Partyflock
 
­

Nieuw in Nijmegen: GoodLife Festival

gepubliceerd door , op
afbeelding Nieuw in Nijmegen: GoodLife Festival
FeestGood Life · Festival
Datumzondag 31 augustus 2008
LocatieDe Goffert Site
Het blijft toch een manier van leven. De talloze festivals in dit land zijn het domein van levensgenieters. Uiteindelijk heeft ieder festival het doel bezoekers te laten verwonderen, verbazen, genieten, verblinden en niet op de laatste plaats met elkaar verbinden. Met deze zaken in het achterhoofd hebben Genotypes (Have a Nice Day), Vers Vermaak (o.a. Stekker, Ouwe Sokken, Geen Idee), Mood Elevator en Snertjong (Neerslag) de handen ineen geslagen om in Nijmegen een eerste editie van Good Life festival op poten te zetten. Zondag 31 augustus kan in de agenda. De Nijmeegse De Goffert nodigt jullie allemaal uit. Hedonisten uit den lande.. Komt dat zien en leef er deze dag met ons op los!

Tot zover de hoogmoedigheid die Good Life uit wil stralen. Uiteindelijk staat en valt alles bij de bezoekers. Zij zorgen voor de sfeer. Met een zonnetje op je bol kan er weinig mis gaan en daarom bij deze de belofte: de zon zal op zondag 31 augustus gaan schijnen. Iedereen is weer aanwezig en Nijmegen zou Nijmegen niet zijn als een groot deel van de scene uit deze elektronische vesting vertegenwoordigd is. Daarom 2 stages vol Nijmeegs waar, van nostalgische house tot baanbrekende dubstep, van elfjestechno tot gekke neotrance. Lo Mechanik zorgt voor illustere werk en met hier en daar een ingevlogen Waal sympathisant maakt Good Life een wervelend debuut waar een ieder die houdt van het diepere elektronische werk mee uit de voeten kan.

Wat voor muzikaal vlees zit er in deze Nijmeegse kuip? Zowel liefhebbers van "four-to-the-floor" als aanhangers van electronica, breakcore, dubstep en andere aanverwante stromingen zullen op hun wenken worden bediend. Op twee podia staan ruim 20 artiesten geprogrammeerd, die allen een Nijmeegse gemene deler bezitten. "Elektronix vanuut t hert". En zo is het. Het hoofdpodium staat met Patrice Bäumel, Ille Bitch, Monokreck, Yaron Cohen, Macroscope, Jay Davis, Mark Wanders, Darko Esser, Jay Davis, Pitto en Brent Roozendaal garant voor een goed dagje raven. Op deze Good Life stage moet het dan ook simpelweg losgaan. Het motto is duidelijk. Snoeihard dansen op de vetste klapplaten van dit moment. Roaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!

Het eerste podium staat als een huis, maar het alternatieve plan doet hier zeer zeker niet voor onder. Met vereende krachten in de vorm van Neerslag en Lo Mechanik is ook hier een programmering uit de mouw geschud waar menig "audiofiel" zijn vingertjes bij af kan likken. Met een flink aantal liveacts zal hier het muzikale avontuur worden opgezocht. Divers, rauw en origineel. Dat is het devies. Apzolut, db, Tapage, Viezeversa, Marc Tims en Reasonable Doubt zijn van het live gedeelte. Synths, midicontrollers, laptops en andere toeters en bellen zullen het gaan doen. De heren deejays complementeren dit bonte geheel. Jorg, Herrfer, Bart Hard, Chaosmaker en Nekromopat vs. Element : Destruction. Ongepolijste diamanten. Niet bewerkt en des te fijner!

Lange verhalen zeggen vaak weinig. Good Life bestaat alleen nog maar op papier. De visie en het plan zijn daar. Op 31 augustus kan je hier van 13.00 tot 23.00 deel van uit gaan maken om aan den lijve te ondervinden waar de organisaties precies naar op zoek zijn. Voor een tientje ben al deelgenoot en wie de boot echt niet wil missen. Op www.easyticket.nl kan je voor 8 euro een kaartje in de voorverkoop bemachtigen. Dames en heren van het goede leven, er zit weinig anders op dan lekker na te zomeren in de Nijmeegse De Goffert op Good Life Festival!

15 opmerkingen

Leuk persbericht, nette prijs, goeie naam. Lijkt me een prima feestje. Als de energie het nog toelaat na 16 uur Q-BASE is dit een mooie after! (l)
deze keer geen geluidslimiet??? iig niet net zoals bij fantasyland???
Leuk! Ziet er goed uit, mooie afsluiter van de zomer.. fijn ook te weten dat het sowieso lekker weer wordt! :)
Ziet er erg leuk uit heren van Kerseboom producties! :D
"garant voor een goed dagje raven. Op deze Good Life stage moet het dan ook simpelweg losgaan. Het motto is duidelijk. Snoeihard dansen op de vetste klapplaten van dit moment."
Hoppa! Daar kom ik voor :D
leuk concept! misschien wel even kijken!