Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud



· Opmerkelijk


BordjesbedienerT is het spoor bijster? :lol:



· Nieuw op Partyflock


Jouw Partyflockagenda tonen op Hyves!
Vanaf heden kun je ook je vrienden, kennissen, collega's en familie laten weten welke feestjes jij gaat bezoeken de komende weken!

Voeg daartoe de 'Flock agenda gadget' toe aan je Hyves. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar je Partyflock-profiel
2. Klik naast 'Agenda' op het kleine woordje 'embed'
3. Je krijgt dan een code te zien die je moet kopieren
4. Ga naar je Hyves profiel en klik op 'voeg toe' bij Gadgets. Verzin een leuke titel en plak je gekopieerde embed code in het tekstvak.
5. Even bevestigen door op 'Verstuur' te klikken en voila!

· Filmpje


Je hebt talent of je hebt het niet :D



·PvdK


Poll, geopend op woensdag 8 oktober 2008, looptijd van 5676.4 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Kleine klussen aan mijn huis

46852%
doe ik zelf B)
25328%
ik bel mijn vader :lief:
10412%
doe ik niet aan :rot:
647%
laat ik zwart doen
111%
laat ik doen door een aannemer


· Interviews


Evil Activities: ‘Hardcore gaat nou eenmaal niet over bloemenvelden en lammetjes!’ ·

De media had lange tijd geen goed woord over voor onze geliefde hardcore. Hoe evil is de hardcore-scène en het hardcore-publiek volgens jou? Is het allemaal echt zo erg?
Er zijn genoeg nummers te noemen met daarin agressieve of opruiende teksten, maar je moet zoiets natuurlijk ook wel in de context kunnen blijven zien. Hardcore is als muziek zijnde nou eenmaal een harde muziek soort, daar passen dat soort teksten bij. Iedereen zou vreemd staan te kijken als elke hardcore track ging over liefde, zonnige stranden, bloemenvelden en lammetjes. Hardcore is een gevoel. Dat gevoel snap je of dat snap je niet. De media zag de scene van een afstand en had er van die positie een mening over. Soms moet je verder kijken dan je neus lang is.


Heb je dit interview gemist en wil je weten wat er verder nog besproken is?
Klik eens terug voor leuk leesvoer



· Column


De Vijf Hoofdpunten uit het Handboek der Afterparties · Voor ongeveer 99,9% van jullie lezertjes begint een reguliere stapavond rond een uurtje of elf ‘s avonds, en eindigt deze om en nabij zes uur ’s ochtends. Er bestaat echter ook een geheel andere wereld, na zes uur, waar ongeveer 99,9% van jullie het bestaan niet afweten. De wereld van de afterparties. Mocht een van jullie ooit onverwachts, onverhoopt of onvrijwillig op een afterparty belanden, zet ik speciaal voor diegene de Vijf Hoofdpunten uit het Handboek der Afterparties op een rijtje. Zodat je achteraf nooit kunt zeggen, dat het je niet is verteld.

· Recensies


House Masters - Louie VegaJa, wat kunnen we eigenlijk nog vertellen over Louie Vega? We hebben te maken met een pionier, een icoon, een DJ/producer met een bijzondere staat van dienst en ontelbaar veel clubhits achter zijn naam. Een man met een uitzonderlijke grote staat van dienst!

Max Graham - Cycles Het is een bijzondere gedachte die achter Max Grahams dubbele mix-cd 'Cycles' schuilt. Een gedachtegang die we graag doorgeven. Lees meer, en luister naar dit album dat zeer de moeite waard is!

SCSI-9 - Easy As Down“Easy As Down” is alweer de vierde SCSI-9 langspeler, wanneer we het overzicht op de fijne Discogs website moeten geloven – hun tweede voor Kompakt, dat eerder “The Land Of Nine” uitbracht (2006). Op “Easy As Down” vinden we elf uiterst sfeervolle/diepe bijdragen van het duo bestaande uit Anton Kubikov en Maxim Milyutenko, werkend vanuit Moskou (Rusland).

Matt Rowan - I Play This · Een jaar of acht geleden behoorde progressive house tot de meest populaire stromingen binnen de partysector., Een aantal toonaangevende labels uit die tijd, waaronder Global Underground en Baroque Records blijven ons nog altijd verbazen met hun ijzersterke releases. Matt Rowan is de nieuwste telg binnen de Baroque stal.

Tocadisco - Solo · Roman Böer, alias Tocadisco, draait al weer een aantal jaar mee als DJ. Sinds zijn grote doorbraak in 2001 is de man uitgegroeid tot een volwassen DJ en producer. Met zijn album 'Solo' probeert hij dit nog maar extra te benadrukken.

FabricLive.41 - Simian Mobile Disco · James Ellis Ford en James Anthony Shaw, die samen Simian Mobile Disco vormen, hebben deel 41 uit de geliefde reeks “FabricLive” gemixt. Het duo, dat recentelijk nog een erg aantrekkelijk album vol met remixen uitbracht (door derden), laat op deze mixcompilatie horen ook prima DJ sets af te kunnen leveren.

Miguel Migs - Those Things Deluxe · Michael Sundance Steward aka Miguel Migs is één van de meest gewaardeerde soulful house en deep-house producers van de US West-Coast. Hed Kandi - normaliter grotendeels gericht op haar befaamde compilatiereeksen - heeft nu een ‘deluxe’ editie rondom het album 'Those Things' (en remix album) uitgebracht.

Dr. Lektroluv - Live Recorded at Pukkelpop '08 · Het is haast een traditie geworden dat Dr. Lektroluv jaarlijks een cd uitbrengt met daarop een registratie van een set die hij gedraaid heeft op één van de festivals van dat desbetreffende jaar. Dit jaar is het de beurt aan het Belgische Pukkelpop.

Dutch Master Works presents DJ Dutch Master · Na het eerste deel van ‘Dutch Master Works presents’ is voor het volgende deel de eer weggelegd voor DJ Dutch Master.

· Goed fout (y)


Tuurlijk, geef de regen maar weer de schuld :[



· De ontdek je plekje quiz


Vorige week was er geen ontdek je plekje en jullie hebben nog de juiste lokatie van twee weken tegoed. Dit was Zillion in Antwerpen en als eerste geraden door MikeVee. Deze lokatie is helaas al een tijd dicht maar stond bekend als één van de mooiste clubs van de Benelux.
De opdracht van deze week (en hij is pittig):


· Flockatures

We zijn weer op zoek naar forumadmins! Het gaat bij deze functie om het verwerken van contactmeldingen en zelf pro-actief het forum in de gaten houden. Je krijgt een (of meerdere) subfora onder je hoede waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Voldoe je aan het volgende profiel?
  • een gezond stel hersens
  • een dosis geduld
  • ongeveer een uur per dag de tijd voor PF
  • geen strafpunten op Partyflock (hooguit een keertje voor een dubbel topic of een 'vergissinkje')
  • je spreekt ABN
  • bent ouder dan 18
  • hebt zelf actief deelgenomen aan topics op Partyflock

Neem dan contact op via het contactformulier.

· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


· In de spotlight : NOW-N


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    NOW-N
  2. Echte naam:
    Jelmer
  3. Leeftijd:
  4. Woonplaats:
    Sneek
  5. Relatie:
    Nein
  6. Dark of Light?
    Dark, nooit anders gehad ook!
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik werk bij een meubelzaak in Sneek. Daar sta ik in de winkel als verkoper maar ook bezorg ik de meubelen.
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Iemand vroeg mij op Black destijds of ik ook Partyflock had?! Dag later was ik lid
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De berichten en de agenda.
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Het eeuwige gezeik! En dan vooral op de line-up van de feesten. Die is feitelijk nooit goed. Maar ja, je kan ook nooit iedereen tevreden stellen toch!
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Toch wel ff stiekem in de inbox kijken van de mensen
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Eigenlijk wil ik alle Sensation's noemen, maar als ik echt voor één moet gaan dan zeg ik toch de allerlaatste Qlubtempo. Al die bekende klappers, super!
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Dan toch gewoon DJ. Die feedback die hij/zij altijd krijgt van het publiek moet volgens mij toch elke x weer kippenvel bezorgen!
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Dat is voor iedereen verschillend denk. Kan zo 1,2,3 ook niet iemand opnoemen. 4,5,6 ook niet
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Ik ben begonnen als trance liefhebber. In het begin moest ik er niks van hebben, maar na verloop van tijd is dat eigenlijk alleen maar harder geworden. De mainstream hardcore kan ik erg waarderen, maar terror en speedcore is mij weer juist té snel/hard
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Volgens mij nog nooit! Ben ook een hele brave jongeman
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Eigenlijk niks. Ik vind het prima zoals het gaat!
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee, heb volgens mij ook nog maar 3x mee gedaan aan iets, dus is niet zo verwonderlijk.
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Alle Love Parade's. Ruim 800km bij mij vandaan!
  20. Schuw of fotogeil?
    Dan toch wel geil op de foto, maar komt er altijd wat minder uit!
  21. Ben je donateur en waarom?
    Nein, waarom weet ik ook eigenlijk ook niet.
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Zo'n 13 dagen geleden!
  23. Lopen of fietsen?
    Fietsend naar het werk, lopend de stad in.
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een 9. Je moet altijd ruimte houden voor verbetering
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    verwijderd, Mijn vaste knalvriendinnetje, Limoen, mijn huisgenootje en ook * Nora * omdat we altijd lekker vaag tegen elkaar doen

We bedanken NOW-N voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Oorspronkelijk trad de groep op onder de naam A Black Man and a Dominican. In 1987 brachten ze in eigen beheer een eerste single uit. Onder de naam C&C Music Factory scoorden ze in 1990 de eerste internationale hit met Gonna Make You Sweat. Er zouden nog zes internationale hits volgen, waaronder dit nummer uit 1992. En zoals bij zo vele grote producersduo kwam er een eind aan het succes door de dood één van hen in 1995 door een hersenvliesontsteking. Er werden daarna nog wel 2 verzamelalbums uitgebracht.



· Anekdotes


h0i h0i
waar0m kun je hier niet stemmen 0p pr0fielen net z0als op tmf? is tog veel leuker? :D
kunnen julie dat anders instellen? want wat moet ik hier anders d0en?
en is er eigk 00k niews 0ver britney spears en k3 enzo?

Wij weten eigenlijk ook niet zo goed wat jij hier doet :no:


hallo!
Ik heb een vraag!....
Hoe kan het dat het toegestaan word,dat jongeren op een site kunnen groeperen met elkaar over drugs,ofdat het stoer is omdat ze met zovelen zijn. Kijkend naar het feit dat drugsgebruik slecht is voor ontwikkeling van erg veel groepen mensen en daarbij de feesten die georganiseert worden toegestaan worden maar wel al die jongeren flink naar de klote brengt? Ik heb ook drugs gebruik maar dat ligt achter me en ik weet wel beter!!!
Is dit normaal?jongeren die zo kaal zijn maar drugs geniaal zijn,verslaaft aan speed en coke en krom lopen van de pillen is niet slim maar dom en toch denken ze dat ze heel wat zijn.
volwassen mensen als ik dit op me geweten had draai ik me om in me graf!
Dit valt op geen enkel gebied goed te keuren ???? de mensen van organisaties van drugs feesten,zien jullie je kinderen zo ook graag lopen op feesten?

Iedereen maakt zo op eigen wijze een evolutie door. De een leert op jonge leeftijd correcte grammatica te bezigen en een ander leert op jonge leeftijd de juiste wijze om coke te snuiven of pillen te slikken (F)


hallo ik wil mijn wachtwoord veranderen maar ik kan mijn profiel niet vinden

Geen kansloos commentaar van de redactie nodig dunkt ons!


Big brother is watching you, zo ondervond één van onze admins bij 'acties'. Een medewerker Hedon wilde een actie voor vrijkaarten laten plaatsen. De betreffende admin was in het weekend daarvoor toevallig in die locatie geweest en op de foto gezet :) De locatiemedewerker stuurde het volgende berichtje met de link van de partypic :lol:

Beste ls,

We willen graag 3x2 gastenlijstplekjes weggeven aan partyflockmembers.

Enne xxxx... roken is verboden in Hedon ;-)

8)


Hallo

Ik werk bij een bar als dj en wil binnenkort een feest geven hoe krijg ik die op partyflock. het is niet voor een feest
B.v.d andy

Wel, niet, wel, niet... Als je er zelf uit bent dan horen we het wel :[

· Geen heden zonder verleden


  • 1871 - Grote brand van Chicago.
  • 1958 - De Zweedse chirurg Ake Senning brengt de eerste pacemaker in.
  • 1967 - Che Guevara wordt in Bolivia gevangen genomen.
  • 1984 - Bart Vos claimt als eerste Nederlander de Mount Everest te hebben beklommen.
  • 1990 - Het Britse pond sterling treedt toe tot het Europees Monetair Stelsel.
  • 2006 - De Nederlandse hockeydames worden voor de zesde maal wereldkampioen; in Madrid wordt Australië met 3-1 verslagen.



· Nieuwsberichten


Fysieke tickets van Timoco bij Belcompany succes
Timoco, dé full service ticketaanbieder van Nederland en BelCompany kondigde in juni van dit jaar een samenwerking aan. Het doel: aanbieden van fysieke tickets voor consument en klanten van Timoco waardoor Timoco’s marktpositie aanzienlijk verstevigd is. Vanaf augustus zijn Timoco tickets te koop via BelCompany, dit blijkt een groot succes. Vele consumenten hebben hun weg naar BelCompany gevonden voor de aanschaf van tickets voor de meest uiteenlopende evenementen.

Het bundelen van de krachten heeft tot gevolg dat Timoco als enige ticket aanbieder haar tickets op 3 manieren kan distribueren; fysieke tickets, E-tickets én Mobile tickets. Dit is uniek in Nederland. Naast het technisch hoogstaande ticketsysteem heeft Timoco ook een online gastenlijstsysteem. Hiermee kan de organisator gemakkelijk haar gasten, crew en andere genodigden uitnodigen en beheren. Het aanbieden van fysieke tickets bij de ruim 170 BelCompany filialen heeft voor zowel de consument als de klanten van Timoco grote voordelen. Met filialen op A1 lokaties is BelCompany voor de consument makkelijk te vinden. Voor klanten van Timoco biedt deze samenwerking een aanvulling op de bestaande online verkoopmethoden van Timoco. Naast de explosieve groei in Nederland is Timoco inmiddels ook in het buitenland actief.




Tussenstand Revu’s Nachttempel Verkiezing 2008
De stembus van Revu’s Nachttempel Verkiezing 2008 is al iets langer dan een week open en de 25 genomineerde club, klik hier voor de lijst zijn druk bezig om zoveel mogelijk stemmen in de wacht te slepen. Duizenden uitgaansliefhebbers hebben hun stem al uitgebracht, maar de strijd is nog lang niet beslist.

De top 10 bestaat nu uit:

Club Rembrandt (Eindhoven)
Patronaat (Haarlem)
Paradiso(Amsterdam)
Escape Club (Amsterdam)
Doornroosje (Nijmegen)
Manhattan (Arnhem)
Paard (Den Haag)
Effenaar (Eindhoven)
Club Noa (Leeuwarden)
013 (Tilburg)

Natuurlijk betekent dit niet dat dit de eindstand is. Er kan nog twee weken gestemd worden. Welke club biedt de beste service, laat het beste geluid horen, heeft de meest innovatieve programmering en presenteert de vooruitstrevendste acts? Jij beslist! Stemmen kan tot 19 oktober 12.00 uur via www.revu.nl/nachttempel.


