Partyflock
 
­ Nederland

Bekende sterren naar de meest spectaculaire en speciale party: Erotic Pinkster Vibe

gepubliceerd door , op
Nog een dikke maand te gaan en het zal iedereen duidelijk zijn dat het een ouderwets knalfeest op grote schaal gaat worden tijdens Pinksteren in de North Sea Venue. De voorverkoop van Erotic Queensday Vibe gaat spectaculair goed. Er zullen nog 50 VIPtickets te koop zijn! En dan zijn ze op…! Ook voor Erotic Pinkster Vibe gaan de early bird kaarten keihard. Dit is de Erotic Pinkster Vibe, al jaren de absolute favoriet voor bijna iedereen in de partywereld. De enige echte van Nachtboetiek/Xtra Large gaat op zaterdag 10 mei in de North Sea Venue alle remmingen overboord zetten met een Silver Stars Edition. Wil je erbij zijn dan haal je kaartje nu met grote kortingen voor Erotic Queensday of Pinkster Vibe tijdens de Early Bird actiedagen.

Iedereen weet het intussen en velen doen er hun voordeel mee: de Early Bird actiedagen voor de Nachtboetiek feesten. Haal je een gewoon kaartje dan heb je die al in je zak voor 15 euro. Een VIP-ticket heb je nu al voor slechts 22,50 euro. Dat is wel even winst die je in je zak kan steken! Er zijn altijd een aantal kaarten gereserveerd voor de Early Bird acties, dus wees er snel bij. Zet dit feest snel in je agenda!



Het gaat een festival vol glitter en glamour worden op deze speciale Silver Stars Edition. Na jaren op vette lokaties als de Boelelaan, de Amstelborgh / Borchland Hallen, HappydayZZ en Lexion keert dit superfeest weer terug op de basis waar het 4 jaar geleden begon, de North Sea Venue (Hemkade). Toch wel de vetste lokatie van Noord Holland! In alle vier zalen van de Hemkade worden extra licht en geluid, schitterend decor en dansplateaus geplaatst om de erotische partysfeer tot leven te brengen.
De dresscode voor dit feest zal zijn Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition. Dress 2 impress like a moviestar. Met partykleding kom je binnen, absoluut geen jeans & sneakers! De doorbitch heeft altijd het laatste woord.



Herinner je de dj booth die naar beneden en boven gaat van de laatste Xtra Large Reunion? Nachtboetiek is creatief, vooruitstrevend en komt alleen maar met nieuwe dingen (zoals de bewegende dj booth, ledschermen, disco-ledvloer, bubbelbaden, ledschommels). Nachtboetiek met zijn vele decors waar ze als eerste mee begonnen en door heel partyland gekopieerd worden. Daarom hebben wij ook de slogan: “Set trends, don’t copy them!” Met altijd vernieuwende vette shows met veel glamour, gekkigheid, mooie meiden in waanzinnig outfits. Met Agent Entertainment samen zal Nachtboetiek altijd nieuwe dingen verzinnen voor de shows want de shows moeten van klasse zijn.



Wij zullen op Erotic Pinkster Vibe zwaar uitpakken met bubbelbaden, bewegende djbooth, ledschommels, hangende kooien, acrobaten uit de lucht en vuurspuwers. Eén groot Cirque du Soleil met zijn creatures, elfen, freaks en mooie erotische sexy meiden. Extra veel dansblokken en extra veel VIPpodiums uiteraard in amphitheaterstijl zoals jullie allemaal van Nachtboetiek gewend zijn. Extra ledwalls en nog veel meer…! Dit speciaal voor jullie op deze mooie Pinksterzaterdag. Met voor degene die een VIP kaart koopt een gratis kaart voor de afterparty in de Lexion.

