Partyflock
 
­ Nederland

Erotic Queensday Vibe met het grootste bubbelbad van de wereld

gepubliceerd door , op
Nog heel even en het allervetste dubbele feest van queensnight maakt het helemaal te bont. Iedereen heeft het er overal al over: het vetste feest de nacht voor Koninginnedag. Met het 3 jarige jubileum, dit gaat ‘m helemaal worden na de jaren hiervoor met de vette lasers, vuurvlammen, danskastelen, iedereen ging uit zijn plaat! Met de vele feesten op en rond Koninginnedag wordt dit het feest dat je al de andere feesten laat vergeten. Met leuke mensen in de frisse Lexion waar de airco net gemaakt is, dus niet in een warme benauwde locatie of in een bierdrinkende massa op straat op 30 april. Maar lekker in de mooiste en oudste club van Noord Holland, echt een super tent. Het Koninginnedagfeest wat uiteraard door Nachtboetiek 3 jaar geleden is begonnen en dat 1x per jaar fenomenaal wordt overgedaan. Het feest wat maar 1x per jaar gehouden wordt en daarom gaat dit jaar zwaar uitgepakt worden samen met Bi-Rotic!

De kaartverkoop gaat keihard en er zijn nog maar 50 kaarten voor Yin’s VIP Birthday Bash. De gewone kaarten gaan ook erg hard, vorig jaar trokken we meer dan 2500 mensen aan. Dus haal je kaart snel bij Ticketbox of online via Easyticket. Of ga naar www.nachtboetiek.nl en bestel daar je kaart, voordat het feest uitverkocht is. Wij hebben gemerkt dat door Koninginnedag de kaartverkoop nog harder is gegaan. Het lijkt wel alsof het met Koninginnedag elk jaar meer in trek is om in zo’n superieure club uit te gaan. Lekker knus in een perfecte atmosfeer op dit meest bijzondere Koninginnedagfeest.



Maximaal gaan in een waanzinnig aangeklede Lexion Venue tot 10 uur ’s ochtends, het kan allemaal op Erotic Queensday Vibe. Lekker lang feesten voor een leuke prijs. Voor 22,50 euro maak je dit geweldige feest al mee! Met een bijna uitverkochte VIP en een flink doorlopende kaartverkoop is dit je laatste oproep! Zorg dat je op tijd een kaartje bemachtigt want hier wil je zeker bij zijn.

Grootste bubbelbad van de wereld
De VIP wordt dus xtra speciaal met een apart gedeelte speciaal voor de jarige. Daar vind je de lekkerste hapjes en leuke verrassingen voor Yin en de VIP’s. Ook speciaal zal de zaal worden die gehost wordt door Bi-Rotic. Bi-Rotic heeft een eigen invulling en weet een sfeer neer te zetten die uniek is. Mr. Xclusive (Ruben Vitalis) is nog maar kort met zijn concept naar voren gekomen en op Queensnight zal hij het succes van de eerste Bi-Rotic Grand Edition nog eens dik overdoen. Nadat Nachtboetiek als eerste begonnen was met grote bubbelbaden bij Unique Sexycity en iedereen zich nog Bi-Rotic herinnert met de 2 grote jacuzzi’s in HappydayZZ, zullen we nu als eerste samen met Bi-Rotic komen met het grootste bubbelbad van de wereld! Een bubbelbad waar je maar liefst met 50 mooie vrouwen in kan! En je kan laten fotograferen met 1 of meerdere van deze mooie dames. Kom dat zien, kom dat zien: de Freakshow van Nachtboetiek met zijn sexy, hippe en gekke entertainment.

Check hier filmpje van de superclub de Lexion met The First XXL van Nachtboetiek!


Lexion wordt veranderd
Natuurlijk wordt de hele Lexion verandert in een ultiem feestpaleis. Alles in Xtra Orange stijl met hele vette decors waar al volop aan gebouwd wordt achter de schermen, mooie dansplateaus waar je alles kan zien, intieme hoekjes, lekkere zitjes waar je lekker kan chillen, een fotocorner, extra geluid, vette licht en led-shows en met Agent Entertainment natuurlijk de beste en meest unieke shows.

Ook de line-up maakt Erotic Queensday Vibe tot een uniek feest. Een mix van dj’s die je kent uit de halve partyscene en niet alleen maar de standaard namen die zoveel feesten hetzelfde maken. Check de line-up hier en voeg het feest toe als je dat al niet hebt gedaan. Nachtboetiek vernieuwt zoals ze dat altijd al doen en zullen blijven doen. Niemand gaat ten slotte graag twee keer naar dezelfde film...

Erotic Queensday Vibe heeft door de jaren heen een vaste plek verovert in de harten van velen. Met waanzinnige uitverkochte vorige edities in onder andere de Amstelborgh / Borchland Hallen waar de luxe limousine binnen kwam rijden. Altijd op en top verzorgt met schitterende lichtshows, lasers, led-screens, confettie-kanonnen, vette muziek en nog vetter decor. Het werden stuk voor stuk uitzinnige feesten waar op de verschillende danskastelen en podia flink werd gefeest. Zo gaat het deze keer zeker weer worden, dat is zeker!

