Partyflock
 
­ Nederland

DJ Chuckie & Friends blazen 27 september op Beatloverz heel Rotterdam omver

anoniem gepubliceerd op
DJ Chuckie & Friends blazen 27 september op Beatloverz heel Rotterdam omver
11 september 2008
FeestBeatloverz · Over The Top Edition
Datumzaterdag 27 september 2008
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Zaterdag 27 september is het weer zover. Beatloverz komt weer naar zijn thuisbasis de Maassilo in Rotterdam en hoe. Onder de muzikale aanvoering van Chuckie zullen de dj’s Benny Rodrigues, Gregor Salto, Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Real El Canario, Hardwell en nog vele andere dj’s een waar 10 uur lang durend muziekspektakel gaan verzorgen die je nog lang zal bijblijven.

Beatloverz is als vanouds weer terug in zijn thuisbasis de Maassilo. De Maashaven in Rotterdam is van oudsher een haven voor graanoverslag. Voor opslag van het graan werd in 1906 de Maassilo gebouwd. Aan de buitenkant reusachtig en indrukwekkend. Binnen nog steeds herkenbaar als graansilo, maar volledig verbouwt en ingericht als vette industriële club met het dikste geluid en waanzinnige lichtshows.

Zoals je inmiddels al gewend bent van Beatloverz zal de gehele Maassilo worden omgebouwd speciaal voor Beatloverz. Hoe het gaat worden dat gaan we nog niet vertellen maar het wordt helemaal in het thema “Over The Top” uitgewerkt. Naast de dj line-up die helemaal “Over the top” is zullen de dj's de hele avond worden ondersteund door vele live-acts. Wat die live-acts zijn dat houden we nog geheim. Na de uitverkochte edities van 29 maart en 22 juni is het nu dus tijd voor de derde editie en teven een a laatste editie voor dit jaar van Beatloverz.

Zoals de naam “Beatloverz” al verraadt is Beatloverz een feest voor iedereen met een liefde voor dance-muziek. Of dit nou Eclectisch, Dirty House, Electro of Urban is, er is voor iedereen wel wat wils. Op de avond zelf zullen er dan ook drie area’s zijn met allemaal hun eigen muziekstijl.

Area 1 Raw Beatz
De Raw Beatz zal ook de mainstage zijn van Beatloverz. Hier zullen de dj’s Chuckie, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Sidney Samson, Sunnery James en Ryan Marciano, Lucien Foort, R-Two en Jimmy Carris je meevoeren op een muzikale trip door de rauwste House. De hosts van deze avond zullen niemand minder zijn dan de nummer 1 mc van Nederland “Mister 3 minutes” Andy Sherman en zijn zus Dorothy Sherman en MC Spyder. Naast de vele live-acts zullen Jethro Angkotta op percussie en Ace on sax de dj’s muzikaal bijstaan.

Area 2 Loving Beatz
Area 2 is de Eclectische Area. Onder aanvoering van de meester van de Eclectische muziekkoning Real El Canario zullen de dj’s Hardwell b2b Vato Gonzalez, Hitmeister D, The The Flexican, Mike Joshua en Rishi Ricardo acte de presence geven. De hosts van deze zaal zijn Mo MC en MC Jollygood.

Area 3 Garage Beatz
Area 3 gaat terug de tijd in. Om precies te zijn naar de tijd van de 2step en Garage. Mister garage himself Melly Mel heeft dan ook zijn muzikale vrienden Gomes, Ed Selecta en Andy Callister opgetrommeld om samen met hem de 2step en garage te draaien. De host van deze area is MC Chaquillo.

Dresscode
Hip en Trendy. Petjes en sneakers zijn toegestaan.

Tickets
De prijs van de tickets in de voorverkoop is maar E 17.50. Aan de deur zal een kaartje E 25 zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.beatloverz.com en www.ticketonline.nl. Harde kaarten zijn te koop bij alle Freerecordshops en Primera’s

V.I.P.
Er zijn een beperkt aantal Viptafels en Vipbandjes verkrijgbaar. Voor meer informatie kan je mailen naar vip@beatloverz.nl

Legitimatie
Minimum leeftijd is 19 jaar en hier zal streng op gecontroleerd worden.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. Kom op tijd om files te voorkomen.

Impressie Beatloverz 29 Maart 2008

{argument 'id' ontbreekt}

6 opmerkingen

saaa... vorige editie was losser dan loss! Op naar de 27ste
Artiest B.A.D
ghe ghe met die muziek van hun blaas je nog niet eens propje papier van een tafel af:p ghe ghe softe herrie en ook een belachelijke naam voor zo'n feest
 
duidelijk aanwezig.. tickets allang in the pocket