Partyflock
 
­ Nederland

Zuipclub
You pussy motherfuckers

gepubliceerd door , op
Zuipclub
18 februari 2008
FeestZuipclub · you pussy motherfuckers
Datumvrijdag 22 februari 2008
LocatieLA
Nog maar net bekomen van het snoeiharde feest 'Rave aen den aemstel' op 25 januari jongstleden knalt de amsterdamse partyorganisatie Zuipclub weer keihard door met een nieuwe dikke club LA editie. En alhoewel de organisatie zich al weer klaar maakt voor de volgende lax editie, zijn er nog een paar maanden te vullen - want als er één ding voorop staat is dat Amsterdam niet te lang zonder Zuipclub kan. Met een nieuwe Rave aen den Aemstel in april en waarschijnlijk een nieuwe Zuipclub against racism & fascism in mei is er de komende maanden voldoende te doen voor liefhebbers van de hardere stijlen in de hoofdstad. En te beginnen aanstaande vrijdag op Zuipclub - You pussy motherfuckers!

De ingrediënten voor een avondje Zuipclub moge na 15 edities wel duidelijk zijn. Strakke opbouw met oldschool en/of hardstyle en dan wat mainstream hardcore klappertjes. Elk avond kent ook z'n early rave momentje, en de desbetreffende dj krijgt dan de missie om te zorgen voor snoeiende ruffneck/mokum/cenobite/h2o/gangsta-plaatjes. Vervolgens nog een paar snoeiharde hardcore darkcore industrial setjes om door te beuken naar het knallende einde. En als dan de laatste plaat opgezet wordt en je nog 1 keer los mag gaan weet je dat je weer een volwaardig ragavondje achter de rug hebt - Zuipclub style!

Zo is het ook op 22-2. DJ The Enforcer. zal dan ook weer de aftrap verrichten met de ouwe school klappers. DoubleD als bruggenbouwer, zijn hardstyle en hardcore zal zeker goed in de oren klinken. Als speciale gast, en voor de eerste keer bij Zuipclub, mr cenobite himself: Leviathan zal zijn kant van de early rave laten horen. Apac & The Irritainer zullen, voor het eerst in een jaar tijd weer samen hun mix van hitgevoel en ragplaatjes laten horen. Guest DJ The Spinner verzorgt vervolgens niet het ouwere, maar het rauwere werk. Kaycie & Xqruciator sluiten de avond Zuipclub waardig af!

Zoals altijd met Zuipclub-feesten in club LA zal de entree € 3,50 bedragen. Dit is dan inclusief garderobe en gebruik van het toilet, zoals het hoort. Tevens kondigt Zuipclub hierbij aan dat zij in samenwerking met V.H.S. de Amsterdamse koninginnedag zal gaan verzorgen. Meer informatie hierover zal in het volgende nieuwsbericht bekend worden gemaakt.

9 opmerkingen

 
mss zaterdag wel s n dagje amsterdam dan :)
Lekker raggen :D Heb er weer zin in:)
:woeptiedoe::woeptiedoe::woeptiedoe:
laatste aanpassing
 
:respect: Daar gaan we weer :bounce::bier:
Das wel wat voor een alcoholist als ik :D
:bier:
 
Werkzaam bij Vier
zuipuhh
Tevens kondigt Zuipclub hierbij aan dat zij in samenwerking met V.H.S. de Amsterdamse koninginnedag zal gaan verzorgen.

Nu alleen nog hopen dat de zon schijnt, gaan we er weer een mooie dag van maken in Mokum