Partyflock
 
­

Dirty Filthy Stompin'

anoniem gepubliceerd op
Voorheen was de El Sombrero in Reusel altijd het domein van de danceliefhebber uit de Kempen. Met Johan Gielen achter de draaitafels en kwalitatieve club en trance was het wekelijks een groot feest. Echter tijden veranderden en de befaamde dj ging logischerwijs voor zijn landelijke carrière, waardoor het concept zoals men het kende langzaam aan verdween. Vorig jaar september kwam er voor menig danceliefhebber gelukkig weer verandering in. De El Sombrero lanceerde een nieuw concept, genaamd ‘Amaze’ met resident dj’s als Francois, Yves Deruyter en Jesselyn, wat volledig toegespitst was op de dancestroming. Wat goed van start ging, maar niet het gewenste resultaat opleverde. Er bleek niet genoeg belangstelling om dit wekelijks van de grond te krijgen. De discotheek keerde terug naar top40- en feestmuziek. Met als gevolg dat het aantal dance avondjes in de regio weer aanzienlijk afnam.

Echter, de nieuwe organisator JP dance events brengt hier verandering in! Zij gaan het regionale aanbod in feesten weer vergroten. Een nieuwe speler op de markt, die zich gaat toespitsen op de kern van de dancefeesten; de muziek en de artiesten. Niet te veel poespas, maar ‘just party’ voor een betaalbare prijs. De organisatie start met een feest waarbij de nadruk op hardstyle ligt. Deze vindt plaats op vrijdag 4 april, wat snel vervolg zal krijgen in diverse andere dancestromingen. De gekozen locatie voor deze feesten ligt natuurlijk voor de hand, de locatie waar het voor veel liefhebbers in de regio begon; de El Sombrero in Reusel. Een discotheek met een flinke capaciteit, perfect geluidssysteem, geweldige lichtshow en alle faciliteiten die de danceliefhebber van nu vereist.

Dirty Filthy Stompin' op vrijdag 4 april wordt het eerste feest van deze nieuwe organisatie. Een party met de stevigere dancestromingen die staan voor vieze, vuile en stompende bassen! De grote zaal wordt het domein de diverse hardstyle stromingen. Van oud naar nieuw naar het knallende Italiaanse geweld. De volgende artiesten treden aan:

Als aanvulling op de grote zaal is de organisatie ook nog bezig met een vernieuwend programma voor de kleine zaal, The Mexican. Het normaal zo gezellige feestcafeetje in de El Sombrero wordt het terrein van eveneens harde beats en een felle lichtshow. Echter geen hardstyle, maar wel een relatief nieuwe dancestroming. De programmering hiervan ligt in de handen van een ervaren, externe organisatie. Die beloven te gaan knallen! Welke dj’s, muziekstijl en organisatie blijft nog even geheim.

Er zal geen voorverkoop plaats vinden voor dit feest, alleen deurverkoop à € 10,-. Het maximum aantal bezoekers wordt gesteld op 1.000 personen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en er voldoende ruimte is om te feesten. Hiermee proberen ze ook de échte liefhebbers te scheiden van de grote massa. Dus liefhebbers, voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd aanwezig bent!

11 opmerkingen

erg leuk hoor

tatanka en josh en wesz in reusel :) dus kom missschien wel die kant op:)
 
Dit lijkt er meer op!
We zullen Reusel onveilig komen maken! :P
 
:D
 
Uitspraak van (voor 1x weer) WaKkA the Acid Junkie :D op maandag 10 maart 2008 om 16:30:
Lineup is Qut, Lokatie is Qut, Organisatie is Qut, dus....­ AANWEZIG

:lol: lang leven de Qut feestjes :respect:

zkers ook weer aanwezig!! gaan we weer mooi feestje van maken!!
Line-up area 2 bekend!

De reacties op het eerste deel van de line-up waren al overweldigend.­ Namen als Tatanka, Josh &­ Wesz en Nagoom werden bekend gemaakt.­ Voor vele reden genoeg om het feest te bezoeken.­
Maar Just party gooit er nog een schepje boven op. Feestcafé The Mexican wordt het domein van Schranzhal. De organisatie uit Eindhoven bekend van de spijkerharde technofeesten in Dynamo. Al geruime tijd proberen ze de schranzscene meer voet aan de grond te laten krijgen. Door zowel grote namen in huis te halen, als gratis toegankelijk feesten te organiseren. Nu gaan ze in samenwerking met Just Party die muziekstroming ook naar deze regio halen! Dit doen ze met hun resident dj's Endonyx, Artek en Retura.
Voor veel mensen past deze muziekstijl niet bepaald in het altijd zo gezellige feestcafeetje bovenin de El Sombrero. Maar niet de dj's passen zich hierop aan, The Mexican past zich hier op aan. Deze wordt voorzien van dj-booth, dikke beats en extra felle lichteffecten. Een mooi terrein voor de liefhebbers en de mensen die eens kennis willen maken met schranz!

­
laatste aanpassing
 
"Stad: Reusel"

Ghehe :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op vrijdag 14 maart 2008 om 11:40:
Maar Just party gooit er nog een schepje boven op.­ Feestcafé The Mexican wordt het domein van Schranzhal.­ De organisatie uit Eindhoven bekend van de spijkerharde technofeesten in Dynamo.­ Al geruime tijd proberen ze de schranzscene meer voet aan de grond te laten krijgen.­

:respect: :respect: :respect: