Partyflock
 
­ Nederland

Mystery Land uitverkocht

gepubliceerd door , op
Alle tickets voor Mystery Land zijn volledig uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 60.000 kaarten voor Mystery Land zo snel over de toonbank, aldus organisator ID&T. Het festival viert dit jaar haar vijftiende verjaardag op 23 augustus in de Haarlemmermeer. De Mystery Land Festival Courant is al weer enige tijd verkrijgbaar bij onder andere de Free Record Shop en een flink aantal andere lokaties. Daarin veel interviews, de timetable, prijsvragen en verder zo ongeveer alles wat je moet weten over de komende editie.

Op 2 augustus vind er overigens een heel leuk ander festival plaats van ID&T. Het was dé verrassing van het vorige zomerseizoen: de eerste zonovergoten editie van het Welcome to the Future-festival. Op het programma van dit minimal en techno festival staan dit jaar onder meer Luciano, Karotte, 2000 and One, Matthias Tanzmann, Michel de Hey, Heartthrob, Marc Houle, Guido Schneider, Steve Rachmad, Benny Rodrigues, Cristian Varela en Joey Beltram. Welcome to the Future wordt gehouden in natuurgebied Het Het Twiske, nabij Amsterdam.

Het beloven zonnige dagen te worden!

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

207 opmerkingen

Uitspraak van The Lady Of Rage op woensdag 23 juli 2008 om 23:45:
Sowieso zou ik trouwens echt geen 100 voor een mystery land ticket neerleggen maar goed..Zo geweldig ist nou ook weer niet.

Ik ben bang dat het dit voor mij wel wordt, het is en blijft mijn eerste "echte" feestje ooit, dus moet er weer bij zijn
 
Staat gelukkig al meer dan een maand hier een kaartje naast de computer :D
Maar eerst 4 augustus bulgarije en dan gelijk Mysteryland!
 
Uitspraak van The Lady Of Rage op woensdag 23 juli 2008 om 23:45:
Sowieso zou ik trouwens echt geen 100 voor een mystery land ticket neerleggen maar goed..Zo geweldig ist nou ook weer niet.

idd heb ze allemaal meegemaakt vanaf 97 :) maar om er nu grof geld voor neer te leggen no way!.
Ik hoorde van mijn collega dat het was uitverkocht. Ging naar ticketonline en kon nog gewoon kaartjes halen :D
Mazzel dus.
ML here we come!!
Uitspraak van The Lady Of Rage op woensdag 23 juli 2008 om 23:45:
jaa daar heb ik dus hele dikke schijt aan. En het kabinet gaat er gelukkig nu eindelijk iets tegen doen, die 'vage bedrijfjes' die alleen maar over de rug van anderen geld kunnen verdienen.

Denk je dat de overheid daar wat aan gaat doen? :S
Zal wel niet.. dan snijden ze zichzelf in de vingers ;)

De overheid verdient nu DUBBEL op een gekocht kaartje. (tenminste bij van die ticketbureau's die bij de KvK zijn ingeschreven). Iemand koopt een kaartje voor 60 euro bij de FRS (overheid krijgt BTW). En deze persoon (werkend bij zo'n bedrijf) verkoopt het kaartje voor 130 euro (overheid krijgt weer BTW over de winst)

Ik vind dat mensen niet de schuld moeten leggen bij dit soort bedrijven maar meer bij de MENSEN die er zoveel geld voor betalen, zij maken zulke bedrijven winstgevend (Y)
Uitspraak van D!3M op woensdag 23 juli 2008 om 23:14:
Alle tickets voor Mystery Land zijn volledig uitverkocht.

heel goed

hoef ik daar iig niet naar toe

Hahhaha ik dacht precies het zelfde! Zat zwaar te twijfelen om dit jaar wel of niet te gaan...meestal leidt dat naar toch wel gaan!..maar hoef daar nu niet meer over na te denken :D
Als iemand nog een kaartje over heeft!!! omdat je zo aandringt wil ik hem best overnemen hoor!!!

laatste 2jaar waren echt te goed!!

