Partyflock
 

Schmoov · deep 'n' dirty housemusic goes Groningen

gepubliceerd door , op
afbeelding Schmoov
FeestSchmoov · deep 'n' dirty housemusic
LocatiePand48
Datumzaterdag 23 februari 2008
StadGroningen
It’s all about that phat house beat! Op zaterdag 23 februari 2008 zal ook Groningen kunnen beleven wat dat precies betekent. House organisatie Schmoov strijkt dan voor het eerst neer in Groningen en wel in Pand48!

Schmoov is een concept van Nijmeegse deejays Camiel en Mark Wanders en is ontstaan uit de behoefte aan die pure, onversneden rauwe housesound. Een avond waar niet alleen de nieuwste platen voorbij komen, maar ook die dikke platen uit het verleden ten gehore worden gebracht. Kortom house muziek zoals het bedoeld is!

Schmoov bestaat sinds het najaar van 2006 en heeft zich het afgelopen jaar in Nijmegen weten te positioneren als een clubavond met een net wat ander geluid in het hedendaagse nachtleven. Schmoov combineert de boompty boompty Chicago sound met de mooiste technosoul uit Detroit, de fijnste techhouse uit London en dit alles spiced up met een vleugje minimal uit Berlin. Deejays van nationale en internationale faam hebben reeds geschitterd op deze avonden: Daniel Stefanik, Eric de Man, Chris Carrier, Estroe en Melon.

Voor deze eerste Groningse editie presenteert Schmoov met trots gast deejays Darko Esser en Riso die samen met residents Camiel en Mark Wanders plaats zullen nemen achter de decks!

Darko Esser kennen we natuurlijk als organisator van de beruchte Planet Rose feesten in Doornroosje. Daarnaast heeft hij een aantal succesvolle poducties op zijn naam staan en draaide hij afgelopen jaar op grote festivals als Lowlands, Extrema en Welcome To The Future. Daarnaast is hij bijna ieder weekend te vinden in de grotere clubs van Nederland.

Sinds Riso begin 2007 de dj contest won in Popodium Simplon gaat het hard met deze techhouse dj. Zo draaide hij al eerder op Schmoov in Nijmeegse en op de officiële Free Your Mind afterparty. Daarnaast is hij regelmatig te vinden op feesten in de Groningse clubs.

Camiel en Mark Wanders draaien al lange tijd mee in het nachtleven. Naast hun betrokkenheid bij Schmoov draaien ze regelmatig op de internationaal gewaardeerde Planet Rose-avonden in Doornroosje. Mark Wanders is daarnaast ook nog eens resident dj de Nijmeegse hotspot Sterre. Camiel is verder betrokken bij de Nijmeegse party organisatie Club Extravaganza.

Kortom, 23 februari staan deze deejays samen garant voor een avond lekker uit je dak gaan tijdens de eerste editie van Schmoov in Pand 48, Groningen. De deuren gaan open om 23uur till late... De entree is 6 euro.

Schmoov your body to the bass! See ya!

7 opmerkingen

verwijderd
dikke line up, helaasch niet aanwezig
Pimm0
Werkzaam bij Vier
ja jongens dat is me nu weer "iets" te ver;)

Groningen maak jullie borst maar nat, voor een avondje kwaliteits house!
Uitspraak van !!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille) op donderdag 14 februari 2008 om 22:12:
schmoov +­ groningen +­ pand48 =­ een hele dope combinatie

:yes: You are so absofuckinglutely right Ille :lol:

Uitspraak van !!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille) op donderdag 14 februari 2008 om 22:12:
heel misschien dat ik wel ff kom kijken, ook al is het fakkin 2 uur rijden..­

Hahaha jij bent ook een mooie.. 'wel ff kom kijken'..en daar dan 2 uur voor gaan reizen (t had ook een uitspraak/actie van mij kenne weze :bloos: ).. Maar goed, jij weet dat het de reis zéker waard gaat zijn.. jeweetzelluf ;) And besides that..lijkt me tjill om (met) Ille weer te zien grooven in Grunn, it's been to long !! En dan krijg jij als beloning misschien wel een :beer: of 2..

Er gaat niets boven Groningen !!

Anyway, misschien tot dan, je weet waar mn plek is op de dansvloer van Pand 48 :cheer:

:bye:
laatste aanpassing
Uitspraak van Pimm0 op vrijdag 15 februari 2008 om 00:32:
ja jongens dat is me nu weer "­iets"­ te ver

Aaah joh..laat je daar nou niet door weerhouden :no: ! Tis zo gezellig in Groningen !

Uitspraak van Pimm0 op vrijdag 15 februari 2008 om 00:32:
Groningen maak jullie borst maar nat, voor een avondje kwaliteits house

Hell yeah ! Ik kan niet wachten ! Zin zin ziiiiiin :bounce:
laatste aanpassing
Sluit me aan bij Joyce! Come 2 groove @ Smoove :D