OneFourOne Collective is op zoek naar ondernemende jongeren
Ben jij op zoek naar extra studiepunten, stage of wil je gewoon eens lekker je talenten inzetten rondom het opzetten van al bestaande of je eigen event? Dan ben je bij OneFourOne Collective (onderdeel van het jongeren productiehuis van SJA) aan het goede adres. Of je nu vrijwilliger wil zijn, stage wil lopen of zelf iets wil opzetten. Als je gemotiveerd, creatief en ondernemend bent is OneFourOne Collective de juiste plek voor jou.

OneFourOne Collective is een collectief van en vooral voor jongeren die zich verder willen ontwikkelen als professionele producent op het gebied van streetculture en het organiseren van events in Amsterdam. Als producenten bij OneFourOne Collective bedenk je en ben je betrokken bij zeer uiteenlopende evenementen door heel Amsterdam waarvan sommige al de nodige naamsbekendheid hebben opgebouwd. Denk aan podium optredens van (inter) nationale artiesten, club events als Drop en Terug naar het jaar van, de expositie van Artboost, het Hiphop summit debat, Hiphop Essentials festival, het open podium Mind the Gap en de Last man standing wedstrijd.

OneFourOne Collective biedt jongeren de kans zich te ontwikkelen op het gebied van evenementenorganisatie en alles wat daarbij komt kijken, zoals o.a. productie, promotie, fondsenwerving en programmering. Onder professionele begeleiding kun je het gehele jaar door werken aan projecten of zelf projecten op zetten. Ervaring is niet perse noodzakelijk inzet wel. Je maakt direct deel uit van een breed netwerk en kan als onderdeel van het collectief je stempel drukken op de organisatie.

Wil jij de uitdaging aangaan bij OneFourOne Collective en heb jij de tijd, het enthousiasme en de motivatie? Kijk dan nu op www.onefourone.nl of mail je gegevens naar info@onefourone.nl



Agressie klanten tegen rookinspecteurs
De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) heeft besloten het rookverbod in de horeca meer anoniem te gaan controleren en pas de volgende dag de kroegeigenaar een boete te geven. Dat is een reactie op bedreigingen aan het adres van de inspecteurs. Die agressie is vooral afkomstig van klanten, zegt een woordvoerder van de VWA. Of het aantal bedreigingen toeneemt, kon de VWA dinsdag niet zeggen. De inspecteurs zijn speciaal getraind om met dergelijk, meestal verbaal, verzet om te gaan.

Meer dan 80 procent van de horeca-eigenaren die het rookverbod hebben genegeerd, neemt na een waarschuwing maatregelen. Bij caféhouders is dat 50 procent, blijkt uit een evaluatie. Drie maanden na de invoering van het rookverbod zegt de VWA dat het verbod nog altijd in 95 procent van de totale horeca wordt nageleefd. In de eerste drie maanden zijn 6742 bedrijven bezocht. In 5 procent van de gevallen werd een maatregel genomen; er werden 242 herinspecties uitgevoerd. Het aantal maatregelen bij onder andere restaurants, sportkantines en fastfoodrestaurants lag rond de 3 procent. Bij cafés lag dat percentage op bijna een kwart.

Bij de cafés bleek dat bijna één op de vier gecontroleerde bedrijven zich niet aan de regels houdt. In 10 procent van de in totaal 750 gecontroleerde cafés ging het om een bewuste overtreding van het rookverbod. In bijna honderd cafés constateerde de VWA een lichte overtreding. Daarom richten de inspecteurs de controles vanaf half september op de cafés waarvan wordt vermoed dat zij bewust de regels overtreden.

