Partyflock
 
­

DJ Jean maakt zijn debuut op SpinnerzZ Doetinchem

gepubliceerd door , op
afbeelding DJ Jean maakt zijn debuut op SpinnerzZ Doetinchem
FeestSpinnerzZ · Invites DJ Jean
Datumvrijdag 6 juni 2008
Locatie22.24 Site
WinactieSpinnerzZ actie, gesloten
Na 4 uitverkochte edities komt SpinnerzZ weer kei hard terug op vrijdag 6 juni 2008 in de super-de-luxe club 22.24 te Doetinchem. Zoals vele mensen uit Doetinchem en omgeving al weten is SpinnerzZ niet zomaar een feest, maar een heel spektakel voor 21 plus. Voor de mensen welke Club 22.24 nog niet kennen zullen wij deze voorstellen. Club 22.24 vormt een prima aanvulling op het gevarieerde horeca aanbod dat Doetinchem de uitgaande gast biedt.

De opzet van de initiatiefnemers is een eigentijdse club voor 21 jaar en ouder welke, gezellig, veilig en vrouwvriendelijk is. De gasten kunnen op de vrijdagavonden en zaterdagavonden lekker loungen, dansen en genieten van eigentijdse muziek. Club 22.24 heeft verder een aparte coktailbar en een prachtige Mainstage met viparea. SpinnerzZ is een eclectisch feest waarin alle vormen van de dance-muziek centraal staan en dat allemaal aan elkaar gemixt door de beste dj’s.

Na artiesten als Don Diablo, Erick E, Gregor Salto, Sunnery James & Ryan Marciano, D-Rashid, Shagspeare is het nu de beurt aan DJ icoon Jean. DJ Jean vereerd door de één, totaal verguisd door de ander. Jan Engelaar is een man die al jaren meedraait in de Nederlandse housescene en met recht een pionier genoemd mag worden. Geboren in Veenendaal op 7 mei 1968 is Jan al meer dan 18 jaar bezig; met recht een ‘volwassen’ DJ dus. Uitgedrukt in aantal verkochte CD's is hij nog altijd de populairste Nederlandse dj aller tijden. Overal waar DJ Jean draait is er publiek. Of dat nu Sensation is in de Arena of in een boerenschuur in Hendrik Ido-Ambacht. DJ Jean heeft een naam. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Met die naam is DJ Jean al lange tijd meer dan een DJ, hij is een bekende Nederlander. Een bekende Nederlander die wel vaker in de bladen heeft gestaan. DJ Jean is ook elke vrijdag en zaterdagnacht te horen op Slam FM met zijn eigen radioprogramma DJ Jean@ work.

Het is voor DJ Jean de eerste keer in zijn carrière dat hij naar club 22-24 komt. DJ Jean bekend van zijn super hit The launch wordt bijgestaan door zijn agency genoot Tony Cha Cha. Tony Cha Cha was ooit begonnen in de Amsterdamse Club IT en leerde daar Jean kennen. Ook is de andere agencygenoot Boogshe aanwezig. Met haar super dope stem, positieve vibe en getalenteerde skillz is Boogshe één van Nederlands meest unieke Mc's die we kennen. Zo heeft zij onder andere de vocalen verzorgd voor de club hit “SLUT” van Tony Cha Cha, Nasty Woman van Funkfactor 8 en is regelmatig te vinden op de beste events zoals, ExPornstar en Mysteryland. De line up van SpinnerzZ wordt verder aangevuld met de eigen dj talenten Ra-Zoon en Ricky Del Prado. Tevens zal dit de laatste SpinnerzZ van het voorjaar zijn en vanaf 27 augustus zal SpinnerzZ weer terugzijn met de afterparty van de Dancetour Doetinchem.

Tickets
De prijs van de tickets in de voorverkoop is maar E 8,00. Aan de deur zal een kaartje E 10.00 zijn. Tickets zijn te verkrijgen via www.spinnerzz.nl alsmede in Club 22.24 en bij Gringo’s Doetinchem. Minimum leeftijd is 21 jaar en hier zal streng op gecontroleerd worden!

28 opmerkingen

Dat Jean nog een debuut mag beleven ;-)
Uitgedrukt in aantal verkochte CD's is hij nog altijd de populairste Nederlandse dj aller tijden.­
 
ik kan alles fuk it weet je wel.­ ik heb skills

fuk it
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 juni 2008 om 12:13:
ik kan alles fuk it weet je wel.­ ik heb skills

fuk it

hahaha, wat een goed interview was dat zeg!!! helemaal geweldig
 
toppertje nog een erbij

(K)
Jean in Havana Café (vroegah hehe) was hilarisch.­ Topavond!
I got the skills man! I got the skills!
Uitspraak van Jeremy Juno op maandag 2 juni 2008 om 16:31:
Jean in Havana Café (vroegah hehe) was hilarisch.­ Topavond!

hoop alleen voor jullie dat ie op tijd is zaterdag op emporium was is te laat :LOOSER:
 
Uitspraak van stuiter!!!!!! op maandag 2 juni 2008 om 21:11:
op emporium was is te laat

Ff info zoeken voor je zo'n domme opmerking maakt...
Misschien dat anderen na hem bij een eerdere boeking te laat waren???
Wat is Dj Jean toch een blije herder :lol:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 juni 2008 om 10:11:
Ff info zoeken voor je zo'n domme opmerking maakt...­

sorry hoor wist niet dat je kwaad werd . het was ook niet de moeite waard om te blijven staan bij jean zaterdag ............
Uitspraak van stuiter!!!!!! op dinsdag 3 juni 2008 om 20:18:
sorry hoor wist niet dat je kwaad werd .­ het was ook niet de moeite waard om te blijven staan bij jean zaterdag ............­

Waarom neem je dan wel de moeite om hier te reageren?
En verder: dat Jean bashen is echt zoooooo 2004. :z
Al dat gezeik..­
Zorg eerst maar eens dat je zo ver komt als meneer Engelaar.­
Valt me echt op dat de zgn housers anno nu zo lopen af te geven op dj jean.­
Vergeet niet wat deze, al jaren goeie vriend van me, heeft betekend voor de nederlandse housescene en nog steeds zn mannetje staat.­
Goed je houd ervan of niet, maar oordeel niet..­

en je bent ook iedere dag zekers niet het zonnetje in huis toch? duhh!!!

Kijk fuck it eerst eens gvd naar jezelf

stelletje ...­!
laatste aanpassing
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 3 juni 2008 om 23:36:
Waarom neem je dan wel de moeite om hier te reageren

het is net alsof er geen andere dj zijn , zo wordt het nooit eens iets in dtc , maar ja zal er maar niet over zeggen anders worden zijn virendjes blijkbaar boos !!!!!!!!!!!!!!!!!


oh ja waarom moet ik zo ver komen als jan ???????? oh moet ik eerst naar mezelf kijken krijg de tering jij en fok zelf ff lekker op :LOOSER:
Uitspraak van stuiter!!!!!! op woensdag 4 juni 2008 om 20:02:
oh ja waarom moet ik zo ver komen als jan ???????? oh moet ik eerst naar mezelf kijken krijg de tering jij en fok zelf ff lekker op

Kijk, en dan krijg je zo'n reactie...ik heb het tegen al die mensen die maar gewoon lekker lopen te zeiken en te zeuren.

Ik wil ermee zeggen dat het o zo easy is om commentaar te leveren, maar kijk eerst eens naar jezelf voordat je een vinger wijst naar iemand. Slaat namelijk nergens op, Daar kan ik me kwaad over maken and thats all..

maar goed....verstand komt met de jaren!
Uitspraak van ORSON WELSH op woensdag 4 juni 2008 om 21:28:
maar goed....­verstand komt met de jaren!

blijkbaar mag je geen commentaar meer geven , verstand zal nog wel komen ja , blijkbaar heb jij alle verstand en kies je voor de juiste DJ :ROFLOL:
heb het over commentaar leveren.­
OK ZAL GEEN COMMENTAAR MEER GEVEN ZU KUNNEN ER NIET TEGEN ALS JE HUN HELD AF ZIT TE ZEIKEN
 
Uitspraak van stuiter!!!!!! op woensdag 4 juni 2008 om 20:02:
het is net alsof er geen andere dj zijn

DEH wat praat je nou als je de geen verstand van heb
ga dan ergens anders lopen zeiken thnx

DJ JEAN :respect:

Uitspraak van stuiter!!!!!! op donderdag 5 juni 2008 om 15:29:
OK ZAL GEEN COMMENTAAR MEER GEVEN

zo die leert snel
ja heel snel , jullie mogen meneer JEAN helemaal hebben hoop dat jullie er blij mee zijn ,blijkbaar heb ik geen verstand hahahahahahah oh nee sorry jullie hebben veel verstand :ROFLOL:
in ieder geval gaat het heeeeel gezellie worden daar in Doetinchem!
Uitspraak van ORSON WELSH op woensdag 4 juni 2008 om 16:07:
Vergeet niet wat deze, al jaren goeie vriend van me, heeft betekend voor de nederlandse housescene en nog steeds zn mannetje staat.­

Nou leg maar eens eve uit dan wat deze halfgod dan heeft betekent voor de nederlandsche house muziek, behalve dan het feit dat die ene na de andere rukplaat uitbrengt om zn centjes te verdienen.
Ik ben wel benieuwd namelijk op wat voor een andere manier hij de "scene" support, dus brandt los aub en kom niet met "jamaar hij draait al zo en zo lang dus hij weet waar hij het over heeft" bullshit.
Feit is wel dat hij belaberd draait voor iemand die al zo lang mee gaat.
Uitspraak van Ceze op zondag 8 juni 2008 om 20:24:
Feit is wel dat hij belaberd draait voor iemand die al zo lang mee ga

ben ik toch niet de enige die ome jan slecht vind draaien , dus ik sluit me helemaal bij je aan paddo