Partyflock
 
­ Nederland

Touch @ the Sea, the feelgood party van 2008
Timetable en info

gepubliceerd door , op
Touch @ the Sea, the feelgood party van 2008
23 juni 2008
[albumphoto id=43523384 medium left]{element is niet toegankelijk}Wie herinnert zich niet het unieke Touch @ the sea 2007 feest in Scheveningen? De organisatie heeft veel mensen toen moeten teleurstellen, maar zondag 6 juli 2008 bij Beachclub Vroeger in Overveen is er een herkansing. Beachclub Vroeger wordt een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen. Het publiek zal getrakteerd worden op een zeer krachtige line-up van 's lands top DJ's en snel stijgende up-coming sterren die je meenemen met muziek die hen inspireert. Deze dag staat volledig in het teken van verbinding en gelijkwaardigheid en elke bezoeker wordt als VIP behandeld. Eén van de hoogtepunten is de van oorsprong Duitse zangeres Mai, die met haar mooie stem je kippenvel zal bezorgen. Beleef het mee en voel ook de vibraties die Touchfeesten zo bijzonder maken en ook jou gaan raken.

Laat je verrassen
Een feest met theater, dance en muziek die je blij maakt. Vers fruit, massage, dancers, de welcomehugsservice, touchgirls in speciaal ontworpen kleding en een spectaculiare modeshow met 20(!) modellen met kleding van 2bseen en Clubwear, maken dit feest compleet. De touchgirls en zeemeerminnen zullen je weer een warm welkom heten. Vergeet niet in de camera te kijken als je de rode loper op loopt en maak kennis en laat je binnen fotograferen door topfotograaf Michael Harris.

Vanwege de grote belangstelling is er een 2e area bijgekomen met uitbreiding van 4 Dj's, waaronder toppers als ElSandro, Miss Melody en Ko-c. Van de Panama resident ElSandro kunnen we een hoop verwachten. Niet voor niets stond hij met Armin van Buuren bij grote events van Armada in Nederland, waaronder Armin solo (2007), Armin only (2008) en Armada @ the Beach (2008 - beachclub Vroeger). Miss Melody introduceerde het concept Salinas Sundance. Op 3 augustus 2008 zal ze samen met Touch Events In Touch with Salinas Sundance on the Beach groots neerzetten in Scheveningen. Met "Happiness" / "Mrs. Cox" stond ze onlangs 1 en 2 in de Trance-charts. Santito en Dazzle staan tweemaal gepland.

[albumphoto id=43523376 size=medium right]{element is niet toegankelijk}Op dit feest gaat San (Fektive Records) zijn rentree maken in Nederland. Deze voor sommige mensen nog onbekende dj (oud resident van het vermaarde Kremlin) heeft in het buitenland grote successen behaald als producer én dj. Zijn keuze om op Touch @ the Sea voor het eerst na jaren weer in Nederland op te treden, heeft alles te maken met het originele concept, de aanpak en de visie van deze organisator: respect voor bezoekers en artiesten.

Line-up en time-table
Area 1
14.00 Dazzle
15.30 Santito
17.00 José
18.30 Mark Norman
20.00 San
21.30 Cor Fijneman
MC: Stanford
Live: Mai

Area 2
14.00 Alberto V
15.30 Ko-c
17.00 ElSandro
18.30 Dazzle
20.00 Miss Melody
21.30 Santito

Hoog leuke mensen gehalte
[albumphoto id=43523391 medium left]{element is niet toegankelijk}Deze middag en avond mag men 100% écht jezelf zijn met als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. Je bent tenslotte de regisseur van je eigen leven. Dat maakt dit event zo uniek, anders en onvergetelijk. Opvallend is ook het 'leuke mensen' gehalte op de Touchfeesten. Mensen van allerlei pluimage die weten waar het in het leven om draait, weten elkaar op dit feest te vinden, waarbij het niet uitmaakt wie je bent. En dat er behoefte is aan zo'n concept? Vorige jaar is Touch @ the Sea het meest vernieuwende concept van 2007 genoemd en alle feesten waren uitverkocht. Dat kan toch geen toeval meer zijn? Lees de reacties van de vorige Touch @ the Sea 2007 op de site: www.touchevents.nl.

