Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud



· Opmerkelijk




Ook zo'n zin in de lente? O:)

· Filmpje

Man vs Cheetah!
{argument 'id' ontbreekt}

·PvdK


Poll, geopend op woensdag 12 maart 2008, looptijd van 5881.1 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Pindakaas dat moet je eten met .....

39629%
alleen met brood natuurlijjk :S
30622%
Ik lust geen pindakaas
22016%
Suiker
21316%
Chocoladehagelslag/pasta
786%
je vinger uit de pot likken
735%
Sambal
292%
Komkommer
262%
Kaas
151%
Banaan
131%
Aardbeien


· Interviews

Junkie XL: Booming back at ya! · Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, presenteert op 23 maart zijn nieuwe album ‘Booming Back At You’ in de Amsterdamse Melkweg. De sympathieke producer woont al zo’n vijf jaar in Californië, dicht bij de zee en ver van zijn geboortegrond.

· Column

Leeftijd vs uiterlijk · Het is zaterdagavond. Jawel, tijd om de beest uit te hangen. Lekker losgaan op goeie beats, op feestjes, of gewoon in de stad. Ik heb samen met mijn vriendinnen maar eens besloten niet voor een feestje te gaan, maar 'ouderwets' even naar de lokale kroeg in de binnenstad te gaan, om zo ook wat bekenden tegen te komen die je al eeuwen niet meer hebt gezien.

· Recensies

Trance Anthems 2008 - Volume 001 · Ja hoor, het staat er weer. Dat blokje, rechts boven op de cover. Uitdagend kijken de letters me aan, alsof ze weten wat ik er de vorige keer over opgemerkt heb. "TV-2CD". Oftewel "Ja dit is 'm, die cd waar op televisie reclame is gemaakt, deze moet je hebben". Alsof een TV-commercial een kwaliteitsstempel is.

Blutonium Boy - Hardstyle Dimension · Hoewel Nederland veruit de grootste bijdrage levert aan de hardstylescene, zijn er natuurlijk ook andere landen die zich met deze stijl bezighouden. Naast bijvoorbeeld Italie, is dit zeker ook Duitsland. Één van dé Duitse hardstyle artiesten is Blutonium Boy. Onlangs verscheen zijn nieuwe album ‘Hardstyle Dimension’.

Trance Mission - Mixed by Leon Bolier & Mike Shiver · Zijn eerste officiële platendeal tekende hij in 2002 bij het legendarische Bonzai/Banshee label. En dat was bepaald geen eindstation voor Leon Bolier. 'The navigator', 'Back in the days' en het onvergetelijk mooie 'Poseidon', stuk voor stuk zeer bijzondere producties waarmee Leon Bolier de afgelopen jaren heuse klassiekers op zijn naam schreef.

D-Nox & Beckers - City Lights · Christian Wedekind en Frank Beckers oftewel D-Nox & Becker debuteerden in 2005 met hun eerste single release voor het Australische VapouRise label van Kasey Taylor. Sindsdien is het hard gegaan met het duo. Ze brachten platen uit via respectabele labels als Baroque, Sprout, Vapour, Great Stuff en Plastik Park.

Lethal MG presents J-Stylerz In The Mix 2 · In de tijd waarin de uitdrukking (French) ‘tek’ een grote stempel drukt op het aloude maar toch dynamiek jumpwereldje en deze herkenbare sound de bijtrekkende scene weer wat dichter bij de echte liefhebbers lijkt te gaan brengen, is daar het vervolg op misschien wel de origineelste jump/tek-compilatie van vorig jaar.

ATB - The DJ 4 In The Mix · Zijn grote doorbraak kende hij met de wereldwijde hit '9 PM (till I come)'. Zeg maar gerust superhit, want deze plaat bereikte in 1999 niet alleen de danceclubs en dancecharts maar stond in alle continenten hoog in de hitparades. André Tanneberger, voorheen succesvol als Sequential One, stond voorgoed op de kaart als ATB.