Net als natuurlijk de line-up, want het is de muziek die het feest maakt. Deze keer heeft Nachtboetiek flink uitgepakt en staat er een programma vol toppers klaar. Kijk zelf maar:

Main Area:
Benny Rodrigues
Randy Katana
Spider
Bruze
Eric van Kleef
MEM

Area 2:
Afrojack
Bruze
Gusto
Kenneth G
Ruben Vitalis

Area 3:
Buzz Fuzz
Dano
Dennis R
JP

Area 4:
Aydin
Da Dominator
Del Queax
Erick Pike
Iwan
Marc "O"
Mr. X-Qlusive
Tremenda
Ummet Ozcan

Er zijn dagen dan hoef je helemaal niet na te denken over welk feest je nou wil bezoeken. Op de vooravond van Pinksteren, 10 mei, is de keus wel heel makkelijk. Erotic Pinkster Vibe laat alle andere feesten verbleken. De eerste keer in jaren dat Nachtboetiek weer terug is in de Hemkade gaat natuurlijk volop en dik gevierd worden. Be a moviestar, impress with your dress! Met z’n allen zullen we er weer een spectaculair feest van maken. Op zaterdag 10 mei de mooiste erotische danstempel van Noord Holland.

Wie dit nog niet genoeg vind kan daarna vanaf 6 uur nog eens lekker doorgaan op de speciale Erotic Pinkster Vibe afterparty in de Lexion. Wie daar allemaal op je wachten vind je hier (klik en voeg m meteen even toe aan je agenda). Let op bij een VIP ticket van Erotic Pinkster Vibe in de North Sea Venue krijg je een gratis kaart voor de afterparty in de Lexion! Dat is 2 voor de prijs van 1.


Erotic Queensday Vibe – Xtra Orange
Het spannendste en gekste feest van het jaar! Het is maar 1x per jaar Koninginnedag en dat gaan we groots vieren met Erotic Queensday Vibe – Xtra Orange. Met top dj’s, sexy entertainment, de Birthday Bash van Yin op het VIP-deck, dat betekent dus een speciale VIP-deck met lekkere hapjes, vers fruit, veel gekkigheid en lekkere zitjes, 3 zalen met lekkere muziek, heerlijke zithoekjes om te chillen en te gekke decorstukken zoals je uiteraard van Nachtboetiek gewend bent! Thema zal in Orange zijn. Dus komt gekleed in oranje of in combinatie met oranje (zwart met oranje, wit met oranje). Alles mag en alles kan op 29 april in de Lexion Venue en dat voor een leuke prijs van 22,50 euro (let op nu nog laatste kaarten met flinke korting, wees er snel bij! Want op=op!!)!


Win een reis naar Ibiza
Ook zal dit jaar Nachtboetiek weer een prijs weggeven naar het geweldige eiland Ibiza. De vorige winnaar “Firedance” heeft eerlijk gewonnen met het Rad van Fortuin in de HappydayZZ. Zij kon kiezen tussen 500 euro of een reis naar Ibiza.

Firedance zegt hierover: “Ik ben super blij met de 500 euro. Dit kwam mij beter uit dan de reis naar Ibiza. Hier kan ik altijd nog heen gaan. Ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijfje, een uit de hand gelopen hobby, en daar komt dit geld wel erg goed van pas! Ik heb een super mooie professionele massagestoel gekocht van dit geld. Ik ben er echt super blij mee. Ik was zeer overweldigd toen het Rad van Fortuin op mijn lotnummer sprong. Ik heb de hele avond met de cheque rond gesprongen.”

Zet deze feesten in je agenda om de reis naar Ibiza te winnen:

Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange 29 april – Lexion Venue
Erotic Pinkster Vibe 10 mei – North Sea Venue
Unique on the Beach 15 juni – Beachclub Vroeger
Erotic Festival Vibe 13 september – Lexion Venue

[img width=125]http://album.partyflock.nl/37580815.jpg?nocache;25930508[/img]{non-image link}

Nachtboetiek zal dit jaar het weer eerlijk laten verlopen. 20 partyflockleden zullen gekozen worden uit de agenda en zal de prijs weer worden weggeven met het Rad van Fortuin. Ook zullen er nog andere mooie prijzen worden weggeven via het Rad van Fortuin net zoals de laatste keer. Prijzen zoals 100 euro, vrijkaarten en een jaar lang gratis naar de feesten van Nachtboetiek.

