Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz
The Grand Opening

anoniem gepubliceerd op
Beatloverz
6 februari 2008
FeestBeatloverz · The Grand Opening
Datumzaterdag 29 maart 2008
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Beatloverz, het evenement dat Rotterdam eens flink wakker gaat schudden, zal op Zaterdag 29 maart 2008 in de Maassilo Rotterdam van start gaan. Een jaar geleden zijn de oprichters van Beatloverz, Gerben Roos en Rico Dentro, begonnen met een onderzoek naar wat het uitgaanspubliek van Rotterdam en omstreken nou echt mist tijdens het uitgaan. Uit hun onderzoek kwam naar voren dat veel mensen genoeg begonnen te krijgen van kleine organisaties die veel geld vragen voor feesten waarbij het ontbrak aan een vette line-up en waarbij het entertainment danwel niet aanwezig of van zeer slechte kwaliteit was.

Naar aanleiding van dit onderzoek zijn de twee oprichters, die beide al heel wat jaren werkzaam zijn in de horeca, het concept Beatloverz op gaan stellen. Hierna was het van groot belang om de juiste locatie te vinden en kwam Beatloverz events tot een samenwerking met de Maassilo Rotterdam. De club die bekend is geworden door de NOW&WOW feesten en door velen nog steeds gezien wordt als de beste club van Rotterdam.

Beatloverz is een feest voor hippe en trendy mensen, een line-up om van te watertanden en entertainment van de bovenste plank. Er is voor iedereen die naar Beatloverz komt en gek is op de dance scene en al haar genres wel wat wils. Want bij Beatloverz bepaal je zelf waar je naar wilt luisteren. Er is veel tijd besteed aan het uitzoeken en het neerzetten van de dj's en het entertainment. Zo zijn er drie zalen met alle drie hun eigen style. In de Loving Beatz Area zal een heerlijke mix te horen zijn van House, Urban en Latin.

De line-up van de Loving Beatz Area bestaat uit dj's van top formaat. Zo zullen D-Rashid, Rishi Bass en Andrei Russo een spetterend optreden geven speciaal ontworpen voor Beatloverz. Sidney Samson oprichter van Samsobeats, zal op zijn bekende wijze het publiek verwennen met de meest waanzinnige beatz. Ook zullen, Hardwell van de Eclectic Beatz albums, Real El Canario meester in het mixen van verschillende muziekstijlen, Ricky Rivaro resident van Bloomingdale en de Level in Arnhem, Shagspeare het muzikale maatje van Billy The Klit en een van de residents van Sneakerz, Jay Ritchey het upcoming dj talent uit Barcelona, Tony Cha Cha producer van de hits JAH, Sonar en Slut en Ricky Del Prado de dj die Griekenland dit jaar flink op zijn kop heeft gezet, de Loving Beatz Area maken tot een ware belevenis. De host van de Loving Beatz area is niemand minder dan Andy Sherman, de man die de lead singer van Artful Dodger werd na Craig David en als MC in alle grote clubs over de hele wereld heeft opgetreden.

In de Raw Beatz Area moet je zijn als je gek bent op rauwe Electro, opliftende Club en Techhouse. Dj's zoals, Baggi Begovic naar eigen zeggen een hardwerkende, enthousiaste muziekgek, Don Diablo best dressed male van 2007 en top producer, Jean de man achter de madhouse collectie en bekend van vele hits, Marc Benjamin met een waanzinnige draaitechniek, Ra-Zoon de dj die tijdens de FFWD 2007 het publiek helemaal los liet gaan, Skitzofrenix het duo dat in 2007 menig club wist te veroveren en waanzinnige producties maakt, Rishi Ricardo die al menig dj contest won en al veel clubs heeft laten shaken, Carita La Niña naar onze mening de best female dj van 2007 & 2008 en protegé van DJ Chuckie en Sunnery James & Ryan Marciano het beste back 2 back duo van Nederland zullen zij ervoor gaan zorgen dat je geen seconde stil zal blijven staan als je je in de Raw Beatz Area begeeft. De host van de Raw Beatz Area is Mo MC deze man heeft al vele avonden het publiek van NOPEISDOPE gek weten te krijgen met zijn skilzz en heeft een stem waar menig MC jaloers op kan zijn. Ook zal het aanstormende MC talent Awi de avond samen met Mo MC hosten!

Ben je een echte 2step/Garage fan, dan moet je absoluut in de Garage Beatz Area zijn. (ook na onderzoek een genre dat door veel mensen gemist wordt tegenwoordig). Melly Mel de garage/2step dj bij uitstek heeft speciaal voor Beatloverz een avond in elkaar gezet, waarbij hij dj vrienden vanuit zijn carrière heeft uitgenodigd om de bezoekers van Beatloverz, die staan te springen om dit genre, te trakteren met de beste 2step/Garage tracks die er zijn. Een van de vrienden is de Rotterdamse Andy Callister welke op zijn kenmerkende wijze de beste garage/2step zal laten horen.

Over het entertainment willen de mannen van Beatloverz events nog niets vertellen, maar zeggen dat er genoeg te zien zal zijn. "We hebben veel tijd gestoken in het entertainment. Omdat het wel een verrassing moet blijven wat er allemaal gaat gebeuren vertellen we hier liever niets over. Maar er zal zowel tijdens als tussen de dj sets genoeg te beleven vallen!" aldus Rico en Gerben.

Het is duidelijk!! Vanaf 29 Maart zal Beatloverz ervoor zorgen dat het uitgaansleven van Rotterdam en omstreken een enorme BOOST gaat krijgen en dat het uitgaanspubliek voor een lage prijs van de tickets, een bijzonder hippe, trendy en waanzinnige avond gaat beleven.

De prijs van de tickets in de voorverkoop is maar E 17.50 (wees er snel bij, want op is helaas op). Aan de deur zal een kaartje E 22,50 zijn. (let op... het is goed mogelijk dat de kaartjes in de voorverkoop al uitverkocht raken)

Minimum leeftijd is 19 jaar en hier zal streng op gecontroleerd worden!!!

www.beatloverz.com

5 opmerkingen

 
Vet!!! Dikke line-up!!

Heb de tickets al binnen, Rotjeknor gaat eindelijk weer eens LOS
 
Hoop nutteloze tekst weer
Artiest Awi
wat een feest ;)
 
en gaaaaan! :P:P