Hardcore - The 2007 Yearmix · Het uitbrengen van de jaarmix van Neophyte records is inmiddels net zo’n traditie geworden als de jaarlijkse, door Unox georganiseerde, nieuwjaarsduik. Daarmee houdt gelijk ook iedere vergelijking op, want daar waar ik het iedereen zou afraden om bij winterse temperaturen een ijskoude Noordzee in te duiken, raad ik alle liefhebbers van mainstream hardcore aan eens naar deze jaarmix te luisteren.

Ekspozicija 08: Escapism Pt. 2 - Mixed by Ben Sims · Na een tijd van stilte vond de Engelse techno DJ Ben Sims het weer tijd om wat van zich te laten horen. ‘Escapism Pt. 2’ is het lang verwachte vervolg op zijn eerste mix CD uit 2002. In de tussentijd is er veel veranderd op muzikaal en technologisch gebied, wat zal dit met hem gedaan hebben?

· Wist u dat?


- We zijn over de 10.000.000.000 views heen

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


· In de spotlight : Kerstgek

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    Kerstgek, Waarom? Omdat ik A: Kerst geweldig vind en mn huis dus ook van top tot teen versier :$ Maar mijn man daar niet zòò blij van wordt en ik het dus tegenwoordig wat soberder doe (zucht) en B: omdat ik dus meestal met genoeg lampies om naar feesten ging en daar dus mijn Nick aan overhield :lol:
  2. Echte naam:
    Babette van der Heide-Tot
  3. Leeftijd:
  4. Woonplaats:
    Workum, Friesland
  5. Relatie:
    Ik ben getrouwd met Jan van der Heide, de vader van ons zoontje Danny (L) die net 4 jaar is geworden en ik ben stiefmoeder van 2 geweldige meiden : Nathasja die 17 jaar wordt en Thamara die nu 14,5 jaar is. :knuffel:
  6. Dark of Light?
    Dark want dat vind ik gezelliger :9
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben op het moment Kantine juffrouw in de sportkantine in Workum 4 dagen in de week en ga straks òòk weer als serveerster erbij werken, want het seizoen begint strakjes weer.
  8. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Eerst werd ik op de hoogte van feesten gehouden door middel van de flyers die werden uitgedeeld na een feest, maar dan kom je er achter dat je steeds best wel veel feesten misloopt die bijv. dichterbij zijn. En toen zei iemand een X tegen mij waarom zit je dan niet op Partyflock?? Nou logisch omdat ik geen PC had :$ Dus nadat ik eindelijk een PC heb gekocht ben ik gelijk online gegaan en Tada!!!
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De Agenda hahahahaa. En persoonlijke PB-tjes en verslagen schrijven :9
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Stompzinnig geouwehoer van mensen die persoonlijk gaan worden, omdat jij niet zoals hun denkt of doet.
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    EEEUUUHHHH ............... Geloof me daar komt nix van terecht, want als er iemand PC gestoord is dan ben ik het wel en dan lag PF gelijk plat hahahahahaha
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    JEEETTTJJJEEEEEE!!!! Moet ik nou echt gaan kiezen?? Owkeej van MOH vond ik Eindhoven 22 Maart 2003 helemaal het einde :yes: Van HellRaiser wederom òòk in 2003 26 April in de PBHH in Zuidlarenecht SUPERRRR! En vlak daarna op Queens night MULTIGROOVE in de Amstelborgh / Borchland Hallen te Amsterdam was zèèr zekerrr Jammie :honger: en natuurlijk de 1ste DEFQON was wàànzinnig superr mooi weer en toen bleek ik zwanger te zijn van mijn zoontje dus dubbel feest :bounce: :bounce: ff tijdje rustig aan gedaan en toen kwam afgelopen jaar DOMINATOR !!!!! in Groningen, nou ongelovelijk wat heb ik me daar vermaakt :cheer: wat een sfeer was echt TOPPIE (Y) Illegal Vibes outdoor XL In Harlingen 22-09-2007 Wat een GEKKEHUIS !!! The Energy Events in Bergum zijn, vind ik, altijd hèèrlijk, omdat het daar eigenlijk altijd MEGA VET klinkt :yes:. Mindcontroller van 29-09-2007 in de Hemkade vond ik MIJN beste Mindcontroller ooit :kwijl:. Hoelang heb ik eigenlijk om dit in te vullen??? want ik weet er nog wel TIG hahahahahha.
