Partyflock

Esperanza Label

Esperanza Label

gepubliceerd door , op
Na een jaar van testen of de meest innovatieve elektronische muziekstijl aanslaat in het verre zuiden van Nederland, kan miniMahlzeit nu zeggen dat die gekke limbo’s echt wel weten hoe ze op de diepste minimal moeten rocken!

Een jaar met opkomende artiesten zoals: Daniel Sanchez, Dario Zenker en Jorge Savoretti, maar ook met grote artiesten die al de nodige releases op hun naam hebben staan zoals Franco Cinelli, Pan-Pot, Damian Schwartz en natuurlijk Rejected! Wie herinnert zich niet het legendarische optreden van Pan-Pot tijdens hun Pan-o-Rama tour, of het eerste miniMahlzeit live optreden van de Argentijnse held Franco Cinelli, zo diep, zo vernieuwend.

Na deze miNOR avonden in de NieuweNor in Heerlen, vindt miniMahlzeit het nu tijd om deze avonden ook te gaan brengen in een nieuwe unieke locatie, met een langere openingstijd. Na lang zoeken is deze nu toch gevonden, Het Alhambra van de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf. Deze locatie is van binnen het duplicaat van het Alhambra in Grenada (Spanje) en je kunt je dus al voorstellen dat, temidden van zuilen en muurschilderingen, je niet veel meer extra nodig hebt om even helemaal weg te dromen. Maar dat extra is toch heel veel geworden..

Voor deze eerste avond heeft miniMahlzeit het Spaanse label Esperanza uitgenodigd om deze ‘Spaanse’ locatie te betoveren met de mooiste klanken. Kasper & Papol zijn de eigenaren van dit Label en zij zullen dus ook deze avond een Dj-set neerzetten, hopelijk net zoals het legendarische optreden van deze twee begin vorig jaar in de Fuse.

De mensen van miniMahlzeit waren aanwezig op deze gedenkwaardige avond en hoorden ook nog iemand anders die de fuse liet trillen op zijn grondvesten….Bruno Pronsato. Deze Amerikaanse held zal u verleiden met een 1,5 uur durende live-set en alhoewel hij niet valt onder Esperanza, waren Kasper & Papol meteen enthousiast toen miniMahlzeit het voorstel voor deed om Bruno te contacteren. Hij is een goede vriend van hen en zal in de nabije toekomst ook een release doen op Esperanza……we kunnen bijna niet wachten. Maar, dat is nog niet alles…

miniMahlzeit kan met gepaste trots aankondigen dat er nóg een artiest van wereldformaat zal komen optreden: Mikael Stavöstrand. Deze Zweedse technoduivel zal ook een 1,5 uur durende live-set brengen waarin zijn bekende stijl van bleeps en beats weer duidelijk te horen zal zijn…puur genieten!

Voordat al deze meesters aan de beurt zijn zullen de miniMahlzeit dj’s u opwarmen om vanaf 00:00 helemaal los te gaan. Fi-Leap uit Belgie zal beginnen om 22:00 uur met zijn sterk op Minus gerichte en een beetje Frans aandoende stijl. Met deze stijl heeft hij het in 2007 zelfs geschopt tot de shortlist om resident te worden in de Brusselse Fuse, dus kom vroeg om dit talent te checken!

Na Fi-Leap zullen Dave Bauer en Slechtereur een back2back set neerzetten en iedereen die aanwezig was bij de miNOR avond met Damian Schwartz weten wat hen te wachten staat!! Beiden hebben een stijl die naadloos op elkaar aansluit, maar toch een set een aparte wending kan geven. Slechtereur staat voor de verrassende uplifting minimal en Dave Bauer voor de diepe minimal met een donker randje…terwijl hij zich ook wel eens laat verleiden tot de meer housy minimal.

Deze 3 miniMahlzeit dj’s zullen ook te bewonderen zijn tijdens het 1-jarig bestaan van miNOR op 10-05-2008. Buiten deze drie dj’s zullen ook Audio Werner en Daze Maxim (live) hun kunsten vertonen. De 2e area zal ingevuld worden door de mannen van Linke Soto ( Mauk, Dayak en Mnmlst ) uit Maastricht, die bewijzen dat de liefde voor deze muziek wijd verbreid is in Limburg…

Na dit alles gezegd te hebben lijkt me je keuze voor aanstaande zaterdag klip en klaar!!

De crew van miniMahlzeit hoopt je te begroeten bij miniMahlzeit presents Esperanza @ Mondo Verde Landgraaf.

2 opmerkingen

Heb er zin in :-)