De eerste week van oktober zijn in het hele land 22 boetes uitgedeeld, waarvan drie keer een tweede boete. Het totaal aantal boetes komt daardoor op circa vijftig. De boetes lopen op van 300 tot 2400 euro. Bij een gerichte actie in het centrum van Zaandam werden het afgelopen weekeinde dertien inspecties uitgevoerd: acht boetes en één waarschuwing voor een relatief lichte overtreding.




T-Spoon brengt jaren negentig weer terug
T-Spoon, de populaire dance-act uit de jaren negentig, komt terug. "Ik werd de afgelopen jaren vaak benaderd met de vraag of ik niet weer een keer met T-Spoon zou willen optreden", vertelt zangeres Linda Estelle. "Het gaat er nu toch van komen." De artieste is samen met rapper Shamrock druk bezig met de voorbereiding van de reünie onder de naam T-Spoon Reloaded."We gaan weer in de oude vertrouwde bezetting optreden", verklaart Estelle. Ook de muziek voor de show is als vanouds. "We zullen hits als 'Sex on the beach' en 'No time 2 waste' een beetje met deze tijd mixen, maar het blijft wel helemaal jaren negentig", stelt ze. "Je ziet de 'nineties-revival' overal terug." De band stort zich voorlopig alleen op de nieuwe show, maar een single of misschien zelfs een album lijkt niet onmogelijk.

Lees verder

Bron: Nu.nl


· Nieuws dat misschien soms eigenlijk helemaal eventueel niet zo'n slecht idee is 8)


Google gaat dronken en emotionele gebruikers van Gmail tegen zichzelf beschermen
In de late avonduren en de weekeinden moeten gebruikers van de nieuwe zogeheten goggles-software voortaan vijf simpele wiskundige vragen binnen een minuut beantwoorden, voordat de mail verzonden wordt. Google maakte dit dinsdag bekend. Het programma is ervoor bedoeld om te voorkomen dat mensen mailtjes sturen waar ze later spijt van krijgen. "Soms stuur ik berichten die ik niet zou moeten sturen", aldus Gmail-ingenieur Jon Perlow. "Zoals die keer dat ik mijn ex-vriendin 's avonds mailde dat ik haar terug wilde." Gebruikers van Gmail kunnen zelf instellen of en wanneer goggles actief is. "Het programma verifieert of je echt het bericht wilt verzenden", aldus Perlow. "En hoe kun je beter bepalen of je in de juiste gemoedstoestand bent dan door een aantal sommen op te lossen."



· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


De recessie is een feit :nocheer:

KNIP – 3e jaargang – nr.40

147 opmerkingen

Uitspraak van Kajes op donderdag 9 oktober 2008 om 20:41:
Morgenzon

morgenzon stond midden in het centrum ;) (L)
het is echt een moeilijke deze keer joh:o
is de locatie de Barocci in Zundert misschien?
Waarschijnlijk de hooischuur van een partyflock medewerker
waar illegaale feesten worden gehouden. :lol:
 
Artiest Da Hustla
of die lokatie ligt in het buitenland of hij is gesloopt!

nog meer tips :woepwoep:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2987, 4004}
Artiest Ordinary
· Nieuws dat misschien soms eigenlijk helemaal eventueel niet zo'n slecht idee is

zou dat ook op pf kunne
??
:P
Ik rook niet,

Maar de kroeg gaat ten onder aan dat rookverbod. :@
 
Alcazar?
 
Artiest {SHOWLIST artist 48729, 12583}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 oktober 2008 om 12:58:
Alcazar?