Please contact
 
gelukkig al 2maanden me kaartje in huis:D:D ml word een mooi afsluiting van me vakantie;)
Gelukkig heb ik wel een kaartje.. :D
iemand nog 1 kaartje over voor mij ????
reageer maar op me pf! ;)
jammer:(
shit, nu al :S naja.. dan maar naar NATURE ONE!! :bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 juli 2008 om 17:08:
ml word een mooi afsluiting van me vakantie

Voor mij een mooi begin :woop: B)
Was te laat :( Echt balen! Misschien valt er nog iets te regelen, en anders maar
een ander vet feestje uitzoeken. Maar blijft toch zuur! :/
 
Uitspraak van The Lady Of Rage op woensdag 23 juli 2008 om 23:45:
En het kabinet gaat er gelukkig nu eindelijk iets tegen doen

Dat hoor je al 2 jaar ja :lol:
wil je snel je kaartje kwijt?? reageer op men profiel en kom hem meteen halen voor natuurlijk een redelijke prijs
Ben zeker aanwezig , blijft een leuk feessie.
 
daar ga ik niet heen in 1994 was het super (Y)
kaarten hebben!
als er iemand nog kaarten heeft laat het me weten anders word het weer zwemmen net zoals vorig jaar :bounce:
 
dan zwem ik wel mee :X
 
Uitspraak van J Q R D I :banana: op donderdag 24 juli 2008 om 08:38:
En deze persoon (werkend bij zo'n bedrijf) verkoopt het kaartje voor 130 euro (overheid krijgt weer BTW over de winst)

Wel eens gehoord van ZWART-handelaren!!!!!! Die steken die 70 euro (normale verkoopprijs 60,00 + 70,00 woekerwinst) gewoon in hun zak en betalen geen piek belasting.

Je moet je gewoon NIET gek laten maken! Geen kaarten voor woekerprijzen meer kopen, dan haken al die vage ticketburo's vanzelf af.
En anders wordt het gewoon zwemmen...
 
Artiest Justice
Vanavond zijn er kaarten te winnen bij ons!!!!!!!!!!

Mysteryland is al lang en breed uitverkocht, maar wij hebben de twee laatste kaarten om weg te geven ;)
Luisteren dus vanavond naar Thunderdome Radio via www.thunderdome.com :bounce:
laatste aanpassing
hoe laat, waar en wanneer gaat er gezwommen worden.
Nog een zwem maatje nodig voor de 23ste;)
 
Tips en tricks om mysteryland binnen te komen zonder kaartje

1. Koop een snorkel, een duikbril en een paar flippers. Pak de plattegrond erbij, zie waar je het water in kunt springen en zwem jezelf het festival binnen.

2. Neem acteerlessen en leer zo goed mogelijk een boom na te doen. Ga alvast op het voormalig Floriadeterrein staan (nu staan er nog geen hekken om het terrein heen) en blijf in je rol tot de dag van het festival. Zoek een strategische plek uit en ga niet midden op het terrein staan, dan loop je het risico dat je wordt omgezaagd.

3. Verkleed jezelf als Roodkapje, loop naar de crewingang en zeg dat je komt werken in het Sprookjesbos. Als er gevraagd wordt waarom je naam niet op de crewlijst staat zeg je dat je natuurlijk niet wilde dat de Grote Boze Wolf zou weten dat jij aanwezig bent vandaag.

4. Vraag je vrienden die via de VIP-ingang naar binnen zijn gegaan om hun bandje te fotograferen en jou een MMS te sturen. Ga vervolgens in de weer met gekleurd papier, een markeerstift en glimmende folie. Of verzamel vanaf nu alle bandjes die jij of je vrienden krijgen op festivals en hoop dat er op Mystery Land eentje in dezelfde kleur wordt gebruikt (en de controleur een analfabeet is).

5. Ga intensief aan yoga doen zodat je heel erg lenig wordt. Zoek contact met een dj, vraag hem of hij een extra platenkoffer heeft en of jij je daarin mag verstoppen. Let wel, dj’s die niet meer met vinyl draaien sla je beter over want jezelf in een cd-map verstoppen wordt wat ingewikkelder.

6. Koop een paar potten vingerverf, schilder het logo van Mystery Land op je lijf, maak er een foto van en stuur deze samen met een mail naar de organisatie. Vertel hierin dat je een enorme fan bent van het festival en dat je zojuist een tattoo hebt laten zetten. Wellicht wordt je fanatisme beloond met eeuwige gratis toegang tot alle Mystery Lands.

7. Verkleed jezelf als postbode, stap op de fiets en meld je bij de crewingang. Zeg daar dat je de post uit de brievenbus bij het Mystery Land postkantoor op komt ophalen.

http://www.mysteryland.nl/mysteryland2008/pages/index.php/nieuws/1-laatste-nieuws/249-geen-kaart-meer-te-krijgen-toch-naar-binnen
 
:gaap: :bye:
zoek nog steeds voor kaartjes... PLEASE CONTACT!!!