Partyflock
 
­ Nederland

Chakraparty presents: R.o.o.t.s.

anoniem gepubliceerd op
Oranjegezind, en ervan uitgaand dat “we” in de finale zitten, zal Chakra de laatste zondag van Juni komen te vervallen. Om het trouwe Chakra volk niet teleur te stellen bieden zij deze maand een speciale Chakra aan, niet zoals gewoonlijk op zondag, maar op vrijdagavond. Vrijdagavond 20 juni, openen zij om 22.00 uur, en kunnen ze vast verklappen, dat dit een speciaal avondje gaat worden. Het thema zal zijn R.O.O.T.S, wat staat voor Retro, Oldskool Old Time Specials, en de vraag is aan het Chakra DJ team. Waar liggen jullie Roots? Met welke sound is het voor jullie allemaal begonnen, en wat waren de speciale plaatjes, uit deze tijd. Aan wie kun je dit beter vragen, dan aan de heren, die er toen al bij waren. Dit levert niet alleen de hitjes op, de klassiekers die we allemaal nog regelmatig terug horen. Het gaat om de speciaaltjes, die we bijna waren vergeten.

Voor een ieder die al eens een kijkje heeft genomen bij Chakra, weet dat de heren DJ’s al een tijdje meedraaien in de Nederlands en Belgische house scène. Sommigen van hen zitten al 25 jaar in het vak. Een wonderschone combinatie van helden van nu, die je meenemen naar 10 tot 15 jaar geleden, waar zij ooit de inspiratie hebben gevonden om nu zoveel jaar later nog steeds achter de draaitafels te stappen, met allen een eigen sound, en een enorme ervaring.

Waar liggen de Roots van deze Chakra Dj’s en hoe klonken zij toen. Veelzijdig en allround als ze zijn, zullen ze iedereen wederom verbazen? Jaydee, vast gezicht van het dj team, mag met zijn “plastic Dreams” zeker niet ontbreken.

Mister Chakra himself zal dit spektakel openen. Sven van Vuren, en zijn roots... Mellow en progressief, zoals we van hem gewend zijn. Ook hij startte zijn carriere, nu zo’n 15 jaar geleden. En Rokkwild, of zullen we hem voor deze keer The Prophet noemen. Een carrière, waar menig beginnend DJ van mag dromen. Hoe is hij begonnen, en wat waren zijn favorieten uit die tijd. Nieuw op Chakra, maar toch een bekende. Resident van het concept G.O.D, waar hij de naam kreeg, dat hij je het vuur uit de sloffen laat dansen: Stanton. Wie anders dan hij maakt dit avondje af, met echte oldskool. Stijn België & Phillou België, 2 Belgische Dj’s, en niet meer weg te denken op Chakra. Ook zij draaien nu ruim 15 jaar, en hoe zijn zij begonnen. Area II neemt je mee naar onze zuiderburen: Carat, Barocci. Nog steeds een herinnering voor velen. Van heinde en verre werden deze clubs bezocht, en wie er enkel van heeft gehoord, mag dit niet missen. Zo klonken de heren toen.

Dit speciaaltje is uiteraard voor 21 jaar en ouder. Doors open 22.00 till 06.00. En natuurlijk zal dit plaats vinden in het centraal gelegen, intieme Rodenburg, wat bekend staat om haar geweldige soundsysteem, en haar warme ontvangst.. Een Bruut feestje voor 12,50 entree!

Op 31 mei zal er een Chakra plaats vinden in Club Havana op Aruba, maar voordat het gezelschap op het vliegtuig stapt, nog een laatste zondag te gaan, in het vertrouwde Rodenburg. 25 Mei van 15.00 tot 00.00.

10 opmerkingen

Whaaa, helemaal (y)
Ik ga voor de speciaaltjes :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 50962, 52643}
Uitspraak van jacq op zondag 18 mei 2008 om 10:43:
Ik ga voor de speciaaltjes

ik houd toch meer van kibbeling
 
Complimenten voor diegene die dit nieuwsbericht heeft geschreven :respect:

(k)

By the way als er nog iemand vrijkaartjes wil voor zondag 25 mei; stuur mij even een berichtje met je postadres :cheer:
laatste aanpassing
ha ha ha! nou ik ben er ook bij op aruba hoor!!!
Leuk!!!!!!!
Chakra op vrijdag!!! :banana:
Heren DJ's stof de oude platen maar af en laat ons maar terug gaan in de tijd dat ook wij nog een stuk (jonger) waren!!!!!!!!!!


Uitspraak van xjeroenx op maandag 19 mei 2008 om 10:43:
ha ha ha! nou ik ben er ook bij op aruba hoor!!!

Ik ook!!!!!! :bounce:
 
Uitspraak van Car op maandag 19 mei 2008 om 13:02:
een stuk (jonger) waren!!!!!!!!!!

:respect:
18 - 15 = 3, hmm ik kan me weinig herineren van hun beginperiode ;) :lol: