Partyflock
 
­ Nederland

Krush Groove

gepubliceerd door , op
Krush Groove
12 maart 2008
FeestKrush Groove · EclecticElectricRetroFresh
Datumzaterdag 5 april 2008
LocatieMaassilo Site
Big Day Events & Rockstarz World (Nope is Dope) slaan de handen ineen en halen de verleden tijd terug naar nu, keren deze binnenstebuiten en stoppen het in een strak nieuw retrojasje, genaamd Krush Groove.

Zowel de muziek, sfeer, dresscode en uitstraling van Krush Groove is een mix van 1988 en 2008. Het straatbeeld van toen, gemixt met het eigenwijze van nu. De rauwheid van de beats van toen, gemixt met het vooruitstrevende van de beats van nu.

Sheila E flirt met Felix de Housecat, de Beasty Boys zuipen biertjes met de Opposites en Rihanna op schoot bij Armand van Helden.

Krush Groove confronteert je met 3 zalen aan zinvol muzikaal geweld. Beginnend met een house area, waar de reeds legendarische 'bad boy of house' Armand van Helden de special guest is. Muzikaal gezien draagt deze super producer/remixer/dj precies het gevoel van Krush Groove uit. Hij zal dan ook een speciale B-boy Krush Groove dj set voorbereiden en ten gehore brengen... Naast Armand worden de tables geturnd door Don Diablo, The Partysquad, Gregor Salto, Lucien Foort, Jamie Fanatic en Leroy Styles... Beware!

Daarnaast brengt Krush Groove ook een ecletic area met dj's Real El Canario, Hitmeister D, the Flexican, Sidney Samson, Tony Cha Cha, Jeremaine S en Kenneth G. Kortom, de crème de la crème van het genre, mixkoningen die iedere muziekstijl naadloos in elkaar over kunnen laten gaan, dj's die je een onregelmatige hartslag bezorgen. De dj sets worden afgewisseld met speciale live performances van the Opposites en Extince!

Mocht je denken dat al deze gasten jou niet kunnen uitputten, kun je altijd nog terecht in de rauwe minimal/techno/electro area. Pompende ass shakers worden hier gebracht door Afrojack, Darko Esser, Warren Fellow en Joey Daniel.

Genoeg redenen om je strakke retro pakkie aan te trekken en de Maassilo aan te doen op zaterdag 5 april. Om heel eerlijk te zijn... je ontkomt er niet aan!

Wil je alvast in de 'mood' komen, check http://www.krushgroove.nl/ en download gratis de Krush Groove mixtape van The Flexican en mc Sef!

The name Krush Groove
The music ElectricEclecticRetroFresh
The style '88 meets '08
The mood back to the future / funky raw nu street

The house heroes Armand van Helden, Don Diablo, The The Partysquad, Gregor Salto, Lucien Foort, Jamie Fanatic, Leroy Styles, host: Ruben.

The eclectic heroesReal El Canario, Hitmeister D, The Flexican, Sidney Samson, Tony Cha Cha, The Opposites live, Extince live, Jeremaine S, Kenneth G, Host: mc Sef.

The minimal electric heroes Afrojack, Darko Esser, Warren Fellow, Joey Daniel.

4 opmerkingen

 
Zeker nice.
Relaxte line up!!!

En wel 5 minuten lopen!!! :P