Is als 1e geweest, en is vele malen groter dan die op het plaatje ;)
Tevens ligt Alca aan een doorlopende weg, en zoals je ziet, gaat de weg kort na de locatie met een bocht naar links op de foto,

Of het moet een foto zijn uit de begin jaren van ze, maar toen had je natuurlijk nog geen google earth en lijkt het me sterk dat men satteliet beelden zolang nog bewaard :lol:
laatste aanpassing
 
Hilarisch filmpje :lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 9 oktober 2008 om 22:13:
94 · forumonderwerpen
25351 · forumberichten
2 · flockonderwerpen
3502 · flockberichten


Waarschuwing · 32


Denk wel dat ik een kansje maak!!

waar kan je dat zien dan hoeveel waarschuwingen je al gehad hebt :)
laatste aanpassing
ik vind die hyves optie eigenlyk wel handig.....samen werken>water by de wyn doen..meer water by de wyn tot er alleen nog maar water zal zyn (lees: pf by de hyves doen...meer pf by de hyves...tot er alleen nog maar pf zal zyn)
laatste aanpassing
CLUB X te Wuustwezel ????
Uitspraak van :bounce: miniman :bounce: op donderdag 9 oktober 2008 om 20:52:
Ontdek Quize:

De kelder in Hank ?

:roflol:

Misschien wel de Schuur in Eethen? :roflol:
 
Pfff, partyflock op haifs:s Haifs is kanslooos:P
Die optie op je Gmail, kunnen ze die niet ook voor je telefoon maken¿ Zou er veel voor over hebben in ieder geval:P
Artiest Dummy
→ als beheerder
De lokatie is in het buitenland :)
 
hehe, ik snap de opmerkelijk:P Tilburg ligt niet erg op de route opheusden en kesteren8)
Uitspraak van verwijderd op zondag 12 oktober 2008 om 22:14:
hehe, ik snap de opmerkelijk

Dan ben jij volges mij de eerste:P Voor de rest weer een leuke knip(Y) Enne:

h0i h0i
waar0m kun je hier niet stemmen 0p pr0fielen net z0als op tmf? is tog veel leuker?
kunnen julie dat anders instellen? want wat moet ik hier anders d0en?
en is er eigk 00k niews 0ver britney spears en k3 enzo?
Hoe oud zal ze zijn??:aai::lol:
Uitspraak van Dummy op zondag 12 oktober 2008 om 21:46:
De lokatie is in het buitenland

Ook daar krijg ik hem niet gevonden :LOL:
 
Uitspraak van STELKA op vrijdag 10 oktober 2008 om 16:03:
waar kan je dat zien dan hoeveel waarschuwingen je al gehad hebt

Wie wat bewaart, heeft wat :D
 
het lijkt wel een beetje op cafe de stam :P
is het de Atmoz in Vosselaar, België?
 
Uitspraak van Dummy op zondag 12 oktober 2008 om 21:46:
De lokatie is in het buitenland :)

Ik trok het me al persoonlijk aan dat ik er niet uit kwam :$ maar als het België of Duitsland is...
 
Complex st Niklaas?
Uitspraak van actief op dinsdag 14 oktober 2008 om 16:57:
maar als het België of Duitsland is...

Duitsland in ieder geval niet want is in de Benelux.

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 oktober 2008 om 19:34:
Complex st Niklaas?

Die bestaat nog steeds :S

Heb volgens mij alle clubs die ik weet en gevonden heb in Belgie geloof ik gehad :LOL:
Luxemburg dan???? *hint graag*
→ als beheerder
Waar staat dat het dat de club in de Benelux ligt? :)
laatste aanpassing
Oeps, foutje met lezen :LOL:
laatste aanpassing
Uitspraak van Dummy op woensdag 15 oktober 2008 om 16:41:
Waar staat dat het dat de club in de Benelux ligt? :)

Deze lokatie is helaas al een tijd dicht maar stond bekend als één van de mooiste clubs van de Benelux.

Komt omdat deze zin niet lekker gepositioneerd is, had namelijk net zo goed als een aankondiging van de nieuwe locatie kunnen dienen.
Uitspraak van Qre8ive op woensdag 15 oktober 2008 om 17:41:
Komt omdat deze zin niet lekker gepositioneerd is, had namelijk net zo goed als een aankondiging van de nieuwe locatie kunnen dienen.

:yes: daarom zat ik dus naar clubs / discotheken te zoeken in de benelux die gesloten waren :bloos: