, lasers en sideacts.

Wat betreft de muziek ben ik het wel met je eens, al dat geklikklak hoeft van mij ook niet echt. Maar je weet van te voren toch wat er komt? Dan kan je wel of niet komen.
Tjirt misschien moet je oook zo'n kansloze opblaasstierspringkussen bij de ingang neerzetten en dan vindt die boterkoek het helemaal geweldig kan die lekker chilllen. :-)
Wat een slijmjurk ben jij DJ RANDOMAN. Wil je nog meer draaien voor Tjeerdo ofzo ? Je bent Held met hypotheken zie ik op je profiel dus hou het daarbij. Mij pest je niet maatje want ik vind het heerlijk om te discussieren
Uitspraak van bertus boterkoekje op woensdag 1 oktober 2008 om 17:04:
Uitverkocht was Cocoon vorig jaar niet:

dus als het niet op partyflock staat is het niet zo :o

jezus, heeft dat ff verregaande implicaties voor de rest van de hele wereldproblematiek zeg :o


:rot:

ik snap echt niet waarom je in godsnaam heel de tijd alles wat geen awake is af zit te zeiken en onder de gordel comments overal en nergens loopt te geven.. organiseer eerst zelf eens lekker wat, ipv overal te janken over aankleding, line up, persberichten, openingstijden en god weet wat nog meer.. *zucht*
Ja boterkoek, als je een hypotheek nodig hebt mag je bij mij aankloppen.
Daarnaast draai ik plaatjes voor de lol. Wanneer MAG ik weer draaien Tjirt?? :-)
Tish, Als Tjeerdo een feest uitverkoopt is hij de eerste die PF op de hoogte brengt dus PF is echt wel een betrouwbare site hiervoor!
Verder, Ik ga naar veel feesten en ben hardstikke enthousiast. Bijvoorbeeld over Traffic dat weer echte techno aan het programmeren is of het feest van dave Clarke binnenkort in de melkweg. Je doet net alsof ik alles afzeik wat geen Awakenings is maar daarmee doe je me echt zwaar tekort. Bij jou profiel valt het trouwens nogal op dat je zeer waarschijnlijk altijd op de gastenlijst staat bij Tjeerdo en Rik dus praat me niet over belangenverstrengenling.
En Randoman, Gelukkig draai je plaatsjes voor de lol want als je er geld voor zou vragen dan zou Tjeerd je waarschijnlijk niet meer boeken of wel?
Het is wel duidelijk dat je niet op de hoogte bent van de kwaliteiten van Randoman... :)

Die betaal ik meer dan je neef over heeft voor 'talenten' en diens portemonnee is vele malen dikker...
Uitspraak van bertus boterkoekje op woensdag 1 oktober 2008 om 19:19:
Bij jou profiel valt het trouwens nogal op dat je zeer waarschijnlijk altijd op de gastenlijst staat bij Tjeerdo en Rik dus praat me niet over belangenverstrengenling.
En Randoman, Gelukkig draai je plaatsjes voor de lol want als je er geld voor zou vragen dan zou Tjeerd je waarschijnlijk niet meer boeken of wel?

Uhmmm, tjirt heeft me altijd netjes geld aangeboden hoor. En dat heb ik een aantal keer geweigerd. Bijvoorbeeld bij dat Chris Liebing feestje waar ik voor moest openen. Daar hoef ik echt geen geld voor te hebben, ik vind het namelijk leuk en een eer om voor Liebing te mogen openen.

En over mijn partyagenda, ik zet echt niet alles erop waar ik heen ga. Ik ben slordig met dat soort dingetjes. Bovendien houd ik er niet van om feestjes te plannen, ik beslis het liefst op de dag zelf.
laatste aanpassing
 
wat een feest, als dat geen spectakel word... :D:D
Geef elkaar allemaal een kusje?
:gaap: boring discussie... laten we het anders houden over hoe leuk het feestje wordt wieeejjj
neeeeeee!! te laat met mijn tickets... baal baal