68 opmerkingen

Ohoh...doe dat nou niehieetttttt.. :lol: zit muhn hele agenda weer vol te kalken :yes:

Ennn.. what is da surprise van dit bericht... Unique in Beachclub Vroeger :cheer:
Nou.. hehehe.. als je een paard over het strand ziet galopperen richting Vroeger, it's me!! :D

Met mijn mazzel zal het wel weer het rad van unfortuin zijn :lol: maar, Nachtdienst
maakt een hoop goed met deze feesten :bounce:

Ennn.. op naar de verjaardag van Yin!! :cheer: :knuffel:
laatste aanpassing
Erotic Queensday Vibe – Xtra Orange.

volgend jaar gewoon lekker hakken in Westzaan van 10 tot 10 voor een geeltje :yes:
 
Leuk! Eindelijk weer een topfeest in de Hemkade :banana: Dat wordt flink brainstormen over een outfitje :D
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Hemkade +nachtdienst=garant voor een top feest!
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 april 2008 om 15:37:
Dat wordt flink brainstormen over een outfitje

Volgens mij is de dresscode ruim genoeg om daar wel uit te komen. En eindelijk iets anders dan zwart, wit of rood! Leuk!!!
Ik heb ook in dit feestje weer heel veel zin!!!

:cheer:
glitter&glamour met nachtdienst :woep:
Dit worden weer 2 top feesten! Ik heb er nu al reuze zin in...! :bounce: :bounce: :yes:

Feesten van Nachtdienst zijn superrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
laatste aanpassing
 
Hier heb ik nou echt op zitten wachten. Eerst 29 april Queensday Vibe in de Lexion en daarna naar de Hemkade (oh nee, north sea venue ;)) Glitter&glamour it is! Helemaal geweldig :yes:
De dresscode voor dit feest zal zijn Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition. Dress 2 impress like a moviestar.

Dat word een zuurstok roze glitter jurkje zoeken!! :cheer:

Veel bling bling om...

Eerst als sinaasappel'tje naar de Queensday Vibe :bounce:
Nice :)
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Word zeker weer een knaller...
Artiest {SHOWLIST artist 41013, 53733, 46330}
Eindelijk kan ik zelf de tent op zijn kop zetten op dit topfeest! heb der zin in!
 
toppertjeee
 
megamegamegamegamegamega zinzinzinzinz in;-)
:cheer: Geweldige dresscode!! Wordt weer zo'n super feestje .. Nachtdienst here we come!! :cheer:
 
zeker leuke dresscode

zin in eerst maar ff de 29e in t oranje
:D:D:D:D

nachtdienst en hemkade dat is geweldig
en dan ook nog beachclub vroeger wauwwie
laatste aanpassing
Uitspraak van ini mini op dinsdag 8 april 2008 om 18:19:
Dat word een zuurstok roze glitter jurkje zoeken!! :cheer:

Veel bling bling om...

jaaaaaaaaaaaa roze laarzen heb ik al :cheer:
Djeez wat komen er weer een hoop top feesten aan!!
En zo te zien alle leuke mensen, toporganisatie en top dj's aanwezig.

Zit al weer te smullen en weg te dromen bij al dit heerlijks...
Alles weer in de agenda genoteerd.

Laat de eerste maar weer komen :bounce:
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaa­aaaaaaaaaaaaaaa!!!
partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy­yyyyyyyyyyyyyyy:xtc: en gaan met die :banana:

z­o'n zin in samen met me dinnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee­ee!!!

lekkah knalluh
cyall(K)
 
yeahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


heerlijk feest dit!!!!!!!!!!!!!!!

en jep DON"T MESS with the DOORBITCH, SO NO JEANS AND NO SNEAKERS!!!!!!!!

PRESENT!!!!!!!
Alle data staan weer genoteerd!!!!!

Hier gaan we zeker weer bij zijn....
 
Uitspraak van Robbert Ladiges op dinsdag 8 april 2008 om 19:43:
Eindelijk kan ik zelf de tent op zijn kop zetten op dit topfeest! heb der zin in!

Yeeah!!!!
Hier MOET ik bij zijn!!
Gaat zeker een te gek feest worden!!:bounce:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 april 2008 om 22:19:
Gaat zeker een te gek feest worden!!

met jullie derbij zeker!;)
Ziet er weer helemaal te gek uit,,,,zal er zeker weer bij zijn,,,,helemaal toppie,,,
 
Uitspraak van Fire! op dinsdag 8 april 2008 om 21:23:
jaaaaaaaaaaaa roze laarzen heb ik al

gaaaf die wil ik ook....
 