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    MC !!!! Alleen denk niet dat ik erg goed ben, maar dan sta je bij de DJ'S en ervaar je gewoon uit eerste hand wat er gebeurd en je mag ook nog lekker uit je plaat gaan voor al die mensen en je hebt gewoon hèt beste uitzicht :woop:
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Oww das niet zòòò moeilijk das mn Stampmaatje :bounce: ParaTerrorWijffie :bounce: (L)
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    hardcore en Disco whahahahahaha. Heb oude Disco altijd geweldig gevonden,want je word er zòò lekker blij van :yes: en hardcore omdat het mij zòòòòòòòòò ontzettend vèel energie geeft :bounce: :bounce: Het doet iets met je als je zòò veel mensen bij elkaar ziet die allemaal uit hun plaat gaan op dezelfde muziek, zonder dat er gezongen wordt. :9 en Die BAS !!! Die moet je niet horen die moet je voelen :cheer:
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Nee nooit gelukkig.
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Dat er nog meer vrijkaartjes zijn te winnen voor feesten hahahahahahhaa. :roflol:
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Daarom mn antwoord van hierboven : Nee!!!
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Jah qua kilometers was het niet zoveel, maar wel qua reistijd !!! Ik kom namelijk oorspronkelijk van Terschelling en dus in den beginne voor mij, moest je altijd eerst met die boot en dan ook vaak òf een slaapplaats regelen òf een goeie aansluiting vanaf het feest weer door naar huis, maar wat we hadden naar Nightmare outdoor van vorig jaar slaat geloof ik wel alles :rot:. Toen ben ik om 14.11 vertrokken vanaf Workum en was de volgende dag om 16.34 weer in Workum :O ik had voor het eerst een ticket met reis geboekt van Event Travel, en alles wat tegen kon zitten, zat tegen,dus tè laat op het feest :O We waren er pas om 23.45 I.P.V. 22.00 en de volgende morgen stonden we om 09.00 nog op de parkeerplaats want de bus was stuk!!!! AAARRRGGHHH en eindelijk in Leeuwarden aangekomen zie ik mn trein wegrijden en moest ik wèèr 1 uur wachten :/
  20. Schuw of fotogeil? Beide,maar tegenwoordig wil ik wat meer op de pict met mn maatje want das toch wel erg leuk.We moeten meestal erg lachen om mijn hoofd :$
  21. Ben je donateur en waarom?
    Nee zou ik dat moeten worden denk je? (Noot redactie: :yes:)
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Das alwel een tijdje geleden hoor 1 jaar ofzo?
  23. Sinterklaas of Kerstmis?
    Kerstmis natuurlijk !!!
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Dikke 9 van mij hoor :yes:
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Nou aan mijn stampmaatje DaniQ tuuk, want dankzij haar dit relaas van mij hahahaha (K) Mijn Superrrrrrr Stampmaatje :bounce: ParaTerrorWijffie :bounce: en aan haar vriend Frits A.K.A. actief! Oww en mag ik A.U.B nog 1 doen :yes: aan de Thrillseekers natuurlijk (L)

