Partyflock
 
­ Nederland

This is Little Mountain Rocks met Sander Kleinenberg en Deadmau5

gepubliceerd door , op
In The Max zal de nummer 1 DVJ van de wereld Sander Kleinenberg het publiek trakteren op een waar audiovisueel spektakel. Met zijn Pure Pacha residentie op Ibiza en talloze andere optredens in het buitenland dit jaar kan hij dan ook niet wachten om weer voor het eigen Nederlandse publiek op te treden. De inmiddels wereldberoemde deadmau5 doet zelfs voor het eerst een Nederlandse club aan. Deze Canadees die dit jaar nog voor een spetterend optreden op Lowlands zorgde scoort hit na hit en weet altijd weer alle aandacht op zich te vestigen door zijn unieke live performance. En dat is niet de enige primeur! De uit de USA afkomstige Josh Gabriel, oa. bekend van het duo Gabriel & Dresden, zal zijn eerste solo optreden in Nederland verzorgen.

De Oude Zaal van de Melkweg wordt omgedoopt tot de Little Mountain Rocks room. Little Mountain Rocks is de nieuwe labelavond van Sander Kleinenberg’s label Little Mountain Recordings. Op deze reeks avonden zullen de artiesten van dit label in de spotlights gezet worden.
René Amesz is één van die artiesten die in de LMR room zijn opwachting zal maken. De laatste jaren heeft Rene zich opgewerkt tot één van ‘s werelds beste dj/producers en wordt al jaren lang gesupport door de wereldtop in de house scene. Deze avond zal voor hem hoofdzakelijk in het teken staan van de release van de eerste ‘Little Mountain Rocks’ compilatie, wat tevens zijn eerste compilatie ooit is. Hierover later meer..! Nog zo’n topper is Matthew Dekay, die door zijn drukke agenda vol buitenlandse gigs nog maar weinig in Nederland te vinden is. Als Little Mountain artiest van het eerste uur mag hij zeker niet ontbreken en daarom mag Nederland weer eens genieten van de sounds van deze talentvolle man. Een nieuwere naam is Patch Park, die op het moment in een razend tempo bekendheid verwerft door zijn topproducties en strakke dj sets. Met oa. zijn optredens op festivals als Extrema Outdoor, Lief Festival en Paaspop dit jaar zal hij er ongetwijfeld vele fans bij hebben gekregen. Een andere artiest die hard aan de weg timmert is Muzikjunki. Deze symphatieke Rotterdammer weet met zijn warme house sounds altijd de goede sfeer te brengen en wordt qua producties alom gesupport door de top.

Het is dus duidelijk dat het moeilijk kiezen wordt in welke zaal je nou moet zijn, maar één ding staat vast, en dat is dat het een groots feest zal worden met deze spectaculaire line up!

De eerste 1000 kaarten zijn te krijgen tegen de speciale prijs van 15 euro (excl. lidmaatschap). Daarna zijn de kaarten 17 euro (excl. lidmaatschap).
Voorverkoop via Ticket Service Nederland www.ticketservice.nl, www.beatfreax.com en www.residentadvisor.net


Amsterdam dance event
Voor het dertiende jaar op rij vindt van 22 tot en met 26 oktober het Amsterdam Dance Event plaats. Amsterdam Dance Event is 's werelds grootste club festival en Europa 's belangrijkste muziekconferentie voor dance en elektronische muziek. Er zullen optredens te zien zijn van meer dan 700 DJ ’s en acts op 40 locaties.
www.amsterdam-dance-event.nl

13 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
deadmau5 is awesome!
kaartje al even in the pocket! :cheer:
vet ook dat Josh Gabriel is toegevoegd .. Tone Program :lief:
Damn, looking good! Jammer dat het op zondag is, kom van oost nederland af en moet weer werken op maandag :(
vet hoor:) eindelijk deadmau5 eens aanschouwen :D
lekker voor de zondagavond
Nou en! Ik kom helemaal uit Groningen en moet die maandag ook weer aan de slag:D schijt!
Ga ook proberen erbij te zijn! :bounce:
Echt alleen maar namen die ik helemaal geweldig vind. En dan ook nog in de Melkweg met goed geluid. Dit kan toch eigenlijk niet mis gaan en wordt vast een heerlijk avondje.
Artiest Adri
Is wel een megavette line up zeg. Misschien op de terugreis vanuit Hasselt maar even langs.
laatste aanpassing
Ik heb deadmau5 gezien op lowlands, wat kan die gozer the weels spinnen zeg!!!:respect:
Patch park heeft een sound...:kwijl:
laatste aanpassing