Partyflock
 
­

Tweede editie Dirty Filthy Stompin’ in El Sombrero

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 27 juni vindt de tweede editie plaats van Dirty Filthy Stompin’ in discotheek El Sombrero in Reusel. De eerste editie werd door de danceliefhebber uit de Kempen met open armen ontvangen. “Zowel doordat er eindelijk weer eens een dancefeest in de regio was, als dat we ons niet richten op de massa maar alleen op de échte danceliefhebbers. En dat merkte je meteen terug in de sfeer. Iedereen ging goed uit zijn dak en achteraf kregen we geweldige reacties!”, verklaart de organisatie.

Is het concept wat twee en een halve maand geleden werd gelanceerd dan zo revolutionair? Nee, niet bepaald. Maar ‘Just Party’ denkt wel hiermee wel de spijker recht op de kop te slaan. Geen poppenkast erom heen, maar gewoon kwalitatieve DJ’s en muziek voor een aantrekkelijke prijs. De organisatie vertelt, “Er zijn al genoeg feesten waar het draait om een thema, aankleding of een mooi verhaal. Hiermee gaat ons inziens de kern van de dancefeesten verloren. Dat gedoe hoeven we niet. Wij richten ons liever op de artiest en zijn muziek.”
Toch vinden er al enkele wijzigingen plaats in het concept. De avond start nog steeds met een early-hardstyle set en daarna twee sets hedendaagse hardstyle, maar eindigt in tegenstelling tot de eerste editie met lekkere early-hardcore. De tweede zaal laten ze voorlopig achterwege. Voor de grote zaal hebben zij de volgende artiesten geboekt:

Line-up:
Pavo
Vince
Static & JKay
Local Overdose
MC Da Hustla

Er zal geen voorverkoop plaats vinden voor dit feest, alleen deurverkoop à € 10,-. Het maximum aantal bezoekers wordt gesteld op 1.000 personen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en er voldoende ruimte is om te feesten. Hiermee proberen ze ook de échte liefhebbers te scheiden van de grote massa. Dus liefhebbers, voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd aanwezig bent!

11 opmerkingen

Zinzinzinzin, vince. Beuk em erin! :cheer:
Kom maar op met die set.. 1 1/2 uur... Stuk of 35 platen er doorheen jassen? Hoop dat ie lekker door blijft knallen in iedergeval :D
Pavo heb ik ook wel zin in, nog nooit gezien :)
Tsja, static en jk zijn gewoon altijd top, geld mijn inziens ook voor local overdose :cheer:
 
Natuurlijk aanwezig (H) flyers ook in omgeving Eindhoven! Zeker de moeite waard voor mensen uit de omgeving eens tek omen kijken! Reusel oude faam komt terug! Harder stylez nemen het over (H)
yeaaah weer knallen in reusel (Y)
zeker aanwezig :)
Helaas niet present, maar line-up is mooi!(Y)
Eindelijk weer een avondje los in Reusel :bounce:
 
reusel reusel koeien in de weiiii koeien in de weiiii :cheer:
 
:cheer::bounce: Weer leuke namen voor Reusel!