Partyflock

Basix · Let there be house

Basix · Let there be house

gepubliceerd door , op
Basix (afbeelding)
FeestBasix · Let there be house
OrganisatiesBad Company Site
Demon Dance Events
LocatieCapital X
Datumzaterdag 29 maart 2008
StadArnhem
Ook deze editie van BasiX op zaterdag 29 maart zal zijn naam eer aan doen. Het concept dat kwaliteit en klasse brengt in de regio Arnhem met een mix van oude roemruchte grootheden en de meest getalenteerde regionale helden. Wederom zal BasiX terug keren met het geluid van begin jaren negentig en dit specifieke tijdperk waar het allemaal mee begon zien te herleven.

Alleen, na het treurige nieuws dat één van meest gezellige clubs in Arnhem namelijk Club Zinc zijn deuren moest sluiten, was er een probleem en zodoende tijd voor een noodkreet in Arnhem: Let There Be House!! Weer een gemis aan sfeervol uitgaan waardoor de housescene verder werd beperkt in zijn keuzes. Voor de organisatoren was het moment aangebroken om een minimaal gelijkswaardige club te vinden die aan de hoge eisen voor een nieuwe BasiX episode zou voldoen. Het is dan ook maar goed dat het samenwerkingsverband tussen Demon Dance Events en Bad Company een goed resultaat blijkt op te leveren, want de drijvende kracht achter Demon Dance namelijk “Da Wiseguy” wist op de proppen te komen met een zeer luxueuze setting, namelijk die van de club Capital x. Deze Club is één van Arnhems jongste aanwinsten in het uitgaansleven waar de klasse echt letterlijk van afstraalt en dus volgens Demon Dance Events de perfecte club en atmosfeer voor de 34e Bad Company Birthday.

Ook dit maal zullen deze organisatoren de bezoekers aangenaam weten te verassen en het volkomen naar hun zin weten te maken, want alle ingrediënten voor een goed feest zullen aanwezig zijn om BasiX zijn naam eer aan te doen.Niet alleen zullen er een reeks aan artiesten hun kunsten ten gehore brengen ook hebben wij speciaal voor deze editie een primeur. Namelijk de enige echte “Pa Mokum” zal zijn debuut maken en een oldschool-battle aan gaan met niemand minder dan The Tattoo-ist himself, tevens zal hij die avond de oldschool area hosten en de sfeer er in houden zoals niemand anders kan, want als er iemand ervaringsdeskundige is in het maken van een waar feest is het wel .. Pa Mokum.

17 opmerkingen

X
Nette line up zeg!!
Goed bezig xav (Y)
ben benieuwd inderdaad goeie line up
Gaan ze wat aan t geluid in X doen? Anders ist geen pretje :(
xavier doet er altijd wat aan ;) oren kapot eh :D
Cool :cheer:
­[img width=567 height=398]http://partyflock.nl/images/upload/144230_original.jpg[/img]
Zaterdag is het eindelijk zover en kan Xavier’s (a.ka. The Tattooist) birthdayparty van start gaan in de vorm van een nieuwe editie BasiX met de subtitel “Let there Be House!!!”.. en house zal er zijn!!.
Ook dit jaar valt het in de zelfde maand als dat hij in 1996 Bad Company oprichtte en dus is er wederom dubbel feest.
Alle voorbereidingen zijn getroffen en vandaar dat Xavier jullie persoonlijk op de hoogte wilt stellen van het laatste nieuws en de voorbereidingen.

We zullen maar gelijk beginnen met de timetables:

RECHTS: Hosted by Mc Spike
(Preschool, Classics, Oldschool en Early Rave)

22.00 – 22.45 Revelation
22.45 – 23.30 Chris van Cleef
23.30 – 00.15 Hurricane
00.15 – 01.00 Cyrax
01.00 – 01.30 Bad Company vs
Pa Mokum
01.30 – 02.30 Steef O
02.30 – 03.15 Bartello
03.15 – 04.00 Mnemesis

LINKS: Hosted by Mc Da WiseGuy
(Early Hardcore, Present Hardcore en Industrial)

22.00 – 23.45 Raoul DKC vs
Reiner
23.45 – 00.00 The Tattooist
00.00 – 01.30 Buzz Fuzz vs
Champ E On
01.30 – 02.30 Chosen Few vs
S’Aphira
02.30 – 03.30 Dano
03.30 – 04.00 Darkcontroller


Uiteraard zal de Bikini2990-crew ook van deze editie een uitgebreid fotoverslag maken en zullen er voor de VIP’s en Special guests een B-day lounge zijn ingericht om dat onder genot van een drankje en één van de beruchte versnaperingen zijn verjaardag eens flink te vieren.
De bezoekers zullen niet alleen kunnen genieten van de ambiance van de Capital X, de roemruchte en legendarische dj’s maar zullen ook getrakteerd worden door “icecream girls” en zullen er verschillende “dance-acts” opgevoerd worden.

Al met al een nodige dosis ingrediënten voor een gigantische Birthday Party,
“BasiX – Let There Be House!!!!!!”