Partyflock
 
­ Nederland

We Are People met Benny Rodrigues

anoniem gepubliceerd op
We Are People met Benny Rodrigues
2 juni 2008
Boca Grandi is geopend! Na het zeer gezellige openingsfeest van 25 april j.l. en het zeer warme weer van een paar weken terug hebben de mensen van People de bezoeker weer iets nieuws voor te schotelen, want op zondag 15 juni vindt de kick off plaats van We Are People. We Are People is een feest dat maandelijks op zondag zal gaan plaatsvinden bij Boca Grandi. Verwacht hierbij de top van de Nederlandse housescene, gecombineerd met helden van de toekomst. Dit, in combinatie met de ongedwongen sfeer die bij Boca Grandi hangt, maakt We Are People het ideale feestje voor de zondagavond. En omdat velen op maandag gewoon moeten werken, begint We Are People om 18.00 uur.

Beachclub People is de splinternieuwe strandhotspot van Den Haag. De mensen achter Habana Beach hebben een nieuwe plek gevonden om hun ideeën over het ideale strandgevoel naar voren te brengen. People is in beginsel een echte high end beachclub. Met haar erg stijlvolle inrichting en zeer hoogstaande keuken is People met recht een publiekstrekker te noemen. Mensen kunnen bij People terecht voor een heerlijk uitgebreide maaltijd waarbij uiteraard ook een zeer uitgebreide drankenkaart hoort, maar uiteraard worden aspecten als gewoon een lekker broodje of een ijsje voor de kids niet vergeten. De doelgroep is dus zeer breed te noemen. Hiermee streeft People het gevoel na van lekker genieten van het strandleven met een uitzicht dat nooit verveelt.

Voor de kick off van We Are People hebben we weer een lekkere line up samengesteld, want op het programma staan niemand minder dan Benny Rodrigues, David Wagemaker & Bo Funk.

Benny Rodrigues behoeft weinig introductie. Hij is publiekslieveling nummer één, ook in Kijkduin. Hij mag met recht de man met de drukst bezette agenda van dj land genoemd worden. We zijn er dan ook trots op dat we Benny hebben weten te strikken voor de closing set.. David Wagemaker wordt deze zomer het vaste gezicht van Beachclub People. Als verse resident van deze nieuwe hotspot zal hij hier deze zomer vaker te vinden zijn..
De avond zal worden geopend door Bo Funk. Deze youngster is goed bezig de laatste tijd. Hij is in korte tijd een bekend gezicht in Den Haag geworden. Door middel van zijn zeer verantwoorde platenkeuze is hij de perfecte opwarmer van de avond..

Dus geen 12 dj’s in 6 uur, maar gewoon een line up vol kwaliteit waarbij de dj’s ruimschoots de tijd krijgen om hun ding te doen. Iets dat zeker bijdraagt aan de opbouw en het sfeerverloop op de avond... Kaarten voor We Are People kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij Beachclub People, Habana Beach en Altro Kijkduin. Schrijf je in op de mailinglijst (www.beachclubpeople.nl) om op de hoogte te blijven van de laatste informatie omtrent People... Puntje voor in de agenda: De volgende We Are People zal plaatsvinden op zondag 13 juli. De line up blijft nog even geheim...

Tot 15 juni!

People Crew