Partyflock
 
­ Nederland
Element Cupari is niet algemeen zichtbaar!

Minimaal Kabaal

anoniem gepubliceerd op
Minimaal Kabaal
9 januari 2008
Met 2 spectaculaire live acts en één van de pioniers van de minimale House scène in Nederland gaat Minimaal Kabaal zaterdag 19 januari los! De Kelder is de vertrouwde basis voor de party. De latere uurtjes van de avond zijn gereserveerd voor een lekkere lange set van Melon. Melon is de man achter Ratio? feesten in de Amsterdamse club 11. Een van Nederlands meest geboekte dj's in het buitenland heeft er graag een paar uur over om Amersfoort op z’n kop te gaan zetten. Nederlands energiekste live act Jason & The Argonauts zullen bewijzen dat laptop live acts zeker niet saai zijn. De live act van hen moet je niet alleen horen, maar vooral zien! De meest veelbelovende act van 2008 is Rauwkost. Rauwkost gaat op dit moment heel hard. Het duo heeft er enorm veel zin an om te funken als nooit tevoren! Paul Niezen zal de avond steady aftrappen zoals hij dat zo heerlijk kan.

Minimaal Kabaal is erg trots op het binnenhalen van minimal koning Melon.Naast zijn residency in de Amsterdamse club 11 en als vast waarde op festivals als Awakenings, 5 days off & Lowlands is Melon te vinden in gerespecteerde clubs over de gehele wereld. Zijn unieke combinatie van pure House & Techno is ook niet ongemerkt gebleven bij het befaamde Duitse Kompakt Agentschap, die hem in het voorjaar van 2006 aan hun DJ rooster hebben toegevoegd. Om niet vergeten krijgt Melon genoeg support in Duitsland van mensen als; Ricardo Villalobos & Tobi Neumann en staat hij nu bekend om zijn lange, eclectische & enthousiaste DJ sets en word hij genoemd als één van de pioniers van de minimale House scène in Nederland.

Minimaal Kabaal staat erom bekend minimaal 2 live acts neer te zetten. Jason & The Argonauts is er daar een van. En wat voor een!!!!

De helden uit de Griekse mythologie zijn in 2005 tot leven gekomen in één van de bijzonderste live acts die ons land telt. Het vierkoppige gezelschap maakt de nationale en internationale parties onveilig met 3 laptops een drumcomputer in combinatie met live vocalen en FX. De groep stond al eerder met succes geprogrammeerd op de grote festivals Rockit Open Air en Welcome to the Future, waar ze het dak er af speelde. Ook Awakenings konden ze dit jaar van hun lijstje afvinken. Jumpend achter hun apparatuur leveren ze een sound af die niet alleen vol en degelijk is, maar vooral onweerstaanbaar swingt. Met een originele set-up, een compleet eigen geluid en een almaar groeiende aanhang behoren Jason & The Argonauts zonder twijfel tot de eredivisie van de Nederlandse techno scène.

Als andere live act voor deze avond is gekozen voor de mannen van Rauwkost. Niet omdat de naam naadloos aansluit bij het feest, maar om hun aanstekelijke funky producties waarmee ze elke club compleet op z’n kop zetten. Aangesloten bij het label Cupari en binnenkort hun eerste release; oftewel feiten die bewijzen dat het kwalitatief goede kost is wat ze de Kelder gaan voorschotelen! We zijn dan ook trots om op Minimaal Kabaal de meest veelbelovende act van 2008 te mogen verwelkomen.

De medeorganisator van Minimaal Kabaal zal de zaal heerlijk opwarmen zoals we van hem gewend zijn. Voor velen geen onbekende naam. Deze gozer behoeft geen introductie meer. Al jaren actief in het Amersfoortse nachtleven met draaien en feesten. Met zijn unieke sound heeft hij al meermalen bewezen waarom hij een blijvertje is. Need to say more? Bas aka VJ Hoax is de nieuwste aanwinst voor het interieur van Minimaal Kabaal. Hoax zal de avond ondersteunen met zijn vette visuals.

Minimaal Kabaal! Line up: Melon, Jason & The Argonauts LIVE, Rauwkost LIVE, Paul Niezen
Datum: zaterdag 19 januari 2008
Tijd: 22:00 – 04:00
Entree: 7 euro
Locatie: De Kelder, Amersfoort
Website: www.podiumdekelder.nl, www.minimaalkabaal.nl

9 opmerkingen

Rauwkost én Jason and the Argonauts :respect: 2 hele dikke live acts (Y)
Rauwkost

de meest veelbelovende act van 2008

eens.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 56016, 65524}
oke chill om de hoek dus ga wel ff kijken.....

mag je daar trouwens binnen stonen?
rauwkost is toch een bekend radioprogamma?
Werkzaam bij Minimaal Kabaal
http://www.youtube.com/watch?v=y1jBRvRS2Eg

vet filmpje van afgelopen keer!! dak ging eraf met uitverkochte zaal en Kollektiv Turmstrasse! HELDEN!
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
naam minimaal kabaal ben ik vaker tegen gekomen ;)

maar wel een leuke line up met vooral melon, rauwkost en j&a !
J&A und Rauwkost! :respect: