Partyflock
 
­

Helder sleurt Doetinchem de diepte in!

gepubliceerd door , op
afbeelding Helder sleurt Doetinchem de diepte in!
FeestHelder · Kraakheldere sounds
Datumvrijdag 19 september 2008
Locatie22.24 Site
De heren van Helder keren terug in Doetinchem met een nieuwe missie. In deze tijd van muzikale vervlakking en klinische geluiden is er een gebrek aan warmte en diepgang ontstaan. Helder pleit voor de terugkeer van deze elementen en is vastberaden om het startschot te geven voor een globale terugkeer!

Helder probeert ook het oosten van het land in beweging te krijgen. Deze ondergeschoven regio krijgt de afgelopen jaren gestaag meer aandacht, maar dat is nog niet genoeg. Met het terugkerende concept biedt Helder een mogelijkheid voor liefhebbers om ook om de hoek te genieten. Geen oneindige kilometers maken voor een goed feest, maar gewoon in je eigen achtertuin.

Het concept Helder staat voor kraakheldere sounds van artiesten die er volgens de organisatie toe doen in de scene. Een initiatief van liefhebbers voor liefhebbers. Dit zie je ook terug in de vriendelijke entreeprijs. Voor slechts acht euro krijg je heerlijke muziek in één van de mooiste clubs van het land. Muzikaal gezien hebben de heren van Helder weer een aantal interessante figuren voor u in petto.

Om te beginnen heeft de organisatie crossover genie Geigercounting weten te strikken voor een anderhalf uur durende set vol gekkigheden. Met een gezonde mix van electro en minimale geluiden weet deze Utrechtse act altijd te verrassen. Zelfs een stukje onvervalste banjo is niet te gek voor Geigercounting.

Een zoektocht door de uithoeken van Nederland leverde nog een interessante artiest op. Helemaal uit Zeeland presenteert Helder Patch Park. Deze opkomende sensatie uit de Extrema stal heeft het afgelopen jaar de harten van velen veroverd met weergaloze optredens. Patch Park staat garant voor muziek met emotie en diepgang. Deze Zeeuw weet als geen ander hoe een set opgebouwd moet worden en brengt zijn aanschouwer dan ook steevast naar een zinderend hoogtepunt. Vaste prik bij de Helder avonden is natuurlijk resident DJ Das Reh. Ook ditmaal is hij weer van de partij om het festijn te openen. Met een mix van eigenlijk alles wat maar in het straatje van deze jonge DJ valt vormt hij de aftrap voor een avond vol muzikaal genot.

Onder de bezielende leiding van retro held Commander Keen zal 22.24 wederom omgetoverd worden in een platform voor elektronisch genot. VJ Ruben S weet wel raad met een retro thema en zal ook nu weer de Atari van stal halen voor een paar sfeerverhogende visuals.

Bent u de muzikale vervlakking ook zat en zoekt u naar de terugkeer van warmte en diepgang? Steun Helder dan in de queeste naar diepgang!

6 opmerkingen

Leukleuk! (f)

Maare...wanneer trakteert Helder ons op een optreden van Velsje *live*?! :P
Das Reh
Werkzaam bij Minstens
Artiest Das Reh
Velsje is druk aan t oefenen op een speciale jongleer act ;)
Uitspraak van Lé-fì op donderdag 11 september 2008 om 21:41:
Leukleuk!

Maare...­wanneer trakteert Helder ons op een optreden van Velsje *­live*­?!

Uitspraak van Das Reh op donderdag 11 september 2008 om 22:18:
Velsje is druk aan t oefenen op een speciale jongleer act

Het is eigenlijk een jong geleerd, oud gedaan-act, maar het kwam er dicht in de buurt Jaap ;)

Uitspraak van G.I.T. The HarDlequin. op donderdag 11 september 2008 om 21:18:
leuke flyer commander keen

Thanks, onze resident dj Das Reh had als medeorganisator en dj blijkbaar nog tijd over voor het ontwerpen van een flyer.
Volgens mij zit ie nog op school gezien al die vrije tijd ;)

Voor degenen die van een heerlijk gezellig avondje vol verrassende muziek houden......zie jullie de 19de in Doetinchem