Partyflock
 
­ Nederland

Baszline
Back to where it started

gepubliceerd door , op
Baszline
3 januari 2008
Na een afwezigheid van 2,5 jaar is het eindelijk weer zover. Baszline is back! Het succesvolle concept, dat zowel indoor op diverse locaties als outdoor een groot succes was, komt terug. En hoe... Zaterdag 2 februari 2008 zal Rotterdams mooiste houselocatie, Tropicana, het toneel zijn van een onvervalste oldschool en hardcore avond om in de boeken bij te schrijven.

Na het horen van de geruchten dat er weer een Baszline in de steigers zou staan, waren de reacties verbaasd en nieuwsgierig, maar zijn de geruchten dus toch op waarheid berust. Rotterdam heeft er weer een nieuwe uitdaging bij in de trend van de hardere muziekstijlen en met een vette knipoog naar de lekkere oldschool sounds, waar het Rotterdamse zo bekend om staat. De organisatie, die voornamelijk zijn sporen heeft verdiend in de "IJsselstreek" en op diverse andere locaties, gaat zijn horizon verbreden richting Rotterdam. "Er is al genoeg" horen wij zeggen? Dat dachten wij niet! Baszline is anders, beter, harder en gezelliger. En dat ervaar je pas als je erbij bent..Baszline wordt de nieuwe "gemotiveerde motor waar veel pit in zit" die nog meer leven zal geven aan het Rotterdamse uitgaanscircuit. Twee organisaties zullen met deze editie van Baszline de handen ineen slaan en er een avond van maken om nooit te vergeten, want 2 Go Events zal voor deze editie een speciale samenwerking aangaan met Noculan. Deze samenwerking zal zorgen voor een avond ouderwets vette oldschoo-l en hardcoreplaten, gedraaid door alleen de DJ's waarvan zij vinden dat ze niet voor zichzelf, maar voor jullie, het publiek, draaien.

De locatie behoeft eigenlijk geen introductie meer. Rotterdams vetste locatie met uitzicht over de mooiste rivier en zijn wereldberoemde brug staan altijd garant voor vette feesten. En vet wordt het zeker. De DJ's die ze jullie presenteren zijn degenen die hun sporen meer dan verdiend hebben in de vaderlandse housescene en zullen zorgen voor beukende en dampende oldschool en hardcore beats uit het verleden en het heden. De heren en dame hieronder behoeven eigenlijk geen introductie maar onderstaand toch even op een rijtje:

Area 1:
Miss Monica
DJ Neophyte
Evil Activities
Rob & MC Joe
Lars
Na-Goyah
Hosted by MC Alee

Area 2:
Deftone
PsyckoDJ
Stanton
Nemo
Hosted by MC B

Pre-sale Price: €15,00
Door Price: €20,00

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket raadt de organisatie je aan om deze zo spoedig mogelijk te bemachtigen via o.a. de volgende vvk-adressen: Via www.ticketbox.nl of www.2go-events.nl en de Midtown Shops.

Auto & Parkeren
Tropicana is per auto uitstekend te bereiken en er is een bewaakte parking aanwezig rond het gebouw.

Camera's
Het is voor bezoekers toegestaan om digitale fotoapparatuur mee te nemen. Hieronder wordt verstaan: telefoons met fotocamera, digitale camera's zonder telelens en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele foto- of filmapparatuur mee te nemen zonder toestemming van de organisatie.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 83443, 61150}
mwha, mwha twijfel..
laatste aanpassing
jaaleukdoenwe
Na O&N ga ik hier ook zeker proberen aanwezig te zijn :jaja: :woop:
btr naar de legends in happydayzz..;)
 
hej(K)(:P)(:)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa­aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah­ ik ga!!