Partyflock
 
­

Magnifique · goes Club 22-24

gepubliceerd door , op
afbeelding Magnifique
FeestMagnifique · goes Club 22-24
Datumvrijdag 18 januari 2008
Locatie22.24 Site
Organisatie Twelve-Eleven is altijd op zoek is om haar grenzen te verleggen. Op 18 januari 2008 gaat Twelve-Eleven met Magnifique zorgen voor een mijlpijl in de housemuziek in de Achterhoek. Het concept verhuist naar Club 22.24 aan de Grutstraat in Doetinchem met een zeer verrassende programmering.

Twee jaar geleden begonnen 6 fanatieke muziekliefhebbers met een technoconcept in de P8 in Terborg. Binnen twee jaar betraden (inter)nationale artiesten als Takaaki Itoh Japan, Christian Wünsch Portugal, Pacou Duitsland, Darko Esser en Bart Skils het Magnifiquepodium. Magnifique is inmiddels een gevestigde naam geworden in de housescene, met een kwaliteitsavond waar liefhebbers en gezelligheidsmensen uit alle windrichtingen in Nederland en zelfs Duitsland op af komen. Vanuit dit succes is het plan bij organisatie Twelve-Eleven ontstaan om nog hogere eisen te gaan stellen aan een avond Magnifique. De organisatie wil blijven verrassen, blijven vernieuwen en bezoekers een bijzondere avond bieden. Op 18 januari zullen er daarom 2 nationale grootheden ten tonele verschijnen om het verwachtingspatroon van concept in de mooie nieuwe locatie in Doetinchem waar te maken.

Roel Salemink zal als talent de avond openen met een djset. De 27 jarige Achterhoeker is muziekfreak pur sang. Roel Salemink speelde ondermeer gitaar, was al dj en maakte muziek in verschillende housegenres. Momenteel richt hij zich volledig op de melodieuze house, waar zijn talent optimaal tot zijn recht komt. Door de variatie in zijn set, verveel je je als bezoeker geen moment. Roel Salemink mag je met recht een dj/producer noemen om rekening mee te houden in 2008. Op Magnifique zal hij laten zien waarom hij de uitverkiezing als opener verdiend

Rond middernacht zal niemand minder dan Bart Skils acte de presence geven. Bart Skils is DE meest gewaardeerde technodj die Nederland rijk is. Skils stond al in het eerste Magnifique jaar op het podium en de vele lovende reacties(niet meer op 2 handen te tellen) hebben er toe bijgedragen dat Bart Skils terug moest keren op Magnifique. Bart Skils kun je kennen van Awakenings, Mysteryland en andere (inter)nationaal succesvolle danceconcepten.

Een bijzondere avond verdient een bijzondere afsluiter. Niemand minder dan Secret Cinema zal de avond in Club 22-24 afsluiten. Jeroen Verheij is als Secret Cinema één van lands bekendste energieke liveacts. Secret Cinema is niet alleen in Nederland bekend en gewaardeerd, hij tourt veel door Europa en hij is ondermeer in Azië razend populair. Ook scoorde hij als “Grooveyard” in de jaren negentig met “Mary go wild” en “Watch me Now” klappers van hits die belangrijk zijn geweest voor de hedendaagse housemuziek. .

De avond op 18 januari a.s. zal om 23.00 uur beginnen en de entree bedraagt 10 euro. In de voorverkoop kun je kaarten bestellen via info@twelve-eleven.nl.

16 opmerkingen

fuck
beter dag daarna ofzo :@:@:@
Uitspraak van Flat Yari op donderdag 27 december 2007 om 21:58:
Succes Tim en co.­! Wordt vast en zeker wederom een memorabele editie

He Eindhovenaar, we doen ons best ;)
Gefeliciteerd met het binnenhalen van de locatie 22-24 alsmede die dikke line-up..­ Dit was ook altijd onze ambitie.­ Dat jullie het nu waarmaken is helemaal SUPER!! Succes tijdens die avond, en laat het een nieuw begin zijn voor jullie mooie concept!

groet, Roland
 
zin in :D
Succes jongens!
SUPERRR!!! ik kan niet wachten :)
laatste aanpassing
 
:cheer: Goed bezig!!
ik heb er zin in en ben van de party
Nog iets minder dan een weekje, heb er bijzonder veel zin in!!! :D