Hier hoeven wij dus echt niet lang over na te denken. Dit wil je echt niet missen! Klinkt allemaal te gek en hebben dan ook erg goede herinneringen aan de afgelopen Pinkster Vibes! Tis altijd een te gek feest. En dan de combi van Nachtdienst en Hemkade WOW:)
Maar eerst maar eens genieten wij 29 april van de combi Nachtdienst-Lexion, word ook een te geweldig feest!:bounce:
laatste aanpassing
 
dit willen wij ook niet missen, zo verschrikkelijk veel zin,zin,zin,zin in!

:cheer:
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 april 2008 om 21:23:
nachtdienst en hemkade dat is geweldig
helemaaaal mee eens;-);-)
 
Knettertjesleuk weer dit feestje!! Vorig jaar was in één woord geweldig!!! Dus ook dit jaar weer aanwezig:yes:
Wordt weer een topfeest, we hebben er zin in :cheer:!!!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 april 2008 om 11:32:
Dus ook dit jaar weer aanwezig

:lol: Tamaar, dan hebben we dit keer eg ff tijd voor die profiepica :yes:

Ennuh.. hihi.. damn veul zin in hoor!! :cheer: wordt helemaal top! (y)
Lekker hefty, lekker lang.. (y)

Ennuh.. Yin flink in het zonnetjuh zetten... de 29ste:D

En voor da Pinkster Vibe :lol: vrij, vrij, vrij, duzzz.. ben d'r weer hoor :D
laatste aanpassing
 
Word weer een knallerrrrr...
 
Uitspraak van Robbert Ladiges op dinsdag 8 april 2008 om 22:26:
et jullie derbij zeker!;)

Jij bent de DJ. jij moet er voor zorgen dat het een TE GEK feest word..
En tuurlijk ook een beetje het publiek:P

ZIN ZIN:cheer: :bounce:
laatste aanpassing
 
Jippie de pippie helemaal toppie!! :bounce:
Vergeet je zonnebril niet want deze avond zullen je ogen wel bescherming nodig hebben voor alle mooie outfits die ze gaan zien ;)
Borchland Hallen vorig jaar was super, ook een super locatie.

Suprice us Nachtdiesnst!

(k)(k)
Lets :bounce:...

Tijd om iets kleurigs te zoeken voor deze feestjes :lol:
Creatures, elfen and freaks...past precies in mijn straatje!!
Dus laat maar komen deze Nachtdienst Party.. kan niet wachten!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 april 2008 om 14:33:
Jij bent de DJ. jij moet er voor zorgen dat het een TE GEK feest word..
En tuurlijk ook een beetje het publiek

Nou ik denk dat dit helemaal voor mekaar komt....daar hoeven wij ons helemaal niet druk om te maken;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 april 2008 om 17:04:
Borchland Hallen vorig jaar was super, ook een super locatie.

Ja zijn er toen ook geweest was echt een geweldig feest!!!
 
kan en wil niet meer wachten grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
Werkzaam bij Afterdreams
Wij zullen op Erotic Pinkster Vibe zwaar uitpakken met bubbelbaden, bewegende djbooth, ledschommels, hangende kooien, acrobaten uit de lucht en vuurspuwers. Eén groot Cirque du Soleil met zijn creatures, elfen, freaks en mooie erotische sexy meiden. Extra veel dansblokken en extra veel VIPpodiums uiteraard in amphitheaterstijl zoals jullie allemaal van Nachtdienst gewend zijn. Extra ledwalls en nog veel meer…! Dit speciaal voor jullie op deze mooie Pinksterzaterdag. Met voor degene die een VIP kaart koopt een gratis kaart voor de afterparty in de Lexion.





nou ja zeg als dit geen top feest word weet ik het niet meer hoor !!!!

en dan die line-up!!!!
:respect:

mega zin in!!!

laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 april 2008 om 10:26:
Wij zullen op Erotic Pinkster Vibe zwaar uitpakken met bubbelbaden, bewegende djbooth, ledschommels, hangende kooien, acrobaten uit de lucht en vuurspuwers. Eén groot Cirque du Soleil met zijn creatures, elfen, freaks en mooie erotische sexy meiden. Extra veel dansblokken en extra veel VIPpodiums uiteraard in amphitheaterstijl zoals jullie allemaal van Nachtdienst gewend zijn. Extra ledwalls en nog veel meer…! Dit speciaal voor jullie op deze mooie Pinksterzaterdag. Met voor degene die een VIP kaart koopt een gratis kaart voor de afterparty in de Lexion.

