Partyflock
 
­

We're back!

gepubliceerd door , op
afbeelding We're back!
FeestD.D.O.D. · The Harder Dance Music
Datumvrijdag 30 mei 2008
LocatieNachtzuster Site
Drie november 2004 ontstond Dawn of Dance uit liefde voor de Harddance, er waren niet zo veel feesten met deze muziek en via D.D.O.D. kwam er een maandelijks feest bij in Amsterdam in café De Trappist. Ingrediënten: een gezellig klein café in Amsterdam met een kick ass geluidsinstallatie, DJ’s die gratis draaiden uit liefde voor muziek en de meest enthousiaste liefhebbers van Harddance gemengd met nieuw publiek, waarvan er vele na de eerste keer D.D.O.D. vaker langs kwamen. Helaas verkochten de toenmalige eigenaars de Trappist, aanvankelijk zou D.D.O.D. gewoon doorgaan, maar door onvoorziene omstandigheden bleef de Trappist dicht en moest Dawn of Dance op zoek naar een nieuwe locatie voor D.D.O.D.

Het heeft even geduurd en velen zaten al met smart te wachten, maar vrijdag 30 mei aanstaande is het dan eindelijk zover: D.D.O.D. is weer terug!
Dawn of Dance heeft lang moeten zoeken en helaas maar al te vaak ‘Nee’ moeten horen, hetzij omdat de locatie te groot was om een reguliere D.D.O.D. te gaan houden, hetzij omdat de locatie zelf het niet aandurfde om Harddance te programmeren. Dit tot groot verdriet van Dawn of Dance omdat, naar haar mening, juist Harddance alles in zich heeft om veel verschillende mensen te bekoren: alle hardere stijlen kunnen namelijk aan bod komen.

Zeker voor openminded mensen die niet van eentonigheid houden en van veel verschillende muziek houden is Harddance een verademing in vergelijking met het horen van maar één en dezelfde stijl muziek op een feest. Tevens wordt vaak juist het zogeheten ‘familie-gevoel’ die deze muziekstijl met zich meebrengt vaak geroemd en geprezen. Het maakt niet uit wie je bent, wat je aanhebt of hoe je danst (of niet) en wanneer je om je heen kijkt zie je alleen maar lachende gezichten.

Kortom eigenlijk was het alleen maar een kwestie van tijd tot er weer een nieuwe locatie voor D.D.O.D. op de weg van Dawn of Dance zou komen en zo’n anderhalve maand geleden was het dan zover. Op de Albertcuypstraat nummer achttien zit Nachtcafé Nachtzuster en toeval wil dat The Dawn, oprichter van Dawn of Dance, daar ooit al een paar keer had gedraaid in een grijs verleden. Tevens is het zo de tekenaar van de flyers in het verleden, Mr. E., Nachtzuster ook nog eens ‘beschilderd’ heeft en via hem kwam Dawn of Dance erachter dat Nachtzuster haar ruimte ook beschikbaar stelt voor feesten. In eerste instantie bleek echter het regelen van de apparatuur een probleem te worden, aangezien alles gehuurd moet worden, maar ook daar kwam als vanzelf de oplossing voor.

En zo is het gekomen dat Nachtzuster vrijdag 30 mei aanstaande geheel in het teken zal staan van de terugkeer van D.D.O.D. wanneer van twaalf uur ’s nachts tot zes uur ’s ochtends de beste Harddance uit de boxen zal klinken. Deze terugkeer zal geheel in het teken staan van een groot deel van de residents van D.D.O.D. BeNRG back 2 back Raven, Charly & Nazzz, Excentric a.k.a. Co-Ak, Jim Justice en MvDJ back 2 back Raine staan klaar om Nachtzuster op haar grondvesten te doen schokken. En of je nou lekker aan de bar of een tafeltje wil ‘hangen’ met je drankje terwijl je voet met de maat meegaat of je het nou wilt of niet, of dat je lekker zin hebt om de hele nacht te dansen op de lekkerste Harddance. Het kan allemaal op D.D.O.D. The Harder Dance Music en verwacht elke stevigere vorm van de wat hardere stijlen. Van UK Hardhouse tot Schranz, van stevige Funk tot Techno en Psytrance en (early) Hardstyle, het kan allemaal. Want dat is wat The Harder Dance Music uiteindelijk inhoudt….

22 opmerkingen

 
:bounce: :banana: :cheer:
Eindelijk :cheer:
Want dat is wat The Harder Dance Music uiteindelijk inhoudt….­

Amen
Ik ben echt zo benieuwd naar de Nachtzuster en heb er superveel zin in :cheer:
Harddance gemengd met nieuw publiek, waarvan er vele na de eerste keer D.­D.­O.­D.­ vaker langs kwamen.­

Waar van ik eentje was, eerst gewoon uit nieuwsgierigheid later gewoon omdat het vet gezellig was..


Tevens wordt vaak juist het zogeheten ‘familie-gevoel’ die deze muziekstijl met zich meebrengt vaak geroemd en geprezen.­ Het maakt niet uit wie je bent, wat je aanhebt of hoe je danst (of niet) en wanneer je om je heen kijkt zie je alleen maar lachende gezichten.­

:yes: Heb jullie allemaal gemist (L) :yes:

Ik ben echt super blij dat er na zo lange tijd wachten weer een DDOD is..
En dat ik nu gewoon lekker tot 6 uur kan feesten.

Ik zeg kom maar snel op :cheer:
dj W
Artiest W
ik heb denk iets te vroeg gezegd dak erbij ben
me vriendin wordt de dag erna 30 ;) en weet ff niet of we het dus op zaterdag vieren !!

maar WELCOME BACK !!!
Echt super en hartverwarmend al die lieve reacties hier en in de topic :lief:

Thanx peeps (f)(f)


Uitspraak van dj W op donderdag 3 april 2008 om 12:32:
me vriendin wordt de dag erna 30

Op DDOD vieren :yes: Scheelt gelijk weer koffie inschenken en taart voor de visite pakken enzo ;) hihi
Uitspraak van M-ystery op donderdag 3 april 2008 om 22:53:
:respect: Raine :respect:

Oehhh ja samen met MvDJ

One more time -----> Back to Londen!
Dat is inderdaad een hele goeie, zou ook wel weer een weekendje willen :yes:
:D:D :$ Thanx (f)(f)


Uitspraak van partymuisje :woepwoep: op vrijdag 4 april 2008 om 12:21:
Dat is inderdaad een hele goeie, zou ook wel weer een weekendje willen :yes:

Zou idd ook wel weer een keer erg leuk zijn, ben er echt al te lang niet geweest :nocheer:

We gaan sowieso eerst Londen hierheen 'halen' als de jongens van Puzzle Project komen draaien

Zou wel cool zijn als D.D.O.D. dan weer naar Londen gaat om dan inderdaad met een grote groep naar Londen te gaan en gelijk een weekendje te doen :D
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zaterdag 5 april 2008 om 10:47:
Zou wel cool zijn als D.­D.­O.­D.­ dan weer naar Londen gaat om dan inderdaad met een grote groep naar Londen te gaan en gelijk een weekendje te doen

Owkee laat puzzel project en hun aanhang maar komen! Ik heb wel zin in een Engels getint feestje en dat toetje klinkt als muziek in de oren!

Maar dat is toekomst muziek!

Eerst maar eens ons eigen feestje bouwen!

Gelukkig zijn deze dutchys daar best goed in!
Mededeling:

De gemeente heeft de vergunning niet tot 6 uur gegeven maar tot 5 uur


het is wel de bedoeling dat het feest dan eerder begint maar heb nog geen antwoord gekregen van de locatie, zodra er meer nieuws is zal ik het ook officieel hier o pPartyflock laten aanpassen