Partyflock
 
­

Doetinchem komt weer in beweging

gepubliceerd door , op
afbeelding Doetinchem komt weer in beweging
FeestHelder · Kraakheldere sounds
Datumvrijdag 18 april 2008
Locatie22.24 Site
Na tijden van relatieve rust in de regio kan de liefhebber van minimal en techno eindelijk weer zijn dansschoenen aantrekken. Grote namen lijken hun weg gevonden te hebben naar de stijlvolle club 22.­24 in het centrum van Doetinchem. Helder, een jonge organisatie van muziekjunkies, presenteert voor de aankomende editie een line up waar menig hart sneller van gaat kloppen.

Het concept Helder staat voor kraakheldere sounds van de zwaargewichten in de scene. Een initiatief van liefhebbers voor liefhebbers. Dit zie je ook terug in de vriendelijke entreeprijs. Voor slechts acht euro krijg je de grootste namen in één van de mooiste clubs van het land. Dit alles wordt afgewerkt met een gezellig Pong sausje voor de retro figuren onder ons. Heerlijke muziek in een strakke locatie en fraaie visuals, wat wil een mens nog meer?

Wie zich de vorige Helder (alweer bijna een jaar geleden) nog kan herinneren weet dat Helder ook in het teken staat van gezelligheid en een hoog “ons kent ons” gehalte heeft. Met deze editie hoopt de organisatie voor eens en altijd duidelijk te maken dat minimal en techno ook leven in deze ondergeschoven regio.

Om te beginnen heeft de organisatie Neerlands techno trots Michel de Hey bereid gevonden om een heerlijke twee en een half uur durende set te verzorgen. Al jarenlang is Michel één van de meest toonaangevende dj’s in binnen en buitenland. Deze goedlachse Rotterdammer staat altijd garant voor warme klanken en opzwepende beats.

Naast Michel zal ook Juan Sanchez zijn opwachting maken in Doetinchem. Juan weet als geen ander hoe hij het publiek in beweging moet krijgen. De verwachting is dan ook dat de dansvloer heen en weer zal deinen op de aanstekelijke sound van Sanchez.

Een helder avond is natuurlijk niet compleet zonder de vaste resident Das Reh. Deze jonge en frisse dj zal de avond op de juiste manier openen met een warme, sfeervolle set.

Een belangrijk punt voor de organisatie is dat er sprake is van een waar gevecht voor een vaste residentie in de club. Met deze editie zal Helder zich proberen te vestigen als vaste waarde in club 22.­24. Iedereen die de organisatie en de muziekstroming een warm hart toedraagt wordt dan ook verwacht op de dansvloer!

De ingrediënten zijn aanwezig om de achterhoek definitief op de kaart te zetten. Muziekjunkies verzamelt u en breng Doetinchem op vrijdag 18 april weer in beweging!

6 opmerkingen

 
Artiest Invite
Veel suc6 Velsje!
Leuk initatief, maar waarom nou altijd die feestjes op vrijdag???!! :S