BRING IT ON!!!
We're ready to rock this party!!:yes::bounce:
Anybody else??
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 april 2008 om 10:26:
nou ja zeg als dit geen top feest word weet ik het niet meer hoor !!!!

zeker weten schat, hier moeten we bij zijn
word WAANZINNIG!!!

:bounce:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Partyspacer op woensdag 9 april 2008 om 12:27:
Tamaar, dan hebben we dit keer eg ff tijd voor die profiepica

Jaaaa, wordt weer tijd hoor..hahaha.. komt goed(y)!

KAN NIET WACHTEN TOT IK WEER LOS MAG @ QUEENSDAYNIGHT:bounce:!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Ja dat gaat zeker goed komen 10 mei! Ik heb er nu al zin in!!! Eerst nog even 29 april Queensday Vibe/ Xtra Orange en de Birthday Bash!!! :bounce: :bounce: :bounce:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 april 2008 om 10:55:
Uitspraak van babbie op donderdag 10 april 2008 om 10:26:
Wij zullen op Erotic Pinkster Vibe zwaar uitpakken met bubbelbaden, bewegende djbooth, ledschommels, hangende kooien, acrobaten uit de lucht en vuurspuwers. Eén groot Cirque du Soleil met zijn creatures, elfen, freaks en mooie erotische sexy meiden. Extra veel dansblokken en extra veel VIPpodiums uiteraard in amphitheaterstijl zoals jullie allemaal van Nachtdienst gewend zijn. Extra ledwalls en nog veel meer…! Dit speciaal voor jullie op deze mooie Pinksterzaterdag. Met voor degene die een VIP kaart koopt een gratis kaart voor de afterparty in de Lexion.


BRING IT ON!!!
We're ready to rock this party!!
Anybody else??

Nou dit feestje sla ik echt niet over! Ultra waanzinnig :banana:
 
Gelukkig is het op zaterdag!!!!! Want na deze Erotic pinkster vibe hebbben we allemaal wel twee dagen nodig om bij te komen.
Zin zin zin :)

Eerst op vakantie... :mixje: en als ik terug kom... naar de Queensday Vibe :cheer:

10 mei DE Pinkstervibe van 2008!!!
We gaan helemaal los deze zomer!!!

Vandaag al lekker in de zon gezeten, dus ik heb er helemaal zin in b)
Laat de zomer maar komen, i am ready!! :bounce:
 
Uitspraak van MEM op dinsdag 8 april 2008 om 15:40:
Hemkade +nachtdienst=garant voor een top feest!

Uiteraard!!! Dat word weer een avond om niet te vergeten!!!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 april 2008 om 10:55:
Anybody else??

Yep... lets :bounde:
Dress code Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition

Super leuk bedacht!

Wodt mega feest!
 
Uitspraak van Unique Sexycity op donderdag 10 april 2008 om 15:29:
Nou dit feestje sla ik echt niet over! Ultra waanzinnig :banana:

That's the Spirit:bounce:
Was het maar alvast zover:banana:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 april 2008 om 15:56:
Want na deze Erotic pinkster vibe hebbben we allemaal wel twee dagen nodig om bij te komen.

En die zijn wij zéér zeker nodig:lol:
Uitspraak van MEM op vrijdag 11 april 2008 om 12:43:
Dress code Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition

Nou als hier niet voor iedereen iets er bij is dan weet ik het niet meer! :S
Uitspraak van ini mini op donderdag 10 april 2008 om 16:28:
We gaan helemaal los deze zomer!!!

The summer is magic....o nee....the summer is Nachtdienst:cheer:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 april 2008 om 23:33:
gaaaf die wil ik ook....