Kortom, Touch @ the Sea 2008 daar moet je bij geweest zijn en laat je verrassen met een midddag en avond vol bijzondere momenten met een line-up die zijn weerga niet kent. Kaarten zijn te bestellen via 1 te zetten en klik hier voor mooie prijzen, waaronder free tickets en een unieke CD van Sensation White Praag, gemixed door San. De kaarten in de voorverkoop zijn slechts € 12,50. Locatie: Beachclub Vroeger - Bloemendaal. Tot 6 juli 2008 in hopelijk een zonovergoten Bloemendaal (bij slecht weer komt er een tent)!

Tickets (slechts € 12,50) verkrijgbaar via: Easyticket

22 opmerkingen

Yeahhhh...wat denk ya wat.. ik ben er bij!! :bounce:

Duzz..hang de vlag maar uit!! :cheer:



ennuh.. we blijven.. tot ver nadat..... :D

laatste aanpassing
 
We hebben er zin in!!!!!
laatste aanpassing
Zeker een feestje om niet te missen !!!! Als het weer dan ook nog eens mee gaat zitten,kunnen we al vroeg beginnen ;)
Uitspraak van Partyspacer op maandag 23 juni 2008 om 14:46:
wat denk ya wat.. ik ben er bij!!

YEAH lieve Le S (F)!!!! Eindelijk weer eens een dansje maken :banana:

wij zijn er ook!!!!! OP ZEKER!!!!! :cheer:
Tuurlijk ben ik erbij om iedereen te touchen :p
Uitspraak van pinkkylie & R op maandag 23 juni 2008 om 16:06:
te touchen

Touch me, baby,
can't you see,
that I am not afraid :yes:
what was that promise that you made.. :D

yeah.. en van wie is dit toch?? :lol:


Uitspraak van *Indira* op maandag 23 juni 2008 om 15:33:
Eindelijk weer eens een dansje maken

Yoehooeeeee.. ckerzz te weetuh Indy... heerlijk met da voetjuzz in ut zand (y)
laatste aanpassing
Een lekker feest na Sensation, ik ben er zeker bij :-)
 
Als we kunnen zijn we erbij PARTYTIMEEEEEEE :cheer:
 
ZIN ZIN ZIN.
Vroeger en Andi, helemaal super, lekker weer, in het zand staan:)
 
Wij zijn er ook bij :cheer: :cheer:
 
Ik hoop dat wij ook van de partij kunnen zijn.
Word wel een toppertje!!!
Damn....kan niet wachten. Nog wel ff wat werk, maar dat gaat wel goed komen ;)

Dit gaat echt een goed feest worden. Dat voel ik gewoon. :)
 
Uitspraak van Boyed op maandag 23 juni 2008 om 21:16:
Dit gaat echt een goed feest worden.

Thanks, maar de bezoekers maken de sfeer zelf, die chemie werkt alleen als je de juiste mensen bij elkaar weet te brengen, dat is de kracht van touch!

Kijk eens naar dit filmpje: http://www.danceconnection.tv/index.php/Bekijk/?V=151
laatste aanpassing
lets go touch all day with the great partypeople..
Uitspraak van Boyed op maandag 23 juni 2008 om 21:16:
Dit gaat echt een goed feest worden. Dat voel ik gewoon.
:P

Present :cheer:
wij ook weer aanwezig...kan bijna niet wachten...

xxxx
Die SAN dat wordt de knaller van de avond.
Hoorde hem op Transmission in Praag, daar draaide hij o.a. Ferry Corsten zoek:)

Hier zijn nieuwe single op YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=HS3buzDIfWI