Partyflock
 
­ Nederland

Dansen doe je zo!

gepubliceerd door , op
Dansen doe je zo!
26 februari 2008
Wat?
Zaterdag 8 maart is het weer flink Tanzend & Sjanzend genieten van een nieuwe Editie van Dansen Doe je Zo! in één van de weinige, zo niet enige echte true club van Nederland op dit moment!

Wie ist Herr Zimmerman?
De meest hippe kater van the Galaxy, die met zijn muzikale design UFO, rondvliegend te zien is op www.HerrZimmerman.eu, terwijl de techno-electro beats je om de oren vliegen, voelt hij zich inmiddels prima thuis in Europa, Rotterdam. Iedere keer als de kater landt in zijn tanzclub is het feest. En wat voor feest. Feest en Tanz! Zoals het nergens anders kan en mag. Genau, bei Herr Zimmerman!

De reputatie van Herr Zimmerman
Ondanks zijn buitenaardse komaf gaf de hippe kater in 2007 de meeste eigen ingevulde clubnachten in Rotterdam. Gewoon, in zijn eigen tanzclub. De opvallende, unieke digitale nieuwsbrieven & flyers, de zeer tanzbare Herr Zimmerman sound, en de waanzinnige lokatie van zijn tanzclub in een voormalige vleesfabriek, waarbij Herr Zimmerman uit principe 100% diervriendelijk ist, getuige de heerlijke hete pesto-mozzarella panninis in de 100% Sappen lounge Bar. Alles ist typisch Herr Zimmerman style. Vanaf oktober 2006 kwamen al vele diverse spraakmakende artiesten naar Herr Zimmerman toe. En zij leverden niet alleen prima tanzsets af, maar genoten ook met volle teugen van de losse en uitbundige tanzsferen in deze club en het buitengewoon positieve publiek.

Fraulein Z & TanzMan
De club van Herr Zimmerman wordt steeds bekender vanwege het sfeervolle positieve publiek en de uitbundige tanzsets van Fraulein Z & TanzMan, met vele unieke internationale artiesten, zoals Adriano Canzian, The Hacker, Jake The Rapper (Berlijn), MISC-Berlijn, Dr. Lektroluv, KarateMuzik, Ken Ishii (JP), David Carretta (Gigolo), en natuurlijk met Club Amnesia resident MarT, Toni Rios, André Galluzzi enz. enz. Net zo plotseling & positief verrassend, als hoe Herr Zimmerman op aarde arriveerde, zo positief verrassend is zeker ook Fraulein Z.


Deze dame, ..eh Fraulein, weet genau hoe ‘electro a la techno’ knallen kan. En in stijl. Want dat mag van deze charismatische kittige Fraulein Z zeker gezegd worden.



Samen met TanzMan verfrist dit zeer tanzbare en sympathieke DJ duo, de Nederlandse & met name de Rotterdamse scène, uiteraard alles in nauw overleg met Herr Zimmerman. Geïnspireerd door de jaren zestig (check Flyer!), toen Herr Zimmerman ook even op aarde was, en het vele Tanzplezier dat momenteel heerst in zijn Club, is er dus op zaterdag 8 maart wederom een editie van: Dansen Doe je Zo! De Muzik wordt deze clubnacht nog prominenter verzorgd door Fraulein Z & TanzMan. Samen met guest artist Etxi wordt het zaterdag 8 maart dus weer een prima Tanznacht.

Kaarten zijn slechts één tientje voor deze clubnachten en uitsluitend aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over de Club van Herr Zimmerman en foto’s van de vorige editie zijn te vinden op www.HerrZimmerman.eu

Komende maanden
Wat staat er de komende maanden nog meer op het programma van Herr Zimmerman? Zaterdag 29 maart bezoekt niemand minder dan de New Yorkse Tony Rohr de Club van Herr Zimmerman tijdens de Spezial: From New York zu Herr Zimmerman. En op KoninginneNacht, dinsdagnacht 29 april is er wederom een nauwe samenwerking tussen 's werelds beste club 2007, Club Amnesia-Ibiza en Herr Zimmerman tijdens de Amnesia Worldtour 2008. Komende editie is met zowel MarT alsook Toni Rios (cocoon), beíden dus, vertegenwoordigd tijdens deze Koninginnenacht Spezial, uiteraard samen met TanzMan & Fraulein Z.



Houd de voorverkoop van alle specials via de nieuwsbrieven of website van Herr Zimmerman dus goed in de gaten.

Liebe GruB,

Namens Herr Zimmerman

6 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Hahaha, wat een te gekke feauteau's en een geweldige teksten :D Die Fraulein Z met die fohn (Y)
laatste aanpassing door een beheerder
Ik kan al dansen
Ik ook
ik ook niet kan ook goed dansen :lol:
Die kat is echt vet! haha.
Z'n club ook trouwens!
Ziet er weer goed uit komende tijd!
Al weer zin in een potje tanzen! :-)