Partyflock
 
­

Toeters en Bellen

gepubliceerd door , op
Eindelijk is het dan zover: op vrijdag 17 oktober zal in Twentietoe de eerste editie van “Toeters en Bellen” plaats gaan vinden! Nadat de eerste versie, die gepland was voor afgelopen januari, afgelast werd door de gemeente, hebben de organisatoren het er niet bij laten zitten en hebben zij, met behulp van de gemeente, al hun energie gestoken in het organiseren van een nieuwe editie van “Toeters en Bellen”. En het resultaat mag er zijn!

Er is wederom gekozen voor de beste locatie die Tiel te bieden heeft, namelijk de Twentietoe. Deze underground locatie heeft de beschikking over meerdere zalen en een chillroom waar de vermoeide voetjes wat rust gegund wordt. Een geweldig soundsysteem, een wervelende lichtshow en prachtige decoratie zullen er voor zorgen dat de feestganger dit spektakel niet snel zal vergeten. Bovendien hebben de organisatoren Folker Zwart en Isaac Latumahina nog enkele originele verrassingen in petto!

Minimal, electro en hard-techno
In de grote zaal wordt de bezoeker de gehele nacht getrakteerd op de beste minimal en techno van dit moment. De avond wordt geopend met een swingende minimalset van het veelbelovende, Tielse talent Sander Ellerman. Vervolgens zal Folker Zwart, mede-organisator van het feest, het stokje overnemen. Folker is al een tijdje bezig zichzelf op te werken in technoland, met name door zijn knallende minimal sets in onder andere de Poema RAW, Doornroosje en talloze feestjes in Amsterdam. Nu kunnen we hem dus voor het eerst aan het werk zien als organisator én DJ op zijn eigen feest.

Na deze talenten van eigen bodem is het de beurt aan de twee headliners van “Toeters en Bellen”. De eerste van deze twee grote namen is niemand minder dan de Amsterdamse held Kabale und Liebe, bekend van de wereldwijde hit ‘Mumbling yeah’. Hij zal ons verwennen met een unieke pompende liveact zoals alleen hij dat kan. Als afsluiter staat een van Nederlands grootste DJ’s achter de draaitafels: Bart Skils. Deze man staat in de technoscene bekend om zijn strakke sets, dikke producties en niet te vergeten zijn succesvolle Static, Voltt en Traffic feesten in Amsterdam. Een DJ van dit formaat behoeft geen verdere introductie!

Maar hier houdt het niet op! Ook aan de liefhebbers van hardere techno is goed gedacht. In de kleine zaal wordt het springen geblazen op de duistere Hardtechno-sound van het Reconstruction-label van Spark Taberner. Voor degenen die hem nog niet kennen; Spark is al jaren bezig met elektronische muziek en heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt tot Nederlands grootste hardtechno DJ. Tussen DJ-sets op het heilige Awakenings en vele tripjes naar het buitenland, heeft hij toch nog tijd weten vrij te maken om bij Toeters en Bellen een knallende back 2 back set neer te komen zetten. Dit zal hij doen samen met Hysteric Maniak, die speciaal vanuit Malta over komt vliegen naar Nederland.

De tweede zaal zal stevig worden opgewarmd door jong talent Giorgio SFX, waarna de andere organisator van het feest, Isaac Latumahina, onder de naam DJ Sorce een weergaloze set zal neerzetten die het best getypeerd kan worden als een mix van jackin’ en hardtechno. Hij is net als medeorganisator Folker al een tijdje bezig om zijn stempel te drukken op de Nederlandse technoscène. Hierna zal het tempo opgevoerd worden door Formula G, Salva Trucha & Oliver Clothesoff die de tent helemaal op z`n kop zullen gaan zetten.

Tickets zijn voor €8,- verkrijgbaar via www.easyticket.nl. De organisatie weet uit ervaring dat de kaartverkoop snel zal gaan, dus wees er vroeg bij!

10 opmerkingen

 
Werkzaam bij XT3 radio
Goed bezig hier! (Y)
T&­B!!!

nog maar ff!
Mooi perbericht hahahaha:D goed bezig kinders:P
Uitspraak van TECHN:yes:NEES op dinsdag 30 september 2008 om 10:54:
Mooi perbericht hahahaha

hehe ;)
Jaja, Heb er zin in:-D Tiel op z'n kop:bounce:
komt de brandweer ook zeker ?? met `toeters en bellen` whaa dikke lol :roflol:
laatste aanpassing
 
Hey maar dit is handig