    Zijn nu de vragen al op??? (zucht) Vond het wel gezellig hahahaha :yes:


We bedanken Kerstgek voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Loop eens naar het raam en kijk naar buiten, loop nu terug naar je pc en druk op play. Wedden dat je een glimlach op je gezicht krijgt! ;)


· Anekdotes (voorheen opmerkelijk..)


Komt binnen bij opmerkingen onder albums, user:
Ditt Meisjj Sgeld Myn De Hele Tyd Uit..


K Word Er Gek Van..


Laatt Haar OpHoude..


THNX!



X.

admin:
Als jij in het vervolg fatsoenlijk Nederlands schrijft :S

user:
Scheld My De Hele Tijd Uit.

Ik Word Er Gek Van.

Wil Je Haar Laten OpHouden?


Zo GOed?;)


X.

admin:
NoU Ik VinD Het Erg RaAr HoE Je SchrijFt naaR eeN HelpdeSk

al die hoofdletters zijn niet zo nodig :/

Opmerking is al bestraft

user:
:/

k kn niett anders.. :|

tja... wat moeten we daar nou nog op zeggen... :X



Hallo,

Ik kom er net(zaterdagavond) achter dat mijn simkaart kapot is met als gevolg dat ik tot maandag niet bereikbaar ben op mijn mobiele nummer.

Zodra ik weer bereikbaar ben laat ik het per mail weten.

Groeten,

Oh, nou leuk! Denk niet dat je dit naar de camerasectie wilde mailen?


En we hebben er weer een bij de artiestensectie...

eey patrick.

ik vind je muziek en pasjes en clips altijd heel mooi maar ik moet hem als mijn moeder er is er direct vanaf zetten en dat vindt ik jammer want ik ben juist een fan van jou en dus mag ik al zeker geen cd van jou en dat vindt ik jammer.

groetjes xxx

*Zucht*




Vooral die laatste zin hè ..... ?? Onbetaalbaar (zelfs met Mastercard B) )

I loooooove jullie muziek!!! heb jullie 2 keer live gezien bij Clash in de Oosterpoort en bij machtig in Simplon :D en zit ook nog es op het Praedinius
(en huilende rappers zijn ook fantastisch trouwens ;))




... en over rappers gesproken.... onderstaande conversatie werd ingestuurd door een promotiebureau :)

eeehjj


kunnen julli ook mangers en schrijvers regelen en zo??

antwoord:
Wij kunnen alles regelen :)

eehj okee dat is goed man

k ben op zoek naar ene schrijver en een manger weet
kijk kan al wel beetje rappen en zo
maar k kan gene teksten schrijven en k heb eerst een schrijver nodig en die manger komt van zelluf wel snapje..
maar hoeveel gaat dat kosten dan??
een schrijver allen eerst??




We kregen een grappige melding over onderstaande cartoon:


Ik vind deze strip, smakeloos, en het slaat op als dat je een sigaret rookt gelijk sex moet hebben. WEG ERMEE MET DE STRIP NU !!!!!!!!!!!.

· Geen heden zonder verleden

  • 1372 - Woerden krijgt stadsrechten
  • 1894 - Coca-Cola wordt voor het eerst in flessen verkocht
  • 1955 - Overlijden van Charlie Parker (34), Amerikaans jazzmusicus
  • 1969 - De Concorde maakt zijn eerste reguliere vlucht
  • 1994 - Eerste vrouw tot priester gewijd in de Church of England
  • 2003 - De AEX-index bereikt met 218,44 punten het laagste punt sinds de hoogtijdagen van 2000
  • 2003 - De Wereldgezondheidsorganisatie roept een 'global alert' af wegens een nieuwe ziekte, die korte tijd later de naam SARS krijgt



· Nieuwsberichten

Discover me Music Challenge - Amsterdam
De WesterUnie is opzoek naar nieuw muzikaal talent! Op 17 maart zal de eerste editie van Discover me Music Challenge van start gaan. Dit nieuwe live music event is bedacht om muzikanten, bands en sing-a-songwriters uit allerlei muziekgenres een kans te geven om zichzelf op het podium te profileren en de sterren van de hemel te spelen. Het is een unieke ervaring voor het publiek omdat zij vijftien optredens op een avond zal meemaken. Uiteindelijk zullen er vijf muzikale acts overblijven om in september 2008 in de finale te strijden voor de felbegeerde Discover me - Live Award op het hoofdpodium in Paradiso.

Het evenement bestaat uit vijf maandelijkse edities waarbij per editie vijftien optredens te zien zijn voor een publiek van ongeveer vierhonderd man. Tevens zal er tijdens deze avonden een jury aanwezig zijn. De sfeer wordt bepaald door de interactie tussen de artiesten, de presentator en het publiek. Uiteenlopende muziekstijlen geven de variatie. Doordat er in de zaal geen stoelen staan lijkt het tussen de twee podia één grote danszaal. Iedere artiest treedt twaalf minuten op. Aan het einde van de avond zal de SMS-voting plaatsvinden en wordt er door het publiek bepaald wie er gewonnen heeft en door mag naar de finale.

