Partyflock
 
­ Nederland

High Quality

anoniem gepubliceerd op
High Quality
16 juni 2003
Deze maand een speciale editie van High Quality in de Melkweg. Deze speciale editie zal in samenwerking met een van de meest dynamieke labels (TIDY TWO) uit de UK worden gegeven.

De "Tidy Two" sound is het beste te omschrijven als een verse blik op de al bestaande hardhouse uit Engeland, de stijl die net een stapje verder gaat dan de standaard uk hardhouse door toevoeging van elementen uit hardtrance maar ook sounds van dj`s buiten de UK, om zo een breder publiek te trekken en niet alleen uit Engeland. Artiesten zoals Guyver a.k.a. Riot Brothers die de weg voor dit label banen. Deze mensen worden o.a. door S.H.O.K.K., La Freak en DJ Spoke voorzien van remixes van hun nummers die net een stapje verder de toekomst ingaan.

Tidy Two zal dan ook deze avond voorzien van 2 Dj`s en wel te verstaan de dj`s Guyver en Lee Haslam: hoewel het Tidy-label geassocieerd word met hardhouse zal het mensen verbazen dat deze man een hardtrance dj is en heeft zijn technieken geleerd van enkele van de beste dj`s op deze planeet, met de lancering van het Tidy Two label is het dan ook niet zo verwonderlijk dat deze man z`n talent voor 100% kwijt kan.

Nu zes jaar na de start van zijn carriere heeft hij een hele eigen sound ontwikkeld en hij is dan ook overal over de wereld te vinden van Engeland tot Japan. Haslam heeft twee jaar terug ook al eens gedraaid op HQ en dit was een van de beste sets uit de HQ geschiedenis waar NU nog over verteld word door de kracht en het knalgehalte van de set.

Guyver aka Riot Brothers heeft met een noodgang de harddance-scene overgenomen met zijn harde knallende beats. Zijn muziek wordt onder andere veel gedraaid door Lisa Lashes , Yoji Biomehanika en de Organ Donors. Op zijn jonge leeftijd van 18 jaar is hij nu al een legende door zijn muziek. Het zal de eerste keer zijn dat deze jongeman Nederland zal aandoen en in de loop van de zomer ook zal hij ook in Spanje optreden.

Ook zullen de resident dj`s Tom Harding en JP van HQ deze maand weer aanwezig zijn. Deze twee heren zijn nog steeds aan het nagenieten van de HQ v.s. Impulz set en zullen worden opgewarmd door niemand minder dan meester Danny D.


Oude zaal:

Deze maand zal de oude zaal in het teken staan van de Funky House. De immer zo klare dj Odd Bod zal hier openen en opgevolgd worden door een van de mooiste dj`s van de UK Paulette. Hierna zal de vaak terugkerende dj Steve Carta de zaal afsluiten met zijn typische CARTA stijl.


Wil je ook naar dit feest? HQ geeft 4x2 kaarten weg deze maand dus doe mee met de verloting.


15 opmerkingen

Word weer eens tijd dat ik ga :P, hopen dat ik de prijsvraag win :9
 
Wie nie waag die nie win so...ik doe mee!
Artiest Raven
Arrggh rot toch eens op met Tom harding :kots:
 
Go Raven!!! Maar de rest ziet er goed uit... WAAROM WAAROM altijd op een avond dat IK niet kan :-S 't is gewoon niet eerlijk! :-p
ben t eens met raven ..Tom draait super slecht de laatste tijd (lees 1.5 jaar) :bah: ze moeten hem er ehct uit kicken
Jah het wordt tijd dat hij eens vervangen wordt.. Zijn meer dan genoeg betere DJ's dan hem. Maar blijkbaar vinden de meeste mensen hem kewl, Alleen omdat hij zo 'leuk' heen en weer springt (bij hem vind ik het gewoon irritant sorry :)).

Hij laat de plaat vaker over slaan in 2 uur tijd dan ik in een week doe? :P
 
uiteraard zal ik ook maar eens meedoen:)
 
Raven--> dan ga jij draaien!!! ('k bedoel, kan alleen maar beter zijn toch???) :-p
lol? Trance? :) Ik draai harder dan jou ;)
Xie btw liever www.miss-jarea.com draaien dan mij :bounce:
laatste aanpassing
jij ziet jarea zowieso liever dan iets anders ;)
jij bent cker weer van de partij??
stomme vraag :[
Zou Guyver en Lee Haslam best eens willen horen! De stijl van Tidy Two spreekt me altijd wat aan, meestal UK Hardhouse, maar toch meer richting hardtrance, erg fijn :)
 
ik doe mee Lange! altijd gezellig & idd telang geleden!:d
 
Wanneer sluit Danny nou eens af :(