Ik zou zeggen, je mag ze een keer lenen.....ik heb maatje 36 :lol:

(k)
 
Uitspraak van MEM op vrijdag 11 april 2008 om 12:43:
Dress code Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition

..daar kan ik wel wat mee...:P

Ben dr weer hoor...weer terug van weggeweest...!! :cheer:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 april 2008 om 22:02:
ON"T MESS with the DOORBITCH, SO NO JEANS AND NO SNEAKERS!!!!!!!!

Oke dan...ik zal me gedragen....NOT...:lol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 april 2008 om 22:16:
Ben dr weer hoor...weer terug van weggeweest...!!

Welcome back!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 april 2008 om 22:16:
Ben dr weer hoor...weer terug van weggeweest...!!

Gelukkig maar! Zonder jou geen feestje :)

Duurt het nog lang?? :[

Zin zin zin :bounce:
Gelukkig nog even de tijd om iets te verzinnen voor dit mega feestje!!
Hmm maar weer ff mijn fantasie op hol laten slaan voor de dresscode :bounce:.
 
Uitspraak van MEM op vrijdag 11 april 2008 om 12:43:
Dress code Pink & Purple, Gold & Silver, & Stars Edition

Wauwie!!!! Even mijn creatieve brein hard aan het werk zetten om er weer iets leuks van te maken:cheer:!!!
 
ehhh hoeveel dagen nog pffff;-(
 
;-(
Nog heel eventjes maar. Positief blijven!!
Ondertussen heb ik tenminste nog ff de tijd om crea bea te zijn :D.
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 april 2008 om 22:16:
Ben dr weer hoor...weer terug van weggeweest...!!

Uitspraak van ini mini op zaterdag 12 april 2008 om 20:39:
Gelukkig maar! Zonder jou geen feestje

Ahhhh...zo lief (F)...ach ja...ben nou eenmaal een feestneusje en zeker als het om een feestje van nachtdienst gaat :P

Uitspraak van MEM op zaterdag 12 april 2008 om 16:48:
Welcome back!!

THX sweetie...;)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 14 april 2008 om 16:56:
ehhh hoeveel dagen nog pffff;-(

nog 2 weekjes!! Ik kan echt niet meer wachten!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Unique Sexycity op dinsdag 15 april 2008 om 16:02:
nog 2 weekjes!! Ik kan echt niet meer wachten!!!

Ik ben er helemaal klaar voor!!!!

:cheer:
:cheer: :cheer:
:cheer: :cheer: :cheer:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:cheer: :cheer: :cheer:
:cheer: :cheer:
:cheer:
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 april 2008 om 16:42:
Ik ben er helemaal klaar voor!!!!

Ik kan ook echt niet langer mee wachten!!
Ben er dan ook meer dan klaar voor..
Let's Get Partyyyy!!!:bounce:
 
bij het lezen zoveel positieve opmerkingen gaat t bij mij ook kriebelen....

wilt het niet missen en ga ik maar heerlijk meeknalluh!!!!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 april 2008 om 16:42:
Ik ben er helemaal klaar voor!!!!

Ikke ook....:bounce:..moet de 29ste helaas wel een hélé lange dag werken maar heb vast nog wel energie over voor dit mega feest....!!!De volgende dag heerlijk vrij dusssss....


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 april 2008 om 18:12:
Let's Get Partyyyy!!!

:yes: :yes: :yes: :yes:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van MEM op dinsdag 8 april 2008 om 15:40:
Hemkade +nachtdienst=garant voor een top feest!

GEGARANDEERD!!!!


Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 april 2008 om 19:38:
Uitspraak van Daley & Nadia op dinsdag 15 april 2008 om 18:12:
Let's Get Partyyyy!!!

:yes: :yes: :yes: :yes:

ALL NIGHT LONG
Let's hit the dancefloor:bounce: :banana:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 april 2008 om 19:38:
moet de 29ste helaas wel een hélé lange dag werken maar heb vast nog wel energie over voor dit mega feest....!!!

Nou energy heb jij volgens mij momenteel meer dan genoeg;) iig straal je dat af:yes:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 april 2008 om 17:52:
bij het lezen zoveel positieve opmerkingen gaat t bij mij ook kriebelen....

Nou bij wie niet?????
Wij zijn er iig helemaal klaar voor en nu al in party stemming!
Dus laat het feest maar komen:bounce: