Partyflock
 
­ Nederland

2Dirty4You?

gepubliceerd door , op
2Dirty4You?
6 juni 2008
Twaalf dj’s zullen zaterdag 28 juni in Vaals Dirty House & Electro door de speakers laten knallen. 2Dirty4You is een nieuw concept met veel namen welke de verschillende soorten house die avond zullen laten spetteren. Alleen maar dj’s die echt houden van muziek en welke al een aantal jaren tracks uitbrengen, welke over de gehele wereld gedraaid worden

Gehost wordt het feest door niemand minder dan MC Emsie. Emsie stormt momenteel met La Fuente de charts binnen, met de track ‘I’t’s the Beat’. Carita La Niña gaat als een speer en staat binnenkort op de Royal Dutch van Extrema Network op Aquabest. Silvano Da Silva heeft net op Lick Records een nieuwe track uitgebracht genaamd ‘Da Beat Goes’ feat. Mozaya. Daniel Forbes staat momenteel hoog aangeschreven met zijn remix van ‘Windenergy – Motion comes from emotion’. Mogwai viert zijn verjaardag bij 2Dirty4You nadat hij 12 juni in Wenen voor 5000 voetbalsupporters in de Fandome een knalfeest zal geven. Rene Reche staat ook op Extrema Network deze zomer. Ciryo die op de pinkpopzaterdag de Minliloods op zijn kop heeft gezet voor 4000 mensen en ditzelfde geldt ook voor Ron Vijgen, Traxz en Flash.

Drie area’s, de Dirty Area, de Groovemaster Area (elke vrijdag te horen op Falcon radio) en de 69 FIP area, waar de drank gratis is, Thais eten geserveerd zal worden en er een exclusieve paaldansshow zal worden gegeven. De FIP area geeft een geweldig uitzicht over zowel de Dirty Area als de Groovemaster Area. En een eigen lounge om even lekker bij te komen.
Heel veel kwaliteit gecombineerd met lekkere chicka’s en een grote portie dikke rauwe House. Dat is waar 2Dirty4You voor staat. Check 4 meer info www.2dirty4you.com

3 opmerkingen

leipe mogwai ouwe
 
Heel veel kwaliteit gecombineerd met lekkere chicka’s en een grote portie dikke rauwe House. Dat is waar 2Dirty4You voor staat.

Ik ga benieuwd zijn haha....