Partyflock
 
­

The Harder Dance Music

gepubliceerd door , op
afbeelding The Harder Dance Music
FeestD.D.O.D · reunion
Datumvrijdag 29 augustus 2008
LocatieTrappist
Even leek het erop dat er eind augustus geen D.D.O.D. zou zijn zoals gepland was en dat zat Dawn of Dance natuurlijk danig dwars. De Nachtzuster is op dit moment nog gesloten omdat er een en ander gerenoveerd moet worden na forse waterschade en tevens moet de vloer vernieuwd worden. Hierdoor leek het aanvankelijke plan om weer een editie van D.D.O.D. te laten plaatsvinden op vrijdag 29 augustus van de baan. Er werd flink gebaald, zeker nu D.D.O.D. na ruim een half jaar eindelijk weer een stekkie had gevonden waar ze ‘haar’ harder dance music weer met alle liefde kon promoten en hopelijk ook kon laten horen aan nieuwe mensen. Echter , geheel onverwachts, deed er zich een andere en een wel hele leuke mogelijkheid voor;

Café De Trappist, de plek waar het ooit begon voor D.D.O.D. in december 2004, is namelijk weer geopend, geheel verbouwd en in een heel nieuw, bijzonder chic, jasje gestoken. Tot aangename verrassing werd de vraag gesteld of Dawn of Dance zin had om een D.D.O.D. te organiseren eind augustus. En natuurlijk had zij daar zin in!

Na meer dan een jaar is er dan weer een D.D.O.D. in café De Trappist op vrijdag 29 augustus aanstaande met alles dat de liefhebber van de hardere dance muziek waardeert. Goede pittige dance muziek met veel variatie, een geluid om van te kwijlen, gezelligheid en meer…. Na de verbouwing heeft de Trappist een meer dan uitgebreide drankenkaart , de inrichting is ietwat anders ingedeeld en ook boven is er verbouwd in de vorm van gloednieuwe toiletten. Dit gecombineerd met alles wat D.D.O.D. te bieden heeft die nacht maakt dit alles tot een overheerlijk avondje uit.

De line up probeert zoals altijd weer een breed spectrum van ‘Harddance’ te bieden;

Raine, D.D.O.D. resident, zal deze avond openen en deze set mag je absoluut niet missen. Zeker gezien het feit dat het zijn laatste optreden als Raine zijnde is, maar wees gerust geheel stoppen met muziek zal deze dj niet doen.

Erick Pike, onlangs vader geworden, zal als 2e deze avond zijn muzikale hoogstandjes ten gehore brengen. Hij wilde weten of er wel draaitafels stonden, aangezien hij van plan is om ook de onvervalste Hardhouse knallers speciaal voor deze gelegenheid te draaien.

Derde die avond is The_Prophecy, deze 30 jarige dj uit Heerhugowaard heeft al menig maal laten horen dat hij voor de lekkerste Hardtrance en Harddance staat. Met energieke en melodieuze, maar toch tegelijkertijd beukende platen weet hij de dansvloer in beweging te brengen. Zowel alleen als The_Prophecy als samen met ADams'W als AD&HD.

Na The_Prophecy neemt Pjotr het roer over. Het enthousiasme van het publiek was enorm tijdens zijn eerste optreden op D.D.O.D. en ook op Unlimited Hardsounds wist hij de dansvloer in vervoering te brengen. Deze dj is van vele markten thuis en zal deze nacht een psychedelische mix van goa en psytrance ten gehore brengen.

Tot slot zijn de laatste 2 uur van deze nacht voor een andere D.D.O.D. resident; First-Base. Deze 26 jarige dj uit Tiel heeft al de nodige optredens op zijn naam staan en staat bekend om zijn uitstekende mixtechnieken gecombineerd met de nodige trucs van het mengpaneel. Tegenwoordig is First-Base woonachtig in België en Dawn of Dance is dan ook waanzinnig blij dat hij speciaal voor D.D.O.D. de lange rit vanuit België aflegt. Hij zal de partypeople trakteren op de vetste UK Hardhouse.

