Partyflock
 
­ Nederland

Lipstick naar Limburg

gepubliceerd door , op
Lipstick naar Limburg
12 augustus 2008
Het succesvolste house/urban concept van West-Brabant komt naar Limburg. Zaterdag 6 september zal namelijk discotheek Palladio in Helden het toneel zijn voor de eerste editie van Lipstick in de provincie Limburg.

De organisatie van Lipstick is in handen van EYE4Dance. In twee jaar tijd is EYE4Dance uitgegroeid tot de belangrijkste speler op evenementen gebied in West-Brabant. Aangezien Lipstick een begrip in die regio is geworden vindt EYE4Dance het nu tijd om het concept verder uit te rollen. Voor een eerste Limburgse editie is gekozen voor de sfeervolste club van Limburg, Palladio. Deze discotheek, met een arena-achtige uitstraling, zal zaterdag 6 september omgetoverd worden tot een Lipstick arena.

Om een impressie te krijgen van een Lipstick evenement kun je hieronder de verzamelcompilatie bekijken van de laatste twee edities van Lipstick:
{argument 'id' ontbreekt}

Line-up
Real El Canario
Hardwell
R3HAB
Vato Gonzalez
BIGGI
Sam O Neall
Hosted by Mo MC

Winactie
EYE4Dance geeft één keer twee gastenlijstplaatsen weg voor de eerste Limburgse editie van Lipstick. Mail jouw naam met de reden waarom juist jij deze plaatsen moet winnen naar EYE4Dance: info@eye4dance.com.

Tickets
Kaarten à € 12,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten;

• Palladio, Molenstraat 13, Helden
• Music Store, Markt 44, Panningen
• Music Store, Het Carillon 1, Heythuysen

Ook is het mogelijk om je toegangsbewijs vanuit je “luie-stoel” te bestellen. Dit doe je heel gemakkelijk en snel via deze link

Lipstick is an EYE4Dance event

2 opmerkingen