De organisatie is nog op zoek naar talent dat ontdekt wil worden en kans wil maken op de finale in Paradiso. Inschrijven kan via www.discovermelive.nl. Lees verder





Uitslagen Gouden Kabouters
Op 3 maart jl. werden in Paradiso De Gouden Kabouters uitgereikt. De volledige uitslag vind je hier.

De opvallenste winnaars noemen we hier even :
  1. Favoriete platenwinkel : Killacuts
  2. Beste DJ Cafe : Terzijde
  3. Beste licht-jockey : Awakenings crew (olv Jasper Schimmel)
  4. De Vision Impossible wisseltrofee voor Beste VJ – Eyesupply VJ Collective
  5. Meest originele flyer - 10 Years Meubelstukken B-day Bash Festival (8) Wij hebben 'm niet in het bestand, iemand? )
  6. Beste Afterparty - KRANGzinnig
  7. Beste backstage – Sugar Factory
  8. Schoonste WC's op een festival - 42% koos voor de EHBO tenten!
  9. Dieptepunt van het jaar - Zero tolerance beleid op feesten/festivals
  10. Beste geluid – Paradiso
  11. Krea-Kabouter (voor de meest originele naam) – Verlengsnoer (Stekker afterparty)
  12. Lifetime achievement – Opperkabouter : Dimitri


Owja... beste dance site... zijn wij niet kennelijk .... :nocheer:.
(De tissuedoos wordt nog steeds doorgegeven op de redactie ... :cry: )

· Nieuws waar een luchtje aan zit


Zweetsokken verpesten après-ski
De lucht in Franse après-skitenten is dit jaar voor veel Nederlanders niet te harden. Vroeger werden zweetlucht en stinksokken verdrongen door de sigarettengeur in cafés en bars die de neuzen van de bezoekers bedwelmden. Maar nu sinds 1 januari een rookverbod is ingesteld in de Franse horeca komen andere penetrante aroma's na een stevig dagje skiën veel sterker naar boven. Else Schepers, directeur van Time Out Tours, die voor duizenden Nederlanders reizen naar skioorden in Frankrijk organiseert, heeft al diverse klachten gehoord over de lucht tijdens de après-ski.

"Ik weet dat horecaondernemers in plaatsen zoals Val Thorens en Tignes serieus kijken naar oplossingen om dit tegen te gaan. Bijvoorbeeld door frisse geurtjes in speciale apparaten te verspreiden of door betere aircoapparatuur aan te brengen", aldus Schepers. Roelof Greve, die net terug is van een vakantie met een aantal vrienden in Les Deux Alpes, bevestigt dat de geur tijdens de après-ski verre van een pretje is. "Zo'n rokerige bar vond ik ook niks, maar dit is nog een stuk goorder. Als dit ook zo in de disco's in Nederland gaat als het rookverbod wordt ingevoerd, dan blijf ik voortaan thuis." Voor Arn Westen, de Nederlandse eigenaar van de populaire cafés Le Monde en Veronica Snowcafé in Val Thorens, kwam de vieze lucht als een verrassing. "Ik heb er nooit bij stilgestaan dat rooklucht de boel zo neutraliseert. Sneeuw en vocht in combinatie met de inspanningen op de pistes en een drukke dansvloer geeft een vies boeltje bij elkaar."

In Oostenrijkse après-skitenten is roken nog wel toegestaan. In ons land gaat het rookverbod in de horeca op 1 juli in.

·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Weinig nieuws deze week :lol:

KNIP – 3e jaargang – nr.11

121 opmerkingen

Wedden dat je een glimlach op je gezicht krijgt! ;)

:x niet bepaald..
Uitspraak van Karian op woensdag 12 maart 2008 om 19:03:
Pindakaas dat moet je eten met .....

hagelslag natuurlijk duh!
 
boterham met pindakaas, zondag 's ochtends, direct na een hardstylefeest! :lol:
 
Uitspraak van Tuurrrrrlijk op donderdag 13 maart 2008 om 12:18:
Wedden dat je een glimlach op je gezicht krijgt!

niet bepaald..