Kortom vrijdag 29 augustus zijn alle liefhebbers van de hardere dance muziek uitgenodigd voor D.D.O.D. – The Harder Dance Music in café De Trappist van 22:00 tot 04:00 voor. Meer informatie kun je vinden op de website van de Trappist wwwdetrappist.nl en op http://www.myspace.com/dawn_of_dance_events
De entree is € 5,- en voor deze prijs krijg je nog steeds 1 gratis bier, wijn of fris als je, je bonnetje bij de bar inlevert.

We taken no prisoners….. We only converT.

12 opmerkingen

(y)

Benieuwd hoe de dranklijst er zal uitzien :)
Nee, dit lijkt me dus echt 100x niks...




...om te missen! IEDEREEN KOMEN DUS! :9
Cool
 
Altijd top (y) D.D.O.D :d
Uitspraak van First-Base op woensdag 27 augustus 2008 om 11:59:
Benieuwd hoe de dranklijst er zal uitzien

Mojito :cheer: die zijn :9

DDOD is er weeeeeeeeeeer :cheer: in de Trappist waar het hoort :jaja: , ben echt superbenieuwd hoe het er nu uitziet.....ga ook niet tussendoor kijken :nee: laat me verrassen :D
laatste aanpassing
A mojito is traditionally made of five ingredients: white rum, sugar (traditionally sugar cane juice), lime, carbonated water and mint. Its combination of sweetness, refreshing citrus and mint flavors are intended to mask the potent kick of the rum, and have made this clear highball a popular summer drink. Many hotels in Havana also add Angostura bitters to cut the sweetness of the mojito; while a popular variation, it is not the original version created in La Bodeguita del Medio.

When preparing a mojito, lime juice is added to sugar (or syrup) and mint leaves. The mixture is then gently mashed with a muddler. The mint leaves should only be bruised to release the essential oils and must not be shredded. Then rum is added and the mixture is briefly stirred to dissolve the sugar and to lift the mint sprigs up from the bottom for better presentation. Finally, the drink is topped with ice cubes and sparkling water, and mint leaves and lime wedges are used to garnish the glass.

The mojito is one of the more famous rum-based highballs in the world. There are several different versions of the mojito.

Cuba is the birthplace of the mojito, although the exact origin of this classic cocktail is the subject of debate. One story traces the mojito to a similar 16th century drink, the “El Draque,” in honor of Sir Francis Drake. It was made with tafia/aguardiente, a primitive predecessor of rum. The other ingredients - mint, lime, and sugar (but without carbonated water) - were used to hide the harsh taste. If this is indeed true, the mojito could be considered as the world's first cocktail. The drink improved substantially in the 19th century, with the introduction of copper stills and the aging process that led to the modern form of rum.

Some insist the mojito’s name comes from mojo, a Cuban seasoning made from lime and used to flavour dishes. Perhaps as a reference to its lime ingredient, the drink became known as the cocktail with ‘a little mojo’ – in Spanish, ‘mojito’.

- Whole lime wedges may be muddled in the bottom along with the mint and sugar, which are left in the drink
- Mojito sweetness can vary significantly. Icing sugar is often muddled with the mint leaves rather than cane sugar, and many establishments simply use sugar syrup to control sweetness.
- Maple syrup or agave syrup can be used as a natural sweetener
- Ginger ale is added along with carbonated water in some variations.
- Fruit flavored vodkas or rums are often substituted, such as mango, strawberry, lychee or mandarin mojitos. While not true to the classic recipe, they are still popular
- Mojito concoctions using 12 oz of light citrusy beer (such as Tecate or Pacifico) with 2 TBS of sugar syrup, 1 TBS rum (or tequila), 2 TBS lime juice, and 6 crushed mint leaves, or similar combinations are becoming increasingly popular.

Interessant. :9

http://en.wikipedia.org/wiki/Mojito
laatste aanpassing
Mocht je op weg zijn naar de Trappist vanavond en je bent helemaal vergeten waar het is of er gewoon nog nooit geweest zijn dan zul je in de omgeving rond het Leidseplein deze poster vinden die je de wegwijst naar de Trappist.

­

Er zal er in elk geval een hangen op de openbare plakpaal aan de overkant van Paradiso!

En nu maar proberen te slapen met al die adreline in mijn lijf!