Ibiza is calling all partypeople!
Je kunt nog steeds meedoen met de spannende Ibiza actie van Nachtboetiek. Wie weet win jij die fantastische reis naar dit te gekke party-eiland wel! Dan ga je nog deze zomer rechtstreeks naar de zon en de beachparties! Zorg er voor dat je de feesten hieronder in jouw agenda hebt staan en je maakt al kans! De trekking zal binnenkort aangekondigd worden en zal op één van de Nachtboetiek feesten zijn.

Dus wil jij naar de zon toe deze zomer? Zet dan deze feesten in je agenda en maak kans!
Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange 29 april – Lexion Venue
Erotic Pinkster Vibe 10 mei – North Sea Venue
Unique on the Beach 15 juni – Beachclub Vroeger
Erotic Festival Vibe 13 september – Lexion Venue

[img width=125 height=173]http://album.partyflock.nl/37580815.jpg?nocache;25930508[/img]{non-image link}[img width=125 height=173]http://album.partyflock.nl/38034114.jpg?nocache;21655312[/img]{non-image link}

Je leest het: alle reden om dubbel feest te vieren in de Lexion deze Queensnight. Lekker lang door tot maar liefst 10 uur en daarna is het in Amsterdam om de hoek al dik feest met koninginnedag. Vier het met Nachtdienst, vier de verjaardag van Yin met ons mee en maak tegelijk nog eens kans op een dikke vakantie op Ibiza.

122 opmerkingen

lekkerdan!
en ik heb hiervoor gewoon gastenlijstplekken gewonnen :cheer::cheer:
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van Loesjah op zaterdag 26 april 2008 om 00:42:
en ik heb hiervoor gewoon gastenlijstplekken gewonnen

gefeliciteerd!!!:cheer:
 
Uitspraak van woman34 op vrijdag 25 april 2008 om 10:40:
GAAT ER NOG SCHUIM IN VOOR DE BUBBELS AANGAAN!!!!! DAT WORD WAT!!!

Ja is wel lachen om te doen. Dat wordt een bubbel en schuimfeestje
 
Nog een paar dagen! Ik wil niet meer wachten! Met het slechte weer in vooruitzicht komen we met een grote groep naar de Lexion. Dat wordt knallen! :yes:
 


We gaan ervoor!
Klinkt allemaal weer SUPER!!

Wij zijn erbij hoor.........
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
blub blub blub blub
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 april 2008 om 18:19:
ready for the Real Orange Queensday Bubbels!

...ben dr ook klaar voor....:cheer:...met zn alle in de bubbels...:P
Uitspraak van evolieno op zaterdag 26 april 2008 om 10:52:
Klinkt allemaal weer SUPER!!

Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 26 april 2008 om 09:53:
Dat wordt een bubbel en schuimfeestje

Echt gezellig!!!!!!!
beetje dreft;)
 
die nikkie besie is egt goed met die plaatjes
ga zo door sexciee (sex)
jups we gaan ff een kijkje nemen dacht ik zo maar is :D (F)
 
bikini meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 april 2008 om 12:50:
bikini

handdoek??
 
heee YIN ben je al zenuwwappig??!!:D

nog ff en dat gaan we weer losssss!!!!:bounce:

laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 april 2008 om 18:55:
handdoek??

Ik neem veel zin mee!!!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 april 2008 om 07:43:
nog ff en dat gaan we weer losssss!!!!

Knalluuuuhhhh!!!!!!!!
Me vriendinnetje gaat ook mee, voor ik die thuis vergeet!!! ;)
 
partyyyyyyyyyypiepeltjussssssss!!!

nog one more nachie slapuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

zo'n onwijze zin in, mijn dinnetje gaat ook mee!!! en die laat ik ech nie thuis:no:

xxx queenie for a night(K)
 
gewoon in je blote reet rondstruinen toch?
chillen, chillen, chillen in een bubbelbad :bounce:

hoe lekker is dat!! Ik heb er echt vreselijk veel zin in :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Oke dan, als ik t zo lees zit de zin er al aardig in! :D:D:D

Voor t eerst dat ik ook niet om 5u weg moet voor andere verplichtingen, dus ik ga er net als jullie maximaal voor!! Komt 100% goed. Een heerlijk feest, te gekke extra's, nog een zeer verdiende verjaardag van Yin erbij... Alle ingredienten voor een feest dat zo de boeken in kan :P:P:P

Nog ff wachten... moeilijk is dat he!! ;)
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op maandag 28 april 2008 om 22:22:
Nog ff wachten... moeilijk is dat he!!

Slapelose nachten ervan ;)
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 26 april 2008 om 11:30:
blub blub blub blub

Blijf nou eens van die spullen af :roflol: ;-)
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 april 2008 om 12:50:
bikini meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
:cheer:

Oeps voor de zekerheid dan maar een handdoek :P
 
Zin innnnnnnnnnnn :bounce: :banana: :cheer:
laatste aanpassing
 
oke dan
 
totttttttttt strakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol:iesssssssssssss
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
er zijn nog kaarten aan de deur !!!!!!!!!!!!
 
WOOHOO

we gaan zo......