Partyflock
 
­ Nederland

Dubbele klapper op eerste zondagsfeest in 2008
Johan Gielen opent zijn jaar op Love for People

gepubliceerd door , op
Good for People wenst iedereen een voorspoedig en feestelijk nieuwjaar. Het liefst doen zij dat persoonlijk, aanstaande zondag 6 januari op Love for People in de Palazz. Een nieuw jaar dat begint meteen dubbele klapper van formaat, dus hou je vast. Johan Gielen wil graag het nieuwe jaar bij Love for People beginnen! De King of Trance die tegenwoordig nog maar zelden in Nederland draait, heeft vorig jaar in oktober zo genoten van Love for People dat hij graag terugkomt om hier zijn nieuwe jaar te beginnen. Voor iedereen die hem vorig jaar gemist heeft de kans om hem gelukkig nieuwjaar te wensen.

Na het geweldige succes van zijn eerste optreden bij Love for People oktober vorig jaar heeft Johan aangegeven dat hij er met plezier heeft gestaan, waar de organisatie natuurlijk trots op is. De reacties van zowel hem zelf als de bezoekers waren zo goed dat er nu al heel snel opnieuw een optreden is van deze topper. En dat is natuurlijk ook vooral aan jullie te danken, het publiek! Jullie wens wordt vervuld op zondag 6 januari. De dj die je hebt moeten missen op alle oud & nieuw feesten doet zijn eerste Nederlandse optreden bij Love for People in de Palazz in Woerden.

En dat doet hij samen met een andere zeer gevierde dj bij Love for People, Jochen Miller. Ook hij behoort tot de grote jongens op het gebied van trance en zijn energieke en gedreven sets maken iedereen wild enthousiast. Op 2e kerstdag vorig jaar nam hij jullie nog rechtstreeks mee de zevende hemel in en zondag 6 januari gaat hij dat opnieuw doen. En tenzij je toevallig in Zeeland oud & nieuw hebt gevierd heb je ook deze dj op de oud & nieuw feesten moeten missen, dus grijp je kans!
Ondersteund en omringd wordt deze dubbele klapper van Johan Gielen en Jochen Miller door de dj’s Tremenda, Reeze en Marc-S. Samen gaan ze ervoor zorgen dat het vanaf het begin om 16 uur tot het meeslepende einde om middernacht een wild en geweldig feest wordt op Love for People.

Inderdaad, ook in 2008 gaat Love for People door en bied je elke maand weer een heerlijk feest dat wel gemaakt lijkt te zijn voor de zondagmiddag. De Palazz in Woerden wordt door heel veel mensen als één van de meest gezellige uitgaansgelegenheden gezien. Vanaf de vriendelijke ontvangst en de persoonlijke bediening tot de welkomstdrankjes, het gratis verse fruit en verfrissende ijsjes en de ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur, alles maakt dat je je echt te gast voelt. Met maximaal ongeveer 750 bezoekers gaat het hier niet om groots of massaal, maar juist om gezellig en lekker met al je vrienden te stappen.

Het eerste weekend van 2008 komt er weer aan en hoe kun je dat nou mooier eindigen dan met Johan Gielen en Jochen Miller op Love For People. Als dresscode is deze keer gekozen voor Red & White. Passende kleuren voor een feest waar de liefde voor elkaar centraal staat. Vanaf 16 uur op zondag 6 januari zijn de deuren weer geopend en begint een nieuw jaar voor Love for People.

13 opmerkingen

Oh, leeft ie nog? :-)
Dat word de 2e KNALLER van het jaar!!

Heerlijk,cker als hij zijn oude plaatjes meeneemt!!
 
Gieluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.
johan gielen gielen gielen gielen gielen gielen gielen gielen gielen gielen gielen johan gielen gielen johan
Hallo party people

Er staan 2 foutjes in het nieuwsbericht namelijk:
Marcel Woods die staat niet op de line up maar MARC-S
En iedereen moet gewoon betalen,dus ook de vrouwen.
Voormaar 12,50 euro krijg je natuurlijk een super feest voor terug.
CU zondag

goodforpeople.org
eindelijk eens een feest met ALLEEN trance :)

mis die muziekstijl..
Weet niet of het zo leuk zal zijn met Johan Gielen.
Wat een kwal is dat, daarin tegen staat Jochem natuurlijk.
Met hem is het altijd swingen geblazen. Dus ben zwaar aan het twijfelen of ik ga.
Denk als ik die kop van Johan Gielen zie dat heel mijn avond verpest is.
Maar voor de mensen die wel gaan, heel veel plezier.
 
Ik heb dat eerder met Jochen, Gielen vind ik altijd wel goed. Ben allang blij dat ik Gielen samen met Marc zie, toch nog iemand uit de Armada stal :)
onderschat johan gielen niet, hij kan het heus wel beetje jammer dat ie zo verleden tijd is :X
 
Artiest Revelation
Respect voor deze man! En ach, elke DJ heeft zijn tijd van komen en gaan....anders staan er steeds dezelfde.....en dat gaat ook zo vervelen toch? Leuk om deze man weer te zien draaien!!
Een zeer juiste omschrijving van Pallaz en van de gezellige feesten die daar gehouden worden!!
Dus als je heerlijk wilt feesten en je echt gast voelen ben je in Woerden zeker op de juiste plaats!!!
 
zoals iedereen weet komen er op 6 januari altijd 3 wijzen uit het oosten zingen.
maar nu is het de bedoeling dat alle wijze partygangers naar het midden van het land komen om daar naar de heerlijke geluiden van de dj`s die love for people weer heeft weten te strikken te luisteren.
Mensen kom heerlijk genieten van de heerlijke TRANCE muziek op deze heerlijke zondag middag