Partyflock

Black Hole viert 10-jaar kwaliteit in The Matrixx

Black Hole viert 10-jaar kwaliteit in The Matrixx

gepubliceerd door , op
Black Hole viert 10-jaar kwaliteit in The Matrixx (afbeelding)
FeestBlack Hole Labelnight · 10 Years Anniversary Party
OrganisatieBlack Hole Recordings Site
Globaltwist Music Site
LocatieMatrixx Site
Datumzaterdag 24 mei 2008
StadNijmegen
Ongetwijfeld één van de meest invloedrijke platenlabels op de aardbol: Black Hole Recordings. Dus wat doe je als dat platenlabel tien jaar bestaat? Dan ga je dat eens heel dik vieren met je fans. En dat is dus exact wat er te gebeuren staat op zaterdag 24 mei in The Matrixx! Met de elitetroepen van het label: Cor Fijneman, Cosmic Gate, First State, Mark Norman, Mr. Sam Frankrijk, Phynn, Progression en Ton TB. Dit gaat dus één van de allerbeste trance- en clubnachten van het jaar worden.

Black Hole Labelnight is oorspronkelijk het geesteskind van Tiësto, de DJ die al jaren de ranglijsten domineert. Deze man heeft een alziend oog voor kwaliteit, en die vaardigheid gebruikt hij niet alleen achter de draaitafels, maar ook om een stal met louter volbloed DJ-paarden op te bouwen. En dus is het niet zo vreemd dat Black Hole Labelnight dik uitpakt als er iets te vieren valt, en tevens de gelegenheid te baat neemt om nieuw talent te introduceren. Zoals First State, het samenwerkingsproject van Ralphie B en Sander van Dien. Nou ja, nieuw, de beide heren timmeren al aan de weg sinds een jaar of drie, waarbij ze diverse namen hanteerden, zoals Midway en Alpha Breed. Waarbij de platen verschenen in de ITWT-reeks, op zich al een soort keurmerk voor het betere werk op zich. Dus bepaald geen groentjes achter de decks.

Mr. Sam is de Franse bijdrage aan deze avond. Je kent hem van ‘Lyteo’, zijn opvallende debuutalbum. Vorig jaar leverde hij het mixalbum ‘Opus’ af, een waarlijk snoepje voor de tranceliefhebber. Hij remixte onder meer voor Sinéad O’Connor en Timo Maas, dus het gaat hier niet om een kleine jongen.


Voor de rest van de line-up kan het kort zijn. Wie de geweldige tracks van Cosmic Gate niet kent, heeft de afgelopen vijf jaar waarschijnlijk in coma gelegen. Terwijl Cor Fijneman er de afgelopen jaren in geslaagd is (vaak samen met Mark Norman) een ‘trancesound met een scherp randje’ neer te zetten. Zowel imposant als verschijning als in zijn werk. Alex Kunnari, Phynn, Progression, Ton TB, plus als sausje over deze nacht de spetterende en vaak kunstzinnige visuals van Kitsune.tv. En dan ook nog de vocale zweep van MC Gunner. Als dit geen legendarische Black Hole Labelnight nacht wordt...

Get in to your spaceship - nxt destination: Black Hole Labelnight

15 opmerkingen

Balen dat ik hier niet bij kan zijn nu ik zwanger ben. First State treedt maar zelden op en is zo ongelooflijk goed :-P
Uitspraak van --=ruffryder=-- op donderdag 24 april 2008 om 19:26:
waar is tiesto zelf dan?

Die komt waarschijnlijk gewoon lekker luisteren en meedansen! En gelijk heeft ie, haha
Dikke line-up!! Blackhole in Heerhugowaard was ook super. :cheer:
Shiiiiiiit waarom is dit tegelijk met Thunderdome? :( :( :(
en terecht dat ie er zelf niet is (of iig niet draait), anders heb je veel mensen die slechts voor hem komen, en niet voor het label, zoals de avond bedoel is
Uitspraak van --=ruffryder=-- op donderdag 24 april 2008 om 19:26:
waar is tiesto zelf dan?

Staat die avond geboekt in San Fransisco USA...
laatste aanpassing
Aanwezig ... met camera uiteraard! Foto's zijn dan later weer te bewonderen op www.blackholelabelnight.com!
Oei oei oei, dit ziet er wel heerlijk uit!
Zeker aanwezig :D :cheer:
Dit wordt een superavond! En voor wie fan is van Cor Fijneman en Mark Norman is er op zondag 6 juli 2008 nog een mogelijkheid om deze twee toppers te hore en te zien bij Touch @ the Sea (www.touchevents.nl)
dikke line up, zou zeggen idd waar is tiesto dan
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 24 april 2008 om 20:43:
Shiiiiiiit waarom is dit tegelijk met Thunderdome?

Je komt maar gewoon ... thunderdome is er vaker :-P!