Hier wel :D
 
Ik vind deze strip, smakeloos, en het slaat op als dat je een sigaret rookt gelijk sex moet hebben. WEG ERMEE MET DE STRIP NU !!!!!!!!!!!.

Waar zijn m'n peuken?!?
laatste aanpassing
Erg sterke anekdotes :lol:
Loop eens naar het raam en kijk naar buiten, loop nu terug naar je pc en druk op play. Wedden dat je een glimlach op je gezicht krijgt!

De Lambada!! :D
Die deed ik na op de kleuterschool met de uitvoering!! :D
Groep 3 geloof ik... ;) :cheer:



Ennuh... pindakaas, met boter op een witte boterham! :9 Hmmmm!!!
Dat van die strip :roflol:
 
Vooral die laatste zin hè ..... ?? Onbetaalbaar (zelfs met Mastercard B) )

I loooooove jullie muziek!!! heb jullie 2 keer live gezien bij Clash in de Oosterpoort en bij machtig in Simplon :D en zit ook nog es op het Praedinius
(en huilende rappers zijn ook fantastisch trouwens ;))

ter informatie:

waarschijnlijk heeft de persoon in kwestie het over Noisia, de heren die ook onder het pseudoniem Huilende Rappers muziek maken ;)
(Y) goeie knip
hahaha die snapt de cartoon dus ook niet he :D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Rage-Online
bah pindakaas :|
 
Artiest D-Factor
Pindakaas, op een witbroodje, met een dikke laag boter en pindakaas (L)

Soms ben ik trouwens best benieuwd naar wie die breezerberichten sturen :yes:


k kn niett anders..

Da's echt ernstig! :| .. Heb medelijden met dr leraressen en leraren..
*neem aan dat het een zij is*
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 maart 2008 om 13:51:
boterham met pindakaas, zondag 's ochtends, direct na een hardstylefeest

Pindakaas met pure hagelslag vriend :P Da's pas lekker na een hardstylefeest
Werkzaam bij OPP
Artiest Djordies
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Ik lust geen pindakaas"

vroeger te veel gegeten :D
Ik vind deze strip, smakeloos, en het slaat op als dat je een sigaret rookt gelijk sex moet hebben. WEG ERMEE MET DE STRIP NU !!!!!!!!!!!.

:lol: aparte sigaret dan :P
Ik vind deze strip, smakeloos, en het slaat op als dat je een sigaret rookt gelijk sex moet hebben. WEG ERMEE MET DE STRIP NU !!!!!!!!!!!.

Doe mij ook zo'n sigaret dan :yes:

:honger:
pindakaas moet je eten met.....

APPELSTROOP naturlijk

:honger:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 maart 2008 om 20:50:
ter informatie:

waarschijnlijk heeft de persoon in kwestie het over Noisia, de heren die ook onder het pseudoniem Huilende Rappers muziek maken ;)

lijkt me wel :yes: B)

Huilende Rappers :respect:
Ik vind deze strip, smakeloos, en het slaat op als dat je een sigaret rookt gelijk sex moet hebben. WEG ERMEE MET DE STRIP NU !!!!!!!!!!!.

hahaha :respect:
voor de rest
wel weer een leuke knip(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

De KNIP van deze week is.... boooorrriiiiiiinnnnggggg... :gaap:
 
Pindakaas met jam(L)
Voor de rest helemaal super weer..
k kn niett anders..

Wat kansloos :/
Uitspraak van Tumult op maandag 17 maart 2008 om 11:41:
k kn niett anders

Inderdaad, je hebt toch wel leren schrijven op een basisschool neem ik aan?
 
k kn niett anders..

:\ dat doen de meeste.. vraag me dan af hoe ze schrijven:\
laatste aanpassing
 
Toppie kerstgek !! tot snel weer eens !! :)

leuk dat je de Thrillseekers er ook bij betrekt ! :d
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 maart 2008 om 10:04:
Toppie kerstgek !! tot snel weer eens !!

Jah gaan we weer ff :bounce: :bounce:


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 maart 2008 om 10:04:
leuk dat je de Thrillseekers er ook bij betrekt !

DÛH !!!

Zijn toch dè beste opkomende DJ'S ??? :